Forside Fora Politik/Samfund Coronavirustråden version 2 Svar til: Coronavirustråden version 2

#733
Nisshind
Rusher
  • 28 Indlæg
Offline

Ja Mette er ikke ekspert, men det var eksperterne der rådede Sveriges regering om at holde landet fuldstændigt åbent. Det har senere vist sig at disse eksperter som er førende inde for deres felt, rådede forkert.

Du er simpelthen genial mate, jeg elsker dig :D. Ikke at lytte til eksperter fordi at der er nogen eksperter som har taget fejl, er simpelthen et genialt argument. Kan du prøve at forklare logikken?

På den ene hånd har vi et utal af fagmænd verden som har opbygget viden omkring et emne over et utal af år, ved at arbejdet/studeret det.

På den anden hånd har vi et utal af mennesker, der inden for 1½ år er blevet specialister fordi de har læst Wiki og diverse facebook grupper.

Come on, kan du virkeligt ikke se problemet her? Dit argument med eksperter tager fejl, er super retarderet, det håber jeg virkeligt du kan se – og du bare “troller”. Ville du også lytte til wiki/facebook grupper, hvis vi snakkede om nogen i din familie havde fået kraft – fordi der før var en der havde behandlet en kraft-patient forkert?

*edit*
Jeg skal bare lige sikre mig, det er ikke sådan at du synes holocaust var i orden, fordi der engang var en jøde som havde brudt loven vel?

  • Dette svar blev ændret 1 år, 3 måneder siden af Nisshind.
  • Dette svar blev ændret 1 år, 3 måneder siden af Nisshind.