Forside Fora Spil PC Masterrace PC Masterrace == Formel 1

Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  ElSenator
  Rusher
  Offline

  Vi skal jo have lidt, potentielt, kontroversielle tråde, så here goes:

  Man kan lave meget fis med PC masterrace. Vi er nogle forstokkede gamle røvhuller der shunner konsoller og hader spil der ikke har FOV sliders og, i det hele taget, sliders der kan justere alle elementer af spils visuelle output. Vi er konservative. Vi elsker vores keyboards og mus og griner vores røv i laser når konsolfolket påstår de kan skyde lige så præcist med deres gamepads.

  Vi elsker vores tech lingo. Ray tracing, global illumination, depth of field, voxel based god rays.

  Vi bruger timevis på at researche vores næste PC komponenter. Vi elsker at åbne op til motorrummet og justere lidt på vandkølingen og / eller skifte blæsere til nogle der larmer bare lige 1 DB mindre.

  Det er en hobby. Og en dyr en af slagsen. Og jeg vil argumentere for, at PC masterrace er computerspillenes formel 1. Det er os der er first-movers. Det er os der smider pengene efter det tech der senere implementeres i næste generation af konsoller. Og der er absolut nul fornuft i noget af det vi foretager os.

  For vi ved jo godt, at vores hardware er en elendig investering. Det funklende 2080 Ti man købte sidste år er nu knap så prangende, og endnu mindre værd. Men vi elsker det! Og vi fælder en tåre når vores helt egen hjemmebyggede PC klemmer 60 billeder af højeste kvalitet ud af de seneste spil på markedet. Jeg tror det er en afhængighed. Jeg har selv gjort det siden jeg var 15. Og mit nuværende rig taler for at jeg ikke har planer om at stoppe.

  Det lader til at PC markedet er på vej tilbage. Jeg har selv, personligt, hjulpet flere kollegaers teenage drenge i gang med selvbyg. De går meget op i RGB, for det er nok mere håndgribeligt for dem. Men de har allerede en vis sans for specs og fps. Og jeg kan høre at det er noget de praler med overfor hinanden. Det fryder mit PC masterrace hjerte, at en ny generation har fundet interessen. Og det minder mig fuldstændig om hvordan vi selv gik og pralede da jeg var bette purk på 15-16 og netop havde investeret i det nyeste Voodoo 2 kort og en PIII 500 MHz.

  Jeg har egentlig ikke så megen pointe i min tråd udover at lufte min egen glæde over PC platformen. Hvad enten man er Windows, Linux eller Mac bruger, så har det aldrig været bedre at game på PC.

Viser 13 svar - 1 til 13 (af 13 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  Festival_H
  Rusher
  • 785 Indlæg
  Offline

  “Blast his freakin head off!!!”

  #2
  -dut-
  Rusher
  • 1173 Indlæg
  Offline

  Jeg spiller stort set udelukkende på PC, og regner også med at fortsætte med dette. Jeg hader konsol kontrollere, det føles helt forkert når man ikke er vokset op med det.

  Den eneste grund til at jeg har en Switch er da jeg rejste meget, og ikke kunne bringe den store stationære . Jeg følte mig som den største Noob første gang jeg skulle skyde og sigte med en kontroller, det var helt hen i vejret.

  Hvis man kunne have købt Breath of the Wild til PC ville jeg ikke har skænket Switch-versionen den mindste tanke.

  #3
  MiNo
  Rusher
  • 709 Indlæg
  Offline

  ” så har det aldrig været bedre at game på PC ” … altså lige bortset fra at man ikke har kunne købe grafikkort det sidste halve års tid.

  #4
  Molkar
  Rusher
  • 115 Indlæg
  Offline

  Jeg er kæmpe PC nørd, men er aldrig blevet indviet i byg selv delen. Jeg overvejer om jeg skal gøre forsøget med min næste PC. Hvis jeg køber et byg-selv-sæt, kan jeg i det mindste ikke vælge forkerte dele så er det vel bare på tuben og følge med?

  #5
  ElSenator
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 579 Indlæg
  Offline

  #1, You gotta love 90’er reklamer!

  #3, Haha, true…

  #4, Meget apropos, du skal nok ikke forsøge dig lige nu. Det er praktisk talt umuligt at skaffe de nyere CPU’er og GPU’er lige pt. Og det lader ikke til at blive nemmere lige foreløbig.

  • Dette svar blev ændret 3 år, 3 måneder siden af ElSenator.
  #6
  Bams
  Rusher
  • 354 Indlæg
  Offline

  #4 Jeg står samme sted som dig. Dog oplevede jeg sidst gang, at min kollega brugte timer, dage og uger på at håndplukke sine komponenter og finde de bedste(og forskellige) leverandører. Vi endte med stort set identiske maskiner, hvor jeg købte min hos mm-vision for 500 kr total mere end ham. Det var en PC til ca. 16.500. I det tilfælde så vil jeg næsten insistere på, at du betaler for samle selv delen, eftersom du er noget mere bøvlet stillet ift. reklamation osv.

  Så jeg tror altså ikke jeg kommer til at tage springet

  #7
  Bams
  Rusher
  • 354 Indlæg
  Offline

  Det minder mig om. hvor køber man i dag high-high-end gamer maskiner samlet?

  #8
  Deadmeat
  Rusher
  • 362 Indlæg
  Offline

  #0: Jeg er på dit hold Sidst jeg favoriserede konsol var de første par år efter Xbox 360 landede, siden har det igen været PC i føresædet for mig. Og elsker det for alle de ting du nævner inklusiv ulemperne.

  Har en racing sim rig sluttet til PC alteret og flight Stick og Throttle ved hånden også. At have det til en ordenlig gamer PC giver bare muligheder man ikke får på nær samme vis med en konsol (spiludvalg, grafik, simulation, online community).

  Med det sagt kom der en PS4 i huset til jul og den nyder jeg bestemt også som et casual afbræk fra PC. Men når det skal være seriøst så er det PC Master Race for mig

  #9
  Kenkari
  Moderator
  • 2764 Indlæg
  Offline

  Jeg hader konsol kontrollere, det føles helt forkert når man ikke er vokset op med det.

  Jeg er vokset op med konsoller lige fra en Sega Master System over Playstations til en krydsboks.

  Jeg vælger stadig en PC til hver en tid, lige så meget fordi den kan bruges til så meget andet end bare at spille på. Hvem fanden så pr0n på en konsol

  "Arguing with retards is like playing chess with a pigeon: No matter how good I am at chess, the pigeon is just going to knock over the pieces, crap on the board and strut around like it's victorious"

  #10
  Noize
  Rusher
  • 175 Indlæg
  Offline

  Du skulle have prøvet at være med i PC bygning og benchmark i spillene i 90erne og de tidlige 00 da det faktisk var interessant.

  Er da en ren snoozefest efterhånden at bygge pc’er når spillene ikke er der og alt kan trækkes af en 8k computer i 3 år i træk

  næ du den gang gaming spiæ gfx og hardware rykkede på sig dag for dag, og dit nye tnt 2 var forældet et halvt år efter der var det sjovt

  #11
  ElSenator
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 579 Indlæg
  Offline

  #6, Betale for at andre samler den!? Er du crazy!? Det er jo en del af det sjove!

  #8, Jeps, det er netop en hobby. Jeg kan sagtens forstå dem der foretrækker en konsol (eller færdigbygget, som #6). De har ikke interessen for det. For mig er det en magisk oplevelse at kunne starte de nyeste spil og skrue alt op på 11 og stadig have 60 fps. Og når man samtidig selv har “skabt” maskinen, så bliver det en næsten personlig ting. For mig i hvert fald.

  #10, Helt enig, der blev rykket på alting hele tiden dengang og det var fantastisk. Mit første kort var som sagt et Voodoo 2 i en PIII. Før det havde jeg maskiner uden 3D acceleration. Det var her jeg spillede Duke og Quake. Men da jeg så 3DFX i Quake 2 første gang, der var jeg solgt. Det så så så vildt ud!

  #12
  Deadmeat
  Rusher
  • 362 Indlæg
  Offline

  #10 @noize ja for pokker der var en tid der, hvor tingene løb virkeligt hurtigt med grafik kort. Tænker stadig med størst glæde på perioden hvor 3dfx kortene landede og satte gang i en revolution indenfor grafik – tror ikke vi kommer til at se sådan et kæmpe spring igen.

  #13
  Molkar
  Rusher
  • 115 Indlæg
  Offline

  Det minder mig om. hvor køber man i dag high-high-end gamer maskiner samlet?

  Tror stadig MM-vision skulle være fine

Viser 13 svar - 1 til 13 (af 13 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...