Forside Fora Politik/Samfund Atomkraft i Danmark Svar til: Atomkraft i Danmark

#6
Guru35
Rusher
#0 Trådstarter
  • 67 Indlæg
Offline

Du virker meget overbevist om, at vind og sol er årsagen til vores nuværende energikrise og stigende elpriser? De første artikler, som poppede op på Google, var mere fokuseret på den manglende gas-forsyning og delvis også opbygningen af det europæiske el-marked, som prissætter efter de dyreste energikilder, de fossile.

Jeg har indtil videre formået at lade være med at tage stilling til kernekraft i DK, så det er som så ikke for at “svine” kernekraft. Jeg så bare gerne, at diskussionen foregik på oplyst grundlag. Jeg læser meget gerne en artikel eller to om hvorfor, at vedvarende energikilder ikke er en del af den fremtidige energiforsyning.

Priserne på gas ser desuden ud til allerede at være faldet mærkbart, så forhåbentlig kan de varslede prisstigninger undgås alligevel.

  • Dette svar blev ændret 7 måneder, 2 uger siden af Steadi.

Der rammer du jo hovedet på sømmet. De dyreste energikilder er de fossile, som vi nu bliver nød til at være mere afhængige af, nu da atomkraftværkerne lukker.

Du kan finde mange henvisninger til oplysende artikler i facebook gruppen Atomkraft – Ja tak, eller simpelthen bare spørge derinde, hvis du er i tvivl om noget. Der er mange mennesker derinde som ved hvad de snakker om.

https://www.facebook.com/groups/6149554153

  • Dette svar blev ændret 7 måneder, 2 uger siden af Guru35.
  • Dette svar blev ændret 7 måneder, 2 uger siden af Guru35.