Forside Fora Politik/Samfund Klimaaktivister Svar til: Klimaaktivister

#19
Emilsa
Rusher
  • 1144 Indlæg
Offline

#15 – Det er et problem når humanistisk’ liberale uden skyggen af klasseanalyse eller systemforståelse som har ædt årtiers individualistisk propaganda forsøger at skubbe til debatten med nyttesløs performativt teater der blot er til gene for almindelige mennesker.

Det er ikke bilisterne på vej til arbejde der er problemet, de forsøger blot at overleve i de rammer der udstukket for deres liv og levned i det her eller lign samfund.

Det er fint man laver en performativ aktion, men at sætte sig på en vej for at blokere hverdagstrafik er hverken særlig spektakulært eller til gene for dem der bærer skylden for de planetære systemers kollaps. Så er det bedre at lime sig fast til roret på en supertanker, kravle op i tårnet på en boreplatform, kutte strømkablerne til Aalborg portland eller sænke en gammel udrangeret plimsoller i indsejlningen til et sted hvor skibe losser kul af, etc..

I funkekasset diser funkestyveren med sin dangenak på olmsk saster, for at fakke a kultes - alt mens han byser sin roï oc knup.