Forside Fora Off-topic Aprilsnar Svar til: Aprilsnar

#8
knekker
Rusher
  • 837 Indlæg
Offline

#4 Lyder til at du er godt på vej til at lave samme fejl som de fleste parforhold der ender i skilsmisse gør.
Regelmæssigt intimitet, kys kram og sex er enorm vigtigt for at holde et sundt forhold kørende, ellers dør flammen/kærligheden imellem jer med tiden og der vil være en meget stor risiko for at du vil stå en lørdag morgen hvor din kone fortæller dig at hun ikke elsker dig mere og hun derfor vil skilles.
Mænd er mere loyale og vedhængende fordi de oftere basere deres valg ud fra logik(i har børn sammen), hvorimod kvinder oftere foretager deres valg ud fra deres egne følelser(hendes egne behov og ikke børnene). Hvis din kone på et tidspunkt ikke længere har følelser for dig, så er der en høj chance for at hun kan finde på at forlade dig.

Jeg kan sagtens forstå at når der kommer børn ind i billedet, specielt når de er små, så kan det virke uoverskueligt at finde tid disse ting, men helt seriøst, hvis du vil undgå skilsmisse inden for de næste par år, vil jeg stærk anbefale at i tager en snak om det, og sørger for at finde tiden hvor fokus er jer 2 alene. F.eks hyr en babysitter i ny og næ, tag ud og spis middag, træk stolen ud for hende, udover sex, gør regelmæssigt kys, kram og alt det der, virkelig meget.
Hvis sex’en er kedelig, så prøv find på nogle nye stillinger eller sexlege, måske er hun også til lidt rollespil.
Uanset hvad, sørg for at der er afsat tid og overskud til at have sex mindst 1-2 gange om ugen.