Forside Fora Politik/Samfund Ukraine 2022+ ? Svar til: Ukraine 2022+ ?

#476
SealDK
Rusher
  • 161 Indlæg
Offline

#475 Heller ingen der siger at det er false flag, bare en mulighed.

Der kan da stadigt være adskillige aspekter til hvad baggrunden det skulle være – samtidigt ved vi at false flag er en metode russerne rent principielt ikke afholder sig fra bruge.

Alene fortællingen om at Ukraine krydser grænsen og angriber mål på russernes eget territorie (uanset om det nu ER ukraine eller ER russerne selv/false flag), kan mini Hitler Putin forsøge at bruge på mange forskellige måder (optrapning, modsvar, forhøjet sympati, indragelse af andre parter for at støtte russerne i selve krigen/også vha. styrker, osv osv).

Rent strategisk er det ikke tosset at tage oliedepotet ud, nu hvor russerne i forvejen med deres forfejlede invasion, har vist deres EKSTREMT elendige side ift. alene at få basal logistik og forsyningslinjer til at fungere. Det sender samtidigt signalet og vidensbyrdet som du er inde på, at de ikke har styr på grænseområdet til landet de selv har invaderet, overvågning af eget luftrum – godt nok “pinligt” JA.

Rusland er langt derfra hvor de var som Sovjetunionen (som KNÆKKEDE fuldstændigt sammen til sidst 89-91, og hvor deres forældet militær på alle områder faldt totalt fra hinanden) – De er langt fra Sojvets tidligere storhedstid, og trods deres genopbygning af militæret i starten af nullerne, og trods Mini Hitler Putins ønske om at “genopstå” til fortidens størrelse og militaristiske formåen – ja så formår de ikke en reel modstander i dagens verden, de har tydeligtvist SÅ lidt styr på elementært basic på indre linjer ift. deres militær, kapabillitet og formåen – og buldrer så deraf også med deres atomvåben.

  • Dette svar blev ændret 10 måneder siden af SealDK.