Diablo Immortal kommer til PC i juni

Her har du opgraderet din telefon til ypperste niveau med de vildeste specs blot for at finde ud af, at Diablo Immortal også lander på PC. Hurra?

Blizzards og Tencents forsøg på at trænge ind i mobilmarkedet udkommer den 2. juni på iOS, Android og PC, mens Blizzard stadig arbejder på Diablo 4. Husk dog lige Blizzards forfærdelige historie med at lancere spil, så forbered dig på kø.

Vi er ikke vant til at blive så ‘forkælet’ med så mange udgivelser i Diablo-universet. Mellem 2’eren og 3’eren gik der næste et årti. Diablo 2 Resurected har dog fået mange tilbage i folden, så måske glæder flere af jer til mere Diablo?

Forside Fora Diablo Immortal kommer til PC i juni

Currently, there are 0 users and 0 guests visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  Nickell
  Moderator
  Offline

  Her har du opgraderet din telefon til ypperste niveau med de vildeste specs for at finde ud af, at Diablo Immortal også lander på PC. Hurra? Blizzards
  [Læs hele nyheden her: Diablo Immortal kommer til PC i juni]

Viser 24 svar - 1 til 24 (af 24 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  NoFaith
  Rusher
  • 293 Indlæg
  Offline

  Må nok indrømme det ikke tænder mig specielt meget med immortal til PC, til gengæld kan jeg stadig gnubbe en fed til D4 videoerne som er ude indtil videre, det er nok der jeg hopper med igen og no lifer Diablo universet igen.

  #2
  NightBreaker
  Moderator
  • 1450 Indlæg
  Offline

  Er noget tilbage holdt over for det. Men kan godt være jeg giver det en chance.

  Ser også mest frem til D4.

  #3
  StiX
  Rusher
  • 198 Indlæg
  Offline

  Jeg har egentlig hele tiden glædet mig til et nyt diablo fix mens vi venter på 4’eren. Tænker jeg skal have gang i det på begge platforme

  #4
  VampiricEye
  Rusher
  • 3687 Indlæg
  Offline

  Det bliver jo bare et mobilspil, der også kommer til PC. Det bliver det næppe hverken værre eller bedre af.

  Min interesse for Diablo vækkes nok tidligst igen, når D4 nærmer sig. Og primært, hvis det også kommer til Switch.

  Nintendo Influencer

  På dansk: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

  På engelsk: https://www.youtube.com/channel/UCNNzj5gu0Iolj4vcNIp1IUA

  #5
  Paybacktime
  Rusher
  • 959 Indlæg
  Offline

  Pyha, så slipper man for at skulle have nyt grafikkort i sin Nokia 3310.

  I ain't got time to bleed

  #6
  -dut-
  Rusher
  • 1173 Indlæg
  Offline

  #5 ja samt vandkøler!

  #7
  Nickell
  Moderator
  #0 Trådstarter
  • 1745 Indlæg
  Offline

  Nokia 3310

  Nokia 3310TI?

  #8
  Schalde
  Rusher
  • 883 Indlæg
  Offline

  Elsker første kommentar på Youtube…

  “Ten years after Diablo 3 was released for PC can we finally play the mobile version of Diablo 3 on PC. What a time to be alive”

  #9
  NoFaith
  Rusher
  • 293 Indlæg
  Offline

  Men det er bare et cashgrab aka. ligegyldigt spil ikke?

  De kunne vel ikke finde på at lave noget historie relevant lore man i så fald går glip af hvis ikke man spiller den her mobile pølseversion?

  Hvis det er tilfældet så går jeg hellere glip af det, så må en af de mange lemmings der besudler deres pc med det her spil lige opsumere.

  #10
  Festival_H
  Rusher
  • 785 Indlæg
  Offline

  https://www.engadget.com/diablo-immortal-24-million-181125633.html

  Det må jo være nogle der ka li det. Så en reddit om en spiller der efter at have smidt $15.7k fik en eller anden god item. Så der er nogen der vil vinde.

  This is what the epitome of predatory loot box looks like, Diablo Immortal streamer gets one 5/5 star gem after spending NZD 24,995$ ($15,763+USD) from gaming

  • Dette svar blev ændret 1 år, 11 måneder siden af Festival_H.
  #11
  Schalde
  Rusher
  • 883 Indlæg
  Offline

  Jeg kommer ikke til at spille D immortal. både fordi jeg ikke kan fordrage P2w men bryder mig hellere ikke om at game på mobil.

  Når det så er sagt så vil jeg synes deres system er rigtig fint. Du kan købe dig fattig i spillet, men din power bliver bedre , bare ikke ret meget bedre.

  Jeg hader at man får pop ups om at købe ting hele tiden… du burde informeres om det når du starter og blive instrueret til det, og derefter skulle man kunne slå lortet fra.

  glæder mig mere til et at hvad Grinding gear games vil gøre med deres mobil poe. Har meget mere tillid til dem end Blizz$rd

  • Dette svar blev ændret 1 år, 11 måneder siden af Schalde.
  #12
  synchaoz
  Rusher
  • 50 Indlæg
  Offline

  Ironien i at det her klamme mobil spil findes på PC er herlig, taget i betragtning at Blizzard oprindeligt godt selv var klar over, at det ikke hører sig hjemme på PC, men blev mobbet og gruppepresset af communiutiet til at lave lave en PC port.

  Havde folk holdt deres kæft istedet for a whine, så havde Diablo Immoral i det mindste kun været et skod mobile vrag.

  “You think you do, but you don’t” havde faktisk været perfekt her.

  #13
  Festival_H
  Rusher
  • 785 Indlæg
  Offline

  Efter at have undersøgt sagen, så viser det sig at streameren i #10 gjorde det for at vise hvor dumt Diablo Immoral (tak synchaoz) og hvor mange penge det rent faktisk koster at bruge deres loot system. Han slettede den gem han fik og sin karakter umiddelbart efter.

  Det er et spil en app der er lavet til de få promiller der rent faktisk pumper penge i det.

  • Dette svar blev ændret 1 år, 11 måneder siden af Festival_H.
  #14
  StiX
  Rusher
  • 198 Indlæg
  Offline

  Jeg forstår simpelthen ikke jeres hate på Immortal.

  Bevares, ja der er mulighed for at købe sig fattig, men så lad da være med at købe lortet?

  Jeg har spillet en karakter til 60 nu og hygger mig fint med det, uden at have noget behov for at betale for noget som helst.

  I bund og grund er det bare en “ekstra” bane til diablo 3.
  Ikke noget ekstraordinært, men fornuftigt mens vi venter på diablo 4 som jeg da har langt højere forventninger til.

  Men hvis ikke man betaler for spillet, så skal de jo have pengene hjem på en anden måde.

  #15
  TormDK
  Rusher
  • 443 Indlæg
  Offline

  #14 Hvis man endelig var til den slags til PC, så spillede man Lost Ark alligevel.

  #16
  Festival_H
  Rusher
  • 785 Indlæg
  Offline

  #14 Appen er ikke bygget til dig. Den er bygget til spil afhængige som ikke kan styre det. Det er der det problematiske opstår. Og når det så viser sig at odds for at finde gode ting er så små (ham jeg linkede til måtte bruge 15.700 dollars for at få en 5 stjernet gem) så begynder det at ligne et scam/money grab. Det er meget muligt at spillet kan spilles uden at betale, men for dem som ikke kan håndtere sådanne situationer og som blir hooked, der kan det fanme blive dyrt.

  Det er ikke kun Diablo Immorale kritikken er rettet mod. Det er loot box og P2W genren generelt der er modstand mod.

  DI er bare udgivet af en tidligere trusted spil udvikler som tilsyneladende har vendt sig mod sine tidligere standpunkter.

  • Dette svar blev ændret 1 år, 11 måneder siden af Festival_H.
  • Dette svar blev ændret 1 år, 11 måneder siden af Festival_H.
  #17
  StiX
  Rusher
  • 198 Indlæg
  Offline

  #16 point taken, det er selvfølgelig problematisk. Synes dog godt den pointe kan forsvinde i mængden af kritik. F.eks. Har det en score på 0.3 på metacritic mens D3 har på 4.1. Ud fra den information alene, ser det jo ud som om at spillet er markant dårligere end D3, hvilket jeg ikke synes er tilfældet. Hvordan det løses rent praktisk ved jeg dog ikke, så skulle scoren nok opdeles i underkategorier, men det går selvfølgelig ud over overskuelighed.

  #15 tja, jeg er til den slags spil, men uden at have lyst til at spille lost ark. Men det er nok pga. Nostalgisk grunde at jeg fortsætter med blizzards spil.

  #18
  synchaoz
  Rusher
  • 50 Indlæg
  Offline

  I forlængelse af #16 (+1), så stikker problemet endnu dybere.

  Jo mere success disse simple små mobile spil har, og jo flere penge de tjener, jo flere spil udviklere vil flytte over til mobile gaming. PC og konsol gaming kommer til at lide rigtig hårdt i de kommende år, fordi players pumper så sygeligt mange penge i mobile spil kontra “computer” spil. Omsætningen i mobile gaming er allerede mere end dobbelt det af PC og konsol SAMMENLAGT.

  Spil som Skyrim, Fallout, Doom, Baldur’s Gate, Final Fantasy osv. osv. bliver hånden på hjertet snart en fortidslegende, som vi aldrig kommer til at se lignende af igen. Fordi hvor længe tror i, at udviklere gider hælde millioner af dollars og millioner af kollektive timers hårdt arbejde i at udvikle store, avancerede og flotte open world RPGs, der tager tusindvis af folk 7+ år at udvikle – hvis de istedet kan bruge 2 år og en tiendedel resourcer på at lave et mobile spil der indtjener 10x så meget?

  Tro mig, det bliver en realitet, hvis mobile gaming fortsætter med at drukne udviklerne i penge på den måde som de gør nu. Jo flere mobile spil, der demonstrere grotesk monetær success, jo flere “rigtige” spil vil forsvinde og bliver erstattet med små cash shop casino spil som Diablo Immoral. For hver person, der downloader de her spil og smider penge i dem, kigger resten af udviklings branchen med og tænker “Hmmm… det kunne da godt være vi skal droppe Elder Scrolls 6 og hoppe med på det der mobile gaming istedet.” – og helt seriøst, hvorfor ikke? Fra et monetært standpunkt giver det 1000% mening. Hvorfor kravle op af et stejlt bjerg i slud og sne med en 50kg tung rygsæk, og svede og bløde dig selv halvt ihjel – hvis du istedet bare kan hoppe i en helikopter med centralvarme og champagne på køl, og bare flyve derop?

  Svaret er fordi kravleturen er en udfordring, der bygger karakter og selvtillid, hvilket nogen folk heldigvis stadig værdsætter. Men flere og flere vælger helikopteren. Snart er der ingen tilbage, som længere tager den hårde rute.

  Hvis den her trend for lov at fortsætte, så kommer gaming som vi kender det il at visne og dø. Inden for de næste par generationer, vil ALLE spil have cash shops og pay2win, og have mobile skabelonen som den primære udviklingsform. Selv indie games kommer til at følge samme skæbne, det er helt sikkert.

  Det er rigtig godt, at der kommer så meget fokus på emnet som der er lige nu. Der skal ske noget drastisk, og det skal ske snart, hvis “klassisk” gaming skal overleve. Og ja, DU og jeg kan faktisk gøre noget for at hjælpe – stop med at downloade mobile games. Ikke bare “Jeg spiller dem gratis og bruger ikke penge” – det er ikke godt nok. Alene det at du downloader dem er nok til, at du giver udviklerne en lille thumbs up, som motivere dem til at fortsætte, og motivere andre udviklere til at gøre det samme.

  #19
  VampiricEye
  Rusher
  • 3687 Indlæg
  Offline

  Well…

  cash grab

  Nintendo Influencer

  På dansk: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

  På engelsk: https://www.youtube.com/channel/UCNNzj5gu0Iolj4vcNIp1IUA

  #20
  -dut-
  Rusher
  • 1173 Indlæg
  Offline

  #21
  Nass
  Rusher
  • 495 Indlæg
  Offline

  Måske kommer vi på et tidspunk til at indse, at PC gaming har peaket. Måske ligger vores storhedstid bag os.

  #22
  -dut-
  Rusher
  • 1173 Indlæg
  Offline

  #21

  #23
  VxChemical
  Rusher
  • 344 Indlæg
  Offline

  Tror ikke vi skal frygte at mobil spil kommer til at overtage alt gaming, der vil altid være et marked for den slags spil vi kender og elsker, og er der et marked er der nogen der fylder hullet med produkter.

  Jeg tror på et eller andet tidspunkt at PTW, PTP og den slags vil blive reguleret ved lov til en hvis grad, men nu må vi se.

  Jeg har ikke spillet Diablo Immortal, selvom jeg har en telefon, og endda også en PC. Freemium spil er ikke noget for mig, jeg kan godt forstå det backlash som Blizzard har fået, det er en grim cash crab, men shareholders er der for at tjene penge, så dem kan jeg godt forstå også.

  #24
  Paybacktime
  Rusher
  • 959 Indlæg
  Offline

  #23 Det er heller ikke fordi megapopulære mobilspil er noget nyt fænomen. Candy Crush er 10 år gammelt nu. Så hvis mobilspillene skulle absorbere hele resten af markedet, var det nok sket nu. Og i øvrigt helt enig i din pointe i, at hvis der er et marked, vil det blive serviceret.

  I ain't got time to bleed

Viser 24 svar - 1 til 24 (af 24 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...