Forside Fora Off-topic Gallup

Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  keaon
  Rusher
  Offline

  Andre der blev ringet op af Gallup x antal gange den seneste uge ?

  Jeg besvare normalt ikke opkald fra private tlf. nr. Men efter at været blevet ringet op, 6 gange den seneste uge, alle sammen mellel 19 -22 tog jeg imod opkaldet, Gallup hallo…. Nej ellers tak. Så havde jeg jo nok ikke et ikke registret tlf. nr ( kan ikke slås op ) og var heller ikke tilmeldt Robinsonlisten.

  Nogen der kender et trick til at slippe af med dem ?

Viser 8 svar - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  Kenkari
  Moderator
  • 2771 Indlæg
  Offline

  Desværre kan man ikke komme på en liste så man slipper for opkald fra den slags virksomheder.

  "Arguing with retards is like playing chess with a pigeon: No matter how good I am at chess, the pigeon is just going to knock over the pieces, crap on the board and strut around like it's victorious"

  #2
  MiNo
  Rusher
  • 709 Indlæg
  Offline

  #0 Du skal sådan set blot bede Gallup om at notere at du ikke ønsker opkald fra dem. Som #1 siger, så er der enkelte “huller” i robinsonlisten som tillader enkelte ikke-kommercielle virksomheder at lave f.eks. undersøgelser om folkesundhed.

  #3
  SirYggdrasil
  Rusher
  • 24 Indlæg
  Offline

  #2 Og så kan kommercielle virksomheder endda finde på at ringe alligevel. Jeg har været på Robinsonlisten i ca. ½ år, og blev for nyligt ringet op af nogle der ville sælge mig noget strøm. Åbenbart ikke alle virksomheder der gider checke.

  #4
  Festival_H
  Rusher
  • 792 Indlæg
  Offline

  #0 Du kan også bare prøve at tage tykt pis på dem og svare på alle spørgsmål ved at sende spørgsmål tilbage i bedste ’40 year old virgin’ mode. Jo mere beskidt jo bedre.

  So remember: Questions, be cool, and be kind of a dick!

  • Dette svar blev ændret 3 år, 3 måneder siden af Festival_H.
  #5
  keaon
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 39 Indlæg
  Offline

  Har bedt dem om ikke at ringe igen, men det er jeg ret sikkert på, at jeg også har gjort tidligere for nogle år tilbage.

  Kunne være sjovt at tage pis på dem, men det er lige med at huske det når man har dem i røret.

  #6
  MiNo
  Rusher
  • 709 Indlæg
  Offline

  #3 Har du selv givet tilladelse så må de jo godt. Her kan man have deltaget i konkurrence eller været kunde eller noget 3. som gør at det er helt legalt.

  Men hvis ikke – så er der ret saftige bøder til de virksomheder der gør det alligevel. Er man pissed, så spørg hvordan de har tænkt sig at dokumentere deres ret til at tage kontakt. Der kan som sagt være en del lovlige grunde til. Men har de ikke styr på den del, så kan man altså vælge at komme efter dem.

  Første sag jeg finder på sådan noget, siger 50.000 kr i bøde for at have kontaktet 7 personer. https://www.forbrugerombudsmanden.dk/nyheder/forbrugerombudsmanden/pressemeddelelser/2019/forsikringsselskab-doemt-for-at-ringe-til-forbrugere-paa-robinsonlisten/

  #7
  SirYggdrasil
  Rusher
  • 24 Indlæg
  Offline

  #6 Jeg mener ikke at have deltaget i nogle konkurrencer eller andet i forbindelse med dem, men jeg kan jo tage fejl. Desuden har jeg glemt præcis hvad virksomheden hed. Dog har de ikke ringet efter at jeg fortalte dem at jeg var på Robinsonlisten, så jeg vil ikke gøre noget yderligere. Jeg tænkte faktisk på hvad man kunne gøre hvis det blev til chikane, og ja det er nok forbrugerombudsmanden man skal igennem.

  #8
  Deadmeat
  Rusher
  • 362 Indlæg
  Offline

  Sjovt Jeg har et minde om for en del af siden at have tilvalgt både Robinsonliste og en beskyttelse mod opringing fra analyse/opinion foretagener, men kan da godt se at det sidste bliver ikke omtalt nu til dags.

Viser 8 svar - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...