Forside Fora Politik/Samfund Hvor meget må en familie koste samfundet? Svar til: Hvor meget må en familie koste samfundet?

#10
Emilsa
Rusher
  • 1144 Indlæg
Offline

#7 – Kan det være at det koster så meget fordi systemerne der skal gribe de her mennesker, eller idetmindste deres børn er skruet helt elendigt sammen, inkompetente sagsbehandlere og private tilbud tager sig lige lovlig velbetalt, etc. etc? Familien er tydeligvis et problem, men der kan være flere grunde til at udgifterne stikker af end familien i sig selv.

Hvad nu hvis der er flere ting i det her, end kriminelle tilbøjeligheder – hvanu hvis der er psykisk sygdom eller lign med i spil. Nogengange opsår der de her komplekse forhold hvor man bliver sendt frem og tilbage mellem flere punkter der alene ikker er rustet til at håndtere alle forhold. Dysfunktionelle institutionelle siloer og mangel på holistisk overblik kan godt få udgiftsposter til at stikke helt af fordi der ikke er noget sted der kan håndtere alle mulige udfordringer på en gang.

Jeg siger bare, hvis man kigger under motorhjelmen – så kan det meget vel være at det er dyrt fordi der er noget der ikke virker, og det der ikke virker bliver man så ved med at forsøge sig med – fordi det er de værktøjer der er stillet til rådighed.

I funkekasset diser funkestyveren med sin dangenak på olmsk saster, for at fakke a kultes - alt mens han byser sin roï oc knup.