Forside Fora Politik/Samfund Ukraine 2022+ ? Svar til: Ukraine 2022+ ?

#481
SealDK
Rusher
  • 161 Indlæg
Offline

#480 At der er forskellige landstyrker, forklarer jo intet ift. alt det overordnede som ikke fungerer for russernes krigsmaskine.

Efterretning, strategi, logistik, operationer til lands, vands, og luften – deres kapabilitet på mange fronter er aldeles ikke hvad vi og hele vestens militær analytikere har forventet! Og hvad denne fejlslagne invasion angår, så er det 100% ej heller hvad Mini Hitler Putin selv har været overbevist om at de kunne formå.

At deres allierede ikke er plaget af dette, kan diskuteres ift. hvilket plan man tænker på – men også ligemeget for hvad der er mere vigtigt er at vesten har fået så meget evidens og faktuel viden om Russernes millitære kapabillitet!
De kan IKKE det som de gerne vil tilbage til, fra deres storhedstid som Sovjetunionens militærmagt og politiske position, ihvertfald ikke endnu… – det tager årtier at genopbygge til samme stadie som før Sovjet Ruslands totale knæk & fald i 91′.

Nu må Russerne så nøjes med at koncentrere sig om en del/et hjørne af et suverænt selvstændigt land i Europa, som de har valgt at invadere – Skidt for russernes fejlagtige invasion, Godt for Ukraine og det frie folks kamp, de har oplevet hvad et selvstændigt løsrevent land fra fordums Sovjet kommunisme betyder, og den FRIHED de har oplevet, vil de kæmpe med livet for!