Forside Fora Politik/Samfund Hvor meget må en familie koste samfundet? Svar til: Hvor meget må en familie koste samfundet?

#46
RabidSquirrelX
Rusher
  • 611 Indlæg
Offline

Det er jo vildt at tænke på at verdens største land modtager 4 millioner mindre flygtninge end tyskland gør.

Tager vi afrika fx så er der 14 aktive konflikter lige nu og 5 af de lande er lande danmark sender støtter. FN mener der er omkring 1.5 milliarder i 2023 og regner med omkring 2.5 milliarder om 25 år i afrika det er jo helt sindsygt tal specielt det behov de har for støtte og den støtte de har fået de sidste mange mange årtier. Det kan enhver da se det ikke kan lade sig gøre på nogen bæredygtig måde.. Der skal jo også være microchips nok til missiler/droner og at hele kloden kan have en iphone nextgen. (+ de microchips i vacciner som der bliver snakket så meget om :P)
Og så synes jeg måske Demokratier burde fokusere på at stå lidt bedre sammen hvis demokratier også skal være relevant i fremtiden.

De klimamål der bliver sat osv, det er jo fuldstændigt passe.. de olieproducerende lande har ingen intention om at stoppe produktionen, meste af verden har ingen intentioner om at stoppe forbruget, de fleste vil have de vestlige lande til at punge ud.

Krige må vel også bidrage en del til klimabelastningen.. Krudt/kugler/benzin/materiel/logistik/supplys det eneste + er måske det skære lidt af befolkningstallene og klimasynder hvis det skal være lidt groft.

Og der er jo flere krige der bare venter på at det bliver deres tur.