Forside Fora Off-topic Gode og økonomi venlige inear headset

Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  kimohnoo
  Rusher
  Offline

  Hej jeg er blevet bidt af en gal løber og nyder nu at bruge det i min fremgang med at komme over et længere forhold osv. Problemet bare at jeg nu efter skifte fra en iphone til samsung står uden headset. Også kan man nemt lave en google søgning og finde det bedste af det bedste.

  Men har i noget at kunne anbefale. Lyden fra det der følger med iphone er fin nok lyd til mig hvis man kan bruge det som målestok. Jeg prøver at finde nogen under 1000

Viser 7 svar - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  Snowball42
  Rusher
  • 220 Indlæg
  Offline

  Jeg har disse som in-ear headset, og jeg er rigtig godt tilfreds. https://www.oneplus.com/dk/product/oneplus-bullets-wireless-z

  Men jeg ved ikke hvor gode de er at løbe med, da det ikke er det jeg gør mig mest i. Men til gåture, arbejde i hus/have/skur osv. er de rigtig gode og holder strøm længe. Nåe ja, og så er de ret billige.

  #2
  kimohnoo
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 20 Indlæg
  Offline

  Og god lyd ? Jeg har prøvet at købe lidt i den pris klasse og der er SINDSYGT dårlig bass osv i… jeg er ikke en der går sådan enormt voldsomt op i lyd men lige med dem jeg prøvede der var det bare træls

  #3
  Kenkari
  Moderator
  • 2813 Indlæg
  Offline

  Jeg kender dem ikke selv, men de https://www.elgiganten.dk/product/lyd-hi-fi/hovedtelefoner/JELITE65TBK/jabra-elite-65t-agte-tradlose-in-ear-hovedtelefoner skulle vist være The Sjit.

  "Arguing with retards is like playing chess with a pigeon: No matter how good I am at chess, the pigeon is just going to knock over the pieces, crap on the board and strut around like it's victorious"

  #4
  Djernis
  Rusher
  • 71 Indlæg
  Offline

  Fik et sæt Jabra Elite Active 75t, lyden er god og mikrofonen fungerer rigtig godt, der er ANC eller Hear Through i dem også som også fungerer fint. Nu løber jeg ikke selv med dem, men har da lavet “ryst hovedet” testen med dem et par gange og der blev de siddende fint.

  #5
  Cancerman
  Head Rusher
  • 3096 Indlæg
  Offline

  Har et par Jabra Elite 75t og et par 75t Active.

  Det er de bedste headsets jeg har haft.

  De ligger godt nok lidt over en 1000kr, men jeg tror også, at 65t er gode.

  #6
  Molkar
  Rusher
  • 115 Indlæg
  Offline

  Jeg har et par Jabra Elite Sport, jeg synes lyden er fin, men de er lidt grove ved ørene og det gør ondt at trykke på knapperne når man har dem i. Sådan er det måske med in-ear, men jeg ville overveje noget andet næste gang..

  #7
  TabascoPreben
  Rusher
  • 87 Indlæg
  Offline

  Jeg stod sidste måned med mange af de samme overvejelser og endte med et par Galaxy buds+ og er meget tilfreds.

  De er ikke deciderede løbe-hovedtelefoner, men med min øreform kan man sagtens løbe med dem. Med en Samsung telefon synes jeg også det hele med setup, indstillinger osv. kører rigtigt smooth med Samsung wereables app’en.

  Det virker til at mange har fået dem med “gratis” med deres telefon når de køber den, så jeg fik kreglet et par næsten nye ned til 450 kr. på DBA. Ellers fås de fra ny til 700 kr, hvilket er enormt god value for true wireless.

  Lyden er jeg meget tilfreds med. De har to drivere i modsætning til mange af de andre i det prislag, og er et pænt hop i lydkvalitet ift. standard wired headset der følger med de fleste telefoner.

Viser 7 svar - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...