Forside Fora Spil Borderlands 2, nogle aktive?

Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  Peldrol
  Rusher
  Offline

  Hej, jeg spiller (Stadig) borderlands 2, er der nogle her på Rushers, der stadig spiller? Eller ved hvor jeg finder ligesindende, som stadig er aktive? Jeg spiller ikke op8-10, men er blot lige nået lvl 52, og ikke begyndt på UTHM endnu, men mangler nogle at spille med. Hvor finder man den slags, eller er jeg for sent ude og spillet er lagt i graven?

  Jeg har lige startet borderlands 3, og blot spillet et par timer, men det er bare meget lidt mig. Jeg kan langt bedre lide Borderlands 2. Jeg mangler co-op spillere at spille sammen med, men er jeg for sent ude? Mvh.

Viser 4 svar - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  zyDocx
  Rusher
  • 224 Indlæg
  Offline

  Jeg er faktisk i gang med at gennemføre BL2 sammen med min makker p.t. på PS4, og vi er ~lvl 25ish. Mega hyggeligt spil. Jeg kan desværre ikke tilbyde coop, da der er forholdsvis langt imellem at vi spiller p.t. Håber du finder nogle at nørde det med

  http://konsolting.blogspot.com/

  #2
  Peldrol
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 80 Indlæg
  Offline

  Med cross play, så sig til hvis i skal bruge noget boost, så står jeg gerne til rådighed… Mit ingame nick er “Sancrea”

  #3
  Cancerman
  Head Rusher
  • 3064 Indlæg
  Offline

  Er BL2 og 3 ikke mere eller mindre det samme?

  #4
  NoFaith
  Rusher
  • 293 Indlæg
  Offline

  #3 Jov jeg kan heller ikke lige umiddelbart forstå hvordan man kan elske borderlands 2 men ikke synes godt om 3’eren?

  Hvis du kun “lige er gået igang” så synes jeg ikke du har givet det en chance, kan huske min første gennemspilning hvor opad bakke jeg synes det hele var, men det vender lige pludseligt og end game er mindst lige så fedt som borderlands 2.

  Er KÆMPE borderlands fan, men jeg har altså lagt 2’eren på hylden for lang tid siden desværre, 3’eren er slet ikke så slem men man skal vende sig til det er lidt anderledes men synes bestemt det er gode ting de har pillet ved, dog mener jeg stadig at der er for lidt classes at vælge imellem, savner især en ordenlig sniper class.

Viser 4 svar - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...