Danske Eddaheim modtager et Epic MegaGrant

Vi kan godt lide, når de danske spiludviklere træder frem i lyset og beretter om succes historier fra en branche der, både nationalt og internationalt, er præget af stor konkurrence. Vi har heldigvis en bred vifte af talentfulde og kreative og ikke mindst stålfaste mennesker i vores lille land. Og gennem de seneste årtier er det blevet til flere titler og spilserier, der har gjort sig bemærket på den store scene.

Et af de nyere skud på stammen er det københavnske firma Eddaheim. Med over 25 ansatte og godt styr på det tekniske og kreative grundlag, har firmaet netop annonceret, at de har modtaget et af de eftertragtede Epic MegaGrants der uddeles af Epic Games. De fleste er bekendt med Epic Games, der blandt andet står bag succes’er som Unreal Tournament og Jazz Jackrabbit. Og nåja, også Fortnite.

Pengene skal bruges på at udvikle et proof-of-concept af deres kommende spiltitel Neon Knights: Humanity Erased. Et spil de selv beskriver som “et psykologisk noir spil der kombinerer en narrativ cinematisk oplevelse med spændingsfuldt gameplay.”.

Her fra Rushers.dk skal der lyde er stort tillykke til Eddaheim. Vi ser frem til at høre mere om projektet, når de er kommet godt i gang med udviklingen.

Lidt mere info om Eddaheim: Firmaet blev startet tilbage i 2019 af tre filmskoleelever. Siden er de som nævnt vokset til over 25 ansatte. Til udviklingen gøres der brug af Unreal Engine 4. Dette understøttes af flere spændende teknologier såsom Rokoko Motion capture, Face Ware’s facial capture teknologi og Rigsters 3D til at scanne karakterer.

Fra firmaets pressemeddelelse beskrives Neon Knights: Humanity Erased yderligere som følger:

Neon Knights: Humanity Erased is a narrative-focused psychological noir set in a frozen Copenhagen in the year 2079. The story follows Nik Gates, played by Lars Mikkelsen, a digital exorcist belonging to a secretive order called the Transenders. Behind The Wall of Copenhagen, its citizens are digitizing their consciousnesses and uploading them to the cloud at death. But like any other data, the human spirit is vulnerable to corruption. And should your new eternal life suffer enough corruption, you transform into a monstrous replica of your former self – A Holo. And the Transenders will find and erase you.

Forside Fora Danske Eddaheim modtager et Epic MegaGrant

Currently, there are 0 users and 0 guests visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  ElSenator
  Rusher
  Offline

  Vi kan godt lide, når de danske spiludviklere træder frem i lyset og beretter om succes historier fra en branche der, både nationalt og internationalt
  [Læs hele nyheden her: Danske Eddaheim modtager et Epic MegaGrant]

 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...