Forside Fora Politik/Samfund Hvor meget må en familie koste samfundet? Svar til: Hvor meget må en familie koste samfundet?

#25
Kenkari
Moderator
  • 2794 Indlæg
Offline

Lad os forholde os til #0

Er det rimeligt at det skal koste samfundet så mange penge? Måske ikke, men det er nu en gang sådan velfærdssystemet er bygget op. Alle over én kam.
Burde man udvise sådanne familier? Hvorfor? Har de brudt loven, der udløser en udvisningsdom? Kan vi udvise dem til et land, hvor der er krig og ufred og hvor de bliver forfulgt, tortureret og på anden måde ødelagt?
Burde de fængsles i stedet (og er det reelt billigere?) Igen, har de brudt loven, nok til en fængselsdom?
Sende dem til en isoleret lille ø og så kæmpe selv? Battle Royale ftw
Hvad kan man alternativt gøre? Åh ja, den er svær, fordi vi som medlem af EU og FN har en række forpligtelser i forhold til kvote flygtninge og andre former for fordrevne mennesker. Skal vi melde os ud af EU og FN og passe os selv?

I min verden så jeg hellere man lige smed en mulliard efter fængselsvæsnet, så dem der er på tålt ophold, kan komme bag lås os slå

"Arguing with retards is like playing chess with a pigeon: No matter how good I am at chess, the pigeon is just going to knock over the pieces, crap on the board and strut around like it's victorious"

  • Dette svar blev ændret 6 måneder siden af Kenkari.