Forside Fora Politik/Samfund Hvor meget må en familie koste samfundet? Svar til: Hvor meget må en familie koste samfundet?

#14
NightBreaker
Moderator
  • 1474 Indlæg
Offline

#0 Med mindre du vil være lige glad med reglerne, og forskelsbehandle. Så er det sgu ret svært. Tit så er værktøjskassen ikke ret flex. Det er som #10 er inden på. Systemet er ikke ret smart, også selv om mange tror det. Kommunen håber jo også på at nogen af de værktøjer de må bruge, som det der ligger under “Knæk Kurven” kommer til at virke.

Medierne har det lidt med at fortælle en historie om at det koster mange penge. For det fanger folk. Men der bliver ikke kigget ret dybt. Problemet er ikke sort/hvidt for dem der har problemet (ensidig fortælling). Og det med at de bare skal tage sig sammen, høre sammen med alt andet i den boldgade. Rocker – Tag jer nu sammen. Hjemløse – Tag jer nu sammen. De syge – Tag jer nu sammen. osv. Generelt kender jeg ingen kommuner der elsker at bruge penge på deres borger. Det er mere, et problem at der er problemer. Selvfølgelig bliver man irriteret som skatteyder. Men samfundet er en maskine, der ikke kan finde ud af mange ting. Der bliver spildt mange penge i systemet. Mange flere end de penge her.
Jeg håber Kommunen finder en løsning med deres værktøjer, som de håber kan hjælpe. (det gør ondt at bruge penge).