EA varsler free-to-play i Battlefields fremtid

Spilbranchen er i opbrud, og vi er efterhånden langt fra de hedengangne dage, hvor en købt skive betød et færdigt produkt til evig tid. Flere producenter konverterer deres spil til abonementstjenester, og EA vil ikke stå tilbage. Deres planer for deres populære Battlefield-serie blev afsløret i et investormøde den anden dag, og vi kan allerede se ændringer med det kommende Battlefield 2042.

“I think you should think about Battlefield as a service – what we’re doing for the launch of this game is really revolutionizing and reinventing what all our epic scale warfare is in the context of gameplay”

Andrew Wilson, chef hos EA

Battlefield Portal bliver en del af Battlefield 2042, hvor brugerne selv kan sammenstykke baner ud af elementer fra tidligere Battlefield-spil. Battlefield 2042 vil med tre elementer (All-out-warfare, Portal og Hazard) forsøge at fastholde brugerne i tiden efter spillets lancering, og man vil ikke være bleg for at kigge på free-to-play eller mobilversioner, hvilket man tidligere har negligeret.

Portal i Battlefield 2042 ser ret interessant ud, især hvis man kan kombinere forskellige tidsperioder, eller bare hoppe til ren 2. Verdenskrig, når man får lyst til at mindes det første Battlefield. Spillet starter betatest i næste uge, og der er åben betatest i september inden spillets udgivelse i oktober.

Forside Fora EA varsler free-to-play i Battlefields fremtid

Currently, there are 0 users and 0 guests visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  Nickell
  Moderator
  Offline

  Spilbranchen er i opbrud, og vi er efterhånden langt fra de hedengangne dage, hvor en købt skive betød et færdigt produkt til evig tid. Flere producen
  [Læs hele nyheden her: EA varsler free-to-play i Battlefields fremtid]

Viser 8 svar - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  Nioxic
  Rusher
  • 414 Indlæg
  Offline

  Well det er vel ikke helt overraskende, nu når det går ganske godt for call of duty mobile OG det der warzone halløj. De er vidst nok også begge free to play?

  #2
  Cancerman
  Head Rusher
  • 3133 Indlæg
  Offline

  Synes det er fint, at det bliver free to play og de så tjener på alle mulige (ligegyldige) tilkøb. Så længe man ikke kan købe sig til fordele, så synes jeg det er en fin model.

  #3
  ElSenator
  Rusher
  • 579 Indlæg
  Offline

  Jeg er efterhånden omkring 80% indie-gamer nu om stunder alligevel, så det generer mig ikke. Hverken CoD eller Battlefield har sagt mig noget i årevis, til trods for at jeg var kæmpefan i deres storhedstid (BF1942 og BF2).

  Det der kan genere mig er at de her services jo også vil have et helt system nedenunder som skal holdes kørende. Så spillene dør med deres services. Så om 50 år vil vi nok have glemt mange af dem fordi de ikke længere kan spilles.

  Jeg begræder denne generation, som vil stå senere i livet uden at kunne genopleve deres bedste minder. Det vil være begrænset til nogle videoer de kan finde på nettet. Det er ikke ligesom min generation, der kan installere en RetroPie og spille alle de gode gamle spil fra barndommen.

  #4
  Cancerman
  Head Rusher
  • 3133 Indlæg
  Offline

  #3 Life finds a way.
  Lige som vi andre skal bruge emulator mv for at spille vores barndomsspil, så skal der også nok være nogen der løser problemet med manglende servere i fremtiden – men ud over det, så tror jeg ikke unge nu om dage knytter sig til spillene på samme måde som vi gjorde – de er blevet for forvent.

  #5
  ElSenator
  Rusher
  • 579 Indlæg
  Offline

  #4, Jeg tror det desværre ikke. Der er masser af værdi i at skrive en konsol emulator for Super Nintendo, da det vil tillade at man kan spille tusindvis af spil. Gevinsten er åbenlys for det store arbejde der ligger bag.

  Motivationen for at reverse engineere et komplet server system med DRM barrikader, friend lists og jeg-ska-gi-dig-ska-jeg for at spille et enkelt spil fra din barndom virker som et urealistisk stort arbejde, hvis det overhovedet er muligt for almindelige dødelige.

  Man skal ikke undervurdere nostalgi. Da jeg var bette, endte min C64 på losseren. Det kan man ærge sig gul og grøn over i dag. Men dengang var det jo bare en uddateret gammel computer og jeg havde jo min Amiga. Børn i dag tænker jeg vil se tilbage på deres Minecraft og Fortnite dage med længsel når de bliver 30-35. Og til den tid er spillet enten slet ikke det samme længere eller også kan de ikke spille det.

  #6
  Bams
  Rusher
  • 355 Indlæg
  Offline

  #2 Jeg stemmer i med 2 her. Jeg synes det er en model hvor alle vinder.

  #7
  Cancerman
  Head Rusher
  • 3133 Indlæg
  Offline

  #5 Måske. Det ved vi om 20-30 år

  C64, A500, NES osv er bare noget andet end nu om dage. I dag der er der spil på samtlige elektriske apparater og alle har en.
  Tror ikke nutidens unge kommer til at se tilbage på Fortnite med samme nostalgi, som vi ser tilbage på C64 osv.

  #8
  Ghidora
  Rusher
  • 1214 Indlæg
  Offline

  Tror også at 99% af alle yngre gamere, er fuldstændig ligeglad med retro…. de vil have det nyeste casual mass market crap!

  GL & HF

Viser 8 svar - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...