Forside Fora Politik/Samfund Hvor meget må en familie koste samfundet? Svar til: Hvor meget må en familie koste samfundet?

#11
knekker
Rusher
  • 888 Indlæg
Offline

#7 – Kan det være at det koster så meget fordi systemerne der skal gribe de her mennesker, eller idetmindste deres børn er skruet helt elendigt sammen, inkompetente sagsbehandlere og private tilbud tager sig lige lovlig velbetalt, etc. etc? Familien er tydeligvis et problem, men der kan være flere grunde til at udgifterne stikker af end familien i sig selv.

Hvad nu hvis der er flere ting i det her, end kriminelle tilbøjeligheder – hvanu hvis der er psykisk sygdom eller lign med i spil. Nogengange opsår der de her komplekse forhold hvor man bliver sendt frem og tilbage mellem flere punkter der alene ikker er rustet til at håndtere alle forhold. Dysfunktionelle institutionelle siloer og mangel på holistisk overblik kan godt få udgiftsposter til at stikke helt af fordi der ikke er noget sted der kan håndtere alle mulige udfordringer på en gang.

Jeg siger bare, hvis man kigger under motorhjelmen – så kan det meget vel være at det er dyrt fordi der er noget der ikke virker, og det der ikke virker bliver man så ved med at forsøge sig med – fordi det er de værktøjer der er stillet til rådighed.

Yeps, det er alle andres skyld end immigranterne selv som laver problemerme. Skraldet er ikke Danmarks problem og skal bare smides ud af landet. Typisk BLM attitude hvor de ser sig selv som ofre og ikke gider tage ansvar for deres egne handlinger.
Rockere der af dansk herkomst, er danmarks problem og noget vi faktisk bliver nødt til at bruge resourcer på at løse.
Hvis en immigrant eller dens barn begår kriminalitet hele 3 gang, så burde hele familien smides ud af landet. Det vil motivere især forældrene til at sørge for at deres børn opføre sig ordentlig, i stedet for at lade dem passe sig selv.
Det danske velfærdssysmet er allerede under pres, vi har ikke råd til at tolerere idioter som ikke vil opføre sig ordentlig i Danmark.

  • Dette svar blev ændret 6 måneder siden af knekker.