Forside Fora Hardware Formatering af PC (SSD) nødvendigt idag?

Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  SovseOrglet
  Rusher
  Offline

  Hejsa Rushers.

  Muligvis et ganske tåbeligt spørgsmål. Sidst jeg rigtigt spillede PC var tilbage i HDD tiden, hvor det næsten var en regel at lave en formatering i hvert fald én gang eller 2 om året for at få meste ud af den.

  Nu jeg i gang med computer spil igen, og har nu et spil hvor jeg gerne lige vil klemme lidt flere FPS ud af maskinen så jeg kan lande på minimum 60 fps. PCen jeg sidder med har været kørende siden køb hvilket vel snart er 3 år siden, og har udelukkende SSD diske.

  Kan det med SSD diske betale sig at lave en formatering, i håb om lidt ekstra ydelse. Det er blot så jeg ikke kaster mig over at gemme data og andet skidt hvis det alligevel ikke giver meget i den anden ende.

  Tjak og god weekend.

Viser 2 svar - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  StultusX2
  Rusher
  • 2004 Indlæg
  Offline

  Tror du ikke, du mener diskfragmentering ikke formatering? Og svaret er i øvrigt nej. SSD’er har TRIM kørende hele tiden.

  My TIE! My nimble coffin! Og det ér KUNS med Collector's CD-ROM 1995!
  En snarligt uddøende single Player med Logitech Wingman Extreme Digital 3D - der “skal tage sine piller og sætte sig ned bag i bussen”...

  #2
  Djernis
  Rusher
  • 71 Indlæg
  Offline

  Mærkede ikke den store forskel efter at have formateret min pc, om det skulle forholde sig anderledes kan jeg ikke svare på. Det er en m.2 SSD jeg har siddende i min.

  Men min FPS i RDO ligger på ca. det samme som før, og FPS i Cyberpunk er også det samme spænd som før. Så for min pc gav det ikke som sådan nogen forbedring.

Viser 2 svar - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...