Path of Exile 2: 19 minutters nyt gameplay

Diablo II får en del af opmærksomheden for tiden grundet den kommende remake. Men Path of Exile 2 vil også være med. De har derfor posted en 19 minutter lang video med gameplay fra spillet på deres youtube kanal. Se den herunder:

Forside Fora Path of Exile 2: 19 minutters nyt gameplay

Currently, there are 0 users and 0 guests visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  ElSenator
  Rusher
  Offline

  Diablo II får en del af opmærksomheden for tiden grundet den kommende remake. Men Path of Exile 2 vil også være med. De har derfor posted en 19 minutt
  [Læs hele nyheden her: Path of Exile 2: 19 minutters nyt gameplay]

Viser 23 svar - 1 til 23 (af 23 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  Schalde
  Rusher
  • 890 Indlæg
  Offline

  Det ser helt fantastisk ud. Så live stream igår. GGG er det nye Blizzard, Er virkelig et passioneret team der går op i deres projekt 100%

  #2
  ElSenator
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 579 Indlæg
  Offline

  #1, Jeg tror jeg er enig. Jeg ser stadig frem til Diablo IV også, men PoE2 ser bare ud til at være helt som det jeg søger i den type spil. Masser af customization, bizarre fjender, en smule historie og en gritty atmosfære.

  #3
  Nickell
  Moderator
  • 1749 Indlæg
  Offline

  Hvordan er 1’eren ifht fx. Diablo?

  #4
  -dut-
  Rusher
  • 1215 Indlæg
  Offline

  #3 der er vidst mange som er begejstrede for det. Det er dog ikke noget der fangede mig, og jeg elsker Diablo spillene.

  #5
  ElSenator
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 579 Indlæg
  Offline

  #3, Jeg er stor fan af PoE1. Det slår D3 på alle punkter, efter min mening. Dog ikke bedre end D2, men det er også svært. Det jeg godt kan lide ved PoE serien er at de fastholder den forholdsvis gritty æstetik. Det er ikke pakket ind til børn.

  #6
  Nisshind
  Rusher
  • 35 Indlæg
  Offline

  #3, Jeg er stor fan af PoE1. Det slår D3 på alle punkter, efter min mening. Dog ikke bedre end D2, men det er også svært. Det jeg godt kan lide ved PoE serien er at de fastholder den forholdsvis gritty æstetik. Det er ikke pakket ind til børn.

  (Jeg spillede massivt meget D2, da det udkom – og har helt sikkert lagt +1000 timer i det spil)
  D2 når jeg ikke POE til sokkeholderne, D2 var fantastisk for 20 år siden – men hvis d2 blev released idag, ville det jo være massivt fail. Der er literally intet content i D2 og er alt for enkelt. Jeg giver D2 res 1-2 uger, så er det glemt igen – og 99% bots.

  POE kan være lidt svært at komme ind i, da der er ekstremt mange mechanics og ting som virker på kryds og tværs – men det er også en af de ting der gør, at der er utrolig stor build diversity. Og selvom GGG tit får lidt tæsk for deres valg, og broken league mechanics – så er de rigtig gode til at pumpe en masse nyt content ud hele tiden, som holder leagues friske – og får folk til at vende tilbage gang på gang.

  find de bedste ledige domæner, https://thedomainrobot.com

  #7
  Breeze
  Rusher
  • 34 Indlæg
  Offline

  Jeg synes det er pænt skuffende at de ikke har fjernet det skod flask system.. hvis folk bliver nød til at lave macro’er for at få det til at køre så er der noget galt.

  #8
  Schalde
  Rusher
  • 890 Indlæg
  Offline

  Jeg synes det er pænt skuffende at de ikke har fjernet det skod flask system.. hvis folk bliver nød til at lave macro’er for at få det til at køre så er der noget galt.

  I deres QnA sagde de også at de ikke er tilfredse med flask systemet som det er nu, men at de venter med at få løst problemet til de kan rette det 100% til i fremtiden.

  #9
  Jacques
  Rusher
  • 554 Indlæg
  Offline

  #3, Jeg er stor fan af PoE1. Det slår D3 på alle punkter, efter min mening. Dog ikke bedre end D2, men det er også svært. Det jeg godt kan lide ved PoE serien er at de fastholder den forholdsvis gritty æstetik. Det er ikke pakket ind til børn.

  (Jeg spillede massivt meget D2, da det udkom – og har helt sikkert lagt +1000 timer i det spil)

  D2 når jeg ikke POE til sokkeholderne, D2 var fantastisk for 20 år siden – men hvis d2 blev released idag, ville det jo være massivt fail. Der er literally intet content i D2 og er alt for enkelt. Jeg giver D2 res 1-2 uger, så er det glemt igen – og 99% bots.

  POE kan være lidt svært at komme ind i, da der er ekstremt mange mechanics og ting som virker på kryds og tværs – men det er også en af de ting der gør, at der er utrolig stor build diversity. Og selvom GGG tit får lidt tæsk for deres valg, og broken league mechanics – så er de rigtig gode til at pumpe en masse nyt content ud hele tiden, som holder leagues friske – og får folk til at vende tilbage gang på gang.

  Lol

  Bye with a warmly hugs

  #10
  Nisshind
  Rusher
  • 35 Indlæg
  Offline

  #3, Jeg er stor fan af PoE1. Det slår D3 på alle punkter, efter min mening. Dog ikke bedre end D2, men det er også svært. Det jeg godt kan lide ved PoE serien er at de fastholder den forholdsvis gritty æstetik. Det er ikke pakket ind til børn.

  (Jeg spillede massivt meget D2, da det udkom – og har helt sikkert lagt +1000 timer i det spil)

  D2 når jeg ikke POE til sokkeholderne, D2 var fantastisk for 20 år siden – men hvis d2 blev released idag, ville det jo være massivt fail. Der er literally intet content i D2 og er alt for enkelt. Jeg giver D2 res 1-2 uger, så er det glemt igen – og 99% bots.

  POE kan være lidt svært at komme ind i, da der er ekstremt mange mechanics og ting som virker på kryds og tværs – men det er også en af de ting der gør, at der er utrolig stor build diversity. Og selvom GGG tit får lidt tæsk for deres valg, og broken league mechanics – så er de rigtig gode til at pumpe en masse nyt content ud hele tiden, som holder leagues friske – og får folk til at vende tilbage gang på gang.

  Lol

  asdasd asd

  find de bedste ledige domæner, https://thedomainrobot.com

  #11
  sittingduck_m
  Rusher
  • 99 Indlæg
  Offline

  Poe er fantastisk men pt for mig også totalt uoverskueligt med alt det ma dkal holde styr på. De har bygget meget på og det meste er godt men heist og frem blev for forvirrende for mig.
  Læringskurven bliver hurtig stejl omkring lvl 50 – 55. H is du ikke har det rigtige udstyr eller sat stats ordentligt op så er du død.
  Men det er også charmen ved spillet!

  #12
  Deadmeat
  Rusher
  • 362 Indlæg
  Offline

  Det ser super fedt ud, men hvordan er det lige forretningsmodellen er? Er det noget med at man henter spillet gratis og så er der micro transactions, eller?

  #13
  ElSenator
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 579 Indlæg
  Offline

  #12, Hvis det er ligesom PoE1, så er spillet gratis, og alt kan gennemspilles uden at betale. Men så kan man købe pets og andre visuelle ting. Så det er ikke pay2win, kun rent æstetiske ændringer. Sådan var det da jeg spillede PoE i hvert fald. Skal ikke kunne sige om de har ændret det siden, eller om det bliver anderledes med PoE2.

  Jeg håber næsten de bare sælger det som normalt produkt med en pris. Jeg købte et pet til PoE1 fordi jeg ville betale dem noget. Men ærlig talt, så vil jeg hellere bare betale for produktet til at starte med. Fint med ekstra ting derudover, det må folk selv bestemme. Bare det ikke er pay2win.

  • Dette svar blev ændret 3 år, 3 måneder siden af ElSenator.
  #14
  Nisshind
  Rusher
  • 35 Indlæg
  Offline

  Det ser super fedt ud, men hvordan er det lige forretningsmodellen er? Er det noget med at man henter spillet gratis og så er der micro transactions, eller?

  Stash Tabs – (hvilke nærmest er et must efterhånden), praktisk set – så kan du spille 100% uden at hive penge op af lommen. Men lige så snart du spillet en 4-5 timer, så bliver det nærmest umuligt uden at ha købt et par ekstra stash tabs, til at sortere loot. Uden at købe nogen stash tabs, er det ligesom vanilla D2 – bare med 200 gange så meget forskelligt loot,

  Skill MTX – Ændre bare look’et på spell/skills har ikke noget impact på spillet

  TP MTX – Ændre bare udseendet på din Portal

  Pets – Random pets der løber ved siden af dig (gør intet)

  En masse andre “non-impact” MTX til våben, hideout osv.

  find de bedste ledige domæner, https://thedomainrobot.com

  #15
  wOOOOt
  Rusher
  • 247 Indlæg
  Offline

  Kan klart anbefale POE – det kan noget, som man har savnet siden D2.
  Dejlig dyster stemning på mange baner.
  Det er gratis, og man kan fint spille uden at bruge en øre.
  MEN det kan betale sig at købe den inventory sorterings pakke, så man lettere kan holde styr på al den loot man finder.
  Det er dog en lav pris for et virkelig godt og stort spil med mange facetter.

  #16
  Nioxic
  Rusher
  • 414 Indlæg
  Offline

  #15 jeg har prøvet adskillige gange at komme igang med spillet. jeg synes det er alt for kringlet at sætte sig ind i.

  trading med NPC’s er virkelig besynderligt og kræver man sidder og googler

  talent træet er også ret kringlet, det er fint nok, men.. ja. føler tit bare ikke rigtig ens level op gir noget som helst.

  der mangler også lidt feedback ifht combat. jeg hader der ikke er dmg numre, så jeg ved ikke om mit slag rammer, eller om jeg blev ramt osv. der er der betydeligt bedre feedback, i fx. diablo 2 (og især de andre spil som har dmg numbers)

  Men ja, det er utroligt populært og heldigvis gratis. Jeg hoppede ind i betaen i 2012, og har spillet lidt hist og her siden da. men jeg har aldrig fattet det. aldrig. Der er alt for lidt info inde i spillet, til at komme godt i gang.

  jeg håber 2’eren retter op på en del af det.

  #17
  Nisshind
  Rusher
  • 35 Indlæg
  Offline

  #16 2’eren kommer ikke til at rette op på nogen af ting du nævner – for ingen af tingene er “reelle problemer”, i forhold spillet. POE kræver i modsætning til D3, at du faktisk bruger mere end 5 min før du opgiver – og sætter dig ned og læse hvad ting gør.

  • Er talent træet meget stort, og kan virke skræmmende? ja uden tvivl, men du kan klare dig igennem spillet rimelig fornuftigt uden at sætte skillpoints overhovedet – så sæt du bare en masse skill points, som virker “fint” – så skal du nok klare dig.
  • Trading med NPC’er burde være nærmest ikke eksisterende for en ny spiller, du har praktisk talt ikke rigtigt brug for det – er der en masse forskellige ting du kan med NPC’er? sure, men på ingen måde vigtigt for nye spillere.
  • Combat Feedback kan du få ved at enable monstres health bars (selvom er rimelig sikker på det er enabled som default)

  Hvis man skal sige noget, så er deres turorial ikke super god – og ja, POE kræver generelt du bruger ressourcer uden for clienten, hvis du vil optimere og min/maxe. Men som udgangspunkt burde du ikke ha brug for at google før 2+ playthrough, når du faktisk begynder at lave “optimale” builds.

  Måske der er nogen, som lige skal se på brugen af tags i kommentare
  </img>

  find de bedste ledige domæner, https://thedomainrobot.com

  • Dette svar blev ændret 3 år, 2 måneder siden af Nisshind.
  • Dette svar blev ændret 3 år, 2 måneder siden af Nisshind.
  • Dette svar blev ændret 3 år, 2 måneder siden af Nisshind.
  • Dette svar blev ændret 3 år, 2 måneder siden af Nisshind.
  • Dette svar blev ændret 3 år, 2 måneder siden af Nisshind.
  • Dette svar blev ændret 3 år, 2 måneder siden af Nisshind.
  • Dette svar blev ændret 3 år, 2 måneder siden af Nisshind.
  • Dette svar blev ændret 3 år, 2 måneder siden af Nisshind.
  • Dette svar blev ændret 3 år, 2 måneder siden af Nisshind.
  • Dette svar blev ændret 3 år, 2 måneder siden af Nisshind.
  #18
  ElSenator
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 579 Indlæg
  Offline

  Jeg eeeeeeeeeeeeeeelsker talent træet i PoE. Det var en af grundende til at jeg blev fanget af det.

  #19
  Schalde
  Rusher
  • 890 Indlæg
  Offline

  Jeg eeeeeeeeeeeeeeelsker talent træet i PoE. Det var en af grundende til at jeg blev fanget af det.

  Laver du selv build eller nupper du nogle online?

  #20
  Molkar
  Rusher
  • 115 Indlæg
  Offline

  Jeg har det som #16, men jeg har dog spillet det lidt alligevel. Jeg forstår ikke 100% endgame, og jeg synes crafting systemet er alt for random og dyrt ift. droprates. Så jeg spiller som regel bare self-found og ser hvor langt jeg kan komme.
  Jeg kan på igen måder overskue at lave mit eget build, det synes jeg er alt for indviklet. Lidt ærgeligt.

  #21
  wOOOOt
  Rusher
  • 247 Indlæg
  Offline

  Nu er jeg absolut ikke pro til POE, for min højeste har været lvl 80, og jeg har aldrig rigtig spillet endgame.
  Spillet er til gengæld stort nok, til at rejsen op er en fed nok oplevelse.
  Endgame virker ret grindy for mig, så der falder jeg fra.

  Jeg har aldrig set en guide, men kun spillet eter “learning by doing” princippet.
  Jeg fattede hat med mine første 2 karakterer, men spillet er let i starten.
  Og så opdager man hvordan tingene hænger sammen.

  Et tip til skill træet – gå efter temaer, og brug søgefeltet – så bliver det nemmere.
  Eks. Lave en Witch caster baseret på en hær af minions.. Skriv Minion i søgefeltet i skill tree, og vupti, så lyser de relevante op – og så kan du planlægge at få fat i de skills.
  Det mere uoverskuelige mysterie er alle de skill gems – hvilke er gode sammen?? jeg har ikke prøvet halvdelen af dem – men igen, kig på et tema til din char… – der er gems til minions – så kombiner dem, og det begynder at virke..

  Jeg er noob i POE på den måde, at jeg har styr på spillet – men mine chars har det let til lvl 70+, og det er så der man opdager om dit build fungerer eller ej – man rammer en boss som bare river dig over hver gang – så start forfra, og prøv nye kombinationer – En warrior med et totem build er sjov
  Tror jeg har spillet 15+ chars til lvl 70+ så får jeg prygl, men er alligevel også POE mættet der..
  Indtil der kommer ny sæson.. Nok det spil jeg er stoppet med flest gange, og så vender tilbage 1-2 gange om året

  #22
  sittingduck_m
  Rusher
  • 99 Indlæg
  Offline

  Prøv en lightning brand witch. Det er svært men ret sjovt og man kan lægge alt ned ret hurtigt. Mit problem er at holde hende i live
  Eller er cyclone skill skide god!
  Masser af skade mens man bevæger sig

  #23
  Uranos
  Rusher
  • 52 Indlæg
  Offline

  #21 spiller på samme måde, og har én char der klare sig fint i endgame, og nogle stykker som vel er hæderlige… syns bare progression bliver for lille og så stopper det sjove for mig.
  Men det er fedt at afprøve forskellige builds

Viser 23 svar - 1 til 23 (af 23 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...