Forside Fora Politik/Samfund Ukraine 2022+ ? Svar til: Ukraine 2022+ ?

#478
Emilsa
Rusher
  • 905 Indlæg
Offline

#476 – Der er 4 eller 3.5 russiske hære i Ukraine. Der er den rigtige Russiske hær, de dur stortset kun til at skyde alting i smadder med deres artelleri… Så er der Seperatisterne fra Luthansk og Donetsk, de kæmper helt anderledes og er noget mere motiverede, koordinerede osv. De efterlader bl.a. ikke bare deres issenkram. Slutteligt er der tjetjenerne, når ikke de har travlt med at ligge videoer op på sociale medier – er de faktisk ganske effektive.. Egentlig hører de under den russiske nationalgarde, men de fungerer helt autonomt fra resten.

Det der gør at “de andre” skiller sig ud fra den egentlige russiske hær er nok at de foruden erfaring, ikke lider strukturelt under de hierakiske siloer der plager den russiske hær.

#474 HW som i hardware? Deres antiluft halløj fejler vist ikke noget og de skyder en hel del ukrainske fly og helikoptere ned. Måske var ukrainerne heldige, men vi ved heller ikke hvor mange helikoptere de evt. har mistet under angrebet.

I funkekasset diser funkestyveren med sin dangenak på olmsk saster, for at fakke a kultes - alt mens han byser sin roï oc knup.