Vred spiller sendte politiet efter Ubisoft

At Swatte; udtrykket er endnu ikke optaget i den danske ordbog, men måske kommer det en dag. Umiddelbart er det et amerikansk fænomen, hvor mennesker fingerer en farlig situation, hvorefter politiet rykker ud med dets aktionsstyrke. Det kan føre til farlige situationer og i sidste ende dødsfald, hvilket skete i 2017.

Det forhindrede dog ikke en fransk spiller i at gribe telefonen og sende canadisk politi til Ubisoft Montreal, som lettere ironisk har lavet flere Rainbow Six-spil, hvor du styrer en aktionsstyrke. I november rykkede man ud med fuld styrke og 400 mennesker blev evakueret fra spilstudiet, da opkaldet fortalte om en gidselsituation. Der blev lavet to yderligere forsøg, men her reagerede politiet lettere forsigtigt.

Spilleren indrømmer dog kun, at han har chikaneret en anden spiller med samme trick. Den anklagede kan åbenbart ikke tåle at spille Rainbow 6 Siege, hvor han fik opbygget et had mod spiludvikleren, efter at de havde bannet ham intet mindre end 80 gange.

Her til slut er der kun at takke for god ro og orden i vores eget forum.

Forside Fora Vred spiller sendte politiet efter Ubisoft

Currently, there are 0 users and 0 guests visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  Nickell
  Moderator
  Offline

  At Swatte; udtrykket er endnu ikke optaget i den danske ordbog, men måske kommer det en dag. Umiddelbart er det et amerikansk fænomen, hvor mennesker
  [Læs hele nyheden her: Vred spiller sendte politiet efter Ubisoft]

Viser 8 svar - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  Emilsa
  Rusher
  • 1153 Indlæg
  Offline

  Der er ingen grund til at fedte det ind, swatting (i en usa kontekst) er enten mordforsøg eller overlagt mord…

  I funkekasset diser funkestyveren med sin dangenak på olmsk saster, for at fakke a kultes - alt mens han byser sin roï oc knup.

  #2
  -dut-
  Rusher
  • 1212 Indlæg
  Offline

  Jeg tror at den eneste måde hvorpå swatting vil fungere i Danmark, er hvis man påstår at en person er i gang med at brænde en Mette F dukke.

  #3
  Kenkari
  Moderator
  • 2944 Indlæg
  Offline

  #2: Eller at Paludan holder demo, igen

  "Arguing with retards is like playing chess with a pigeon: No matter how good I am at chess, the pigeon is just going to knock over the pieces, crap on the board and strut around like it's victorious"

  #4
  Steadi
  Rusher
  • 329 Indlæg
  Offline

  Jeg tror at den eneste måde hvorpå swatting vil fungere i Danmark, er hvis man påstår at en person er i gang med at brænde en Mette F dukke.

  Der kommer faktisk fra tid til anden historier om, at dansk politi har været tilkaldt til lejligheder, hvor naboerne tror, at der bliver skudt, men der bare spilles en ordentlig omgang COD.

  Men fordi dansk politi ikke konstant leder efter en mulighed for at invadere beboelse i fuld kampdragt, så plejer det bare at ende i, at politiet kører igen.

  #5
  Deadlights
  Rusher
  • 1245 Indlæg
  Offline

  Det er da vist en ægte “toxic gamer.”

  #6
  -dut-
  Rusher
  • 1212 Indlæg
  Offline

  #4 haha det må virkelig være nogle nærtagende naboer, eller en gamer der går seriøst op i dit lyd-setup.

  #7
  SturmWolfDK
  Rusher
  • 562 Indlæg
  Offline

  #2
  Haha good point. Hvis det nu ikke var fordi de situationer var en smule overfortolket af politiets jurister, så forstår jeg imidlertid godt, at udrykningen i de tilfælde slår rekord, når der er tale om mulige trusler mod en statsleder. Nu må vi se hvad det ender med hos domstolene, men tre af sagerne er mig bekendt droppet igen.

  #4
  Og så er der også de tilfælde, hvor de banker døren ind til den forkerte lejlighed

  Det skete vist også for Dasz så vidt jeg kan huske hehe.

  #8
  SovseOrglet
  Rusher
  • 27 Indlæg
  Offline

  #6 ja, og derudover er cod jo full blown action fra start til slut. Så der lyder jo tusind skudsalver i minuttet. Hvad tror naboen der foregår? ‘naboerne skyder helt vildt, det har stået på i 1 1/2 time. Send lige en patrulje ik’

Viser 8 svar - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...