Forside Fora Medier/Kunst/Kultur Film & TV Amazons Ring of Power

 • Dette emne har 193 svar og 31 stemmer, og blev senest opdateret for 1 måned siden af MiNo.
Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  RabidSquirrelX
  Rusher
  Offline

  Så verdens dyreste serie starter imorgen og ingen snakker om det.
  Der må da være nogen her der interesserer sig for “fan”tasy og enten er klar med høtyv eller sluge hvad der kommer til at være top peak wokeness. Der er ingen af trailerne der har været positiv modtaget, amazon har købt alt og alle for at vende skuden. Hvis man er i tvivl om hvad dagsordnen er kan man jo bare lyttet til castet og alle indvolveret i dette abomination of a show.
  Hvis man tror at dette show respektere lore eller fandom får man sig nok et wakeup call.. Det er ny moderne indentitets politik der no 1 on the list og lore/historie er nederst på listen. Man ødelægger en klassiker, tidsløst univers med moderne politik.
  Ikke engang trailerne kan de naile, dialogen er cringe speak your truth musikken er cringe. Hele den måde har twisted tolkiens univers burde få de fleste op af stolen. Showet har da sikker nogle gode action scener med Guyladriel som aldrig er sket, det må man forvente med 7,5 milliarder kr show. Syntes det er grotesk man fyrede Tom Shippey som en af de førende akademiske experter i J. R. R Tolkiens værker og som hjalp med Peter Jacksons version. Blev erstattet med “experter” der har modern day IP som no1 or deconstruction af tolkien som no2. Verden dyreste serie vælger totalt uprøvet/kendte producers og cast det lugter også langt væk.

  Er der nogen der er positive og hvorfor?
  Det eneste jeg kan komme på er at der snart ikke er flere universe at ødelægge.

  • Dette emne blev ændret 1 år, 8 måneder siden af Kenkari.
Viser 30 svar - 1 til 30 (af 193 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  VxChemical
  Rusher
  • 356 Indlæg
  Offline

  #0

  Nu har jeg ikke de der anti woke briller på, så jeg ser det ikke så godt. Men kan du pege på hvad der så woke i trailerne?

  Jeg er så woke blind at jeg ikke opdagede at End Game også var woke, fordi at de kvindelige helte lige fik et par minutters glory for jeg læste noget incel rage på DarkHorizons.

  Jeg ser ikke vildt frem til serien, men hvis den minder meget lidt om Peter Jacksons seværdige, men noget kedelige triologi, kan det være det er noget for mig.

  Fordi film og tv inkluderer hvordan verdens billedet ser ud i dag, gør det det ikke dårligt. Der er homoseksuelle, biseksuelle og transpersoner i verden. Den sorte behøver ikke være sidekick, og behøver heller ikke dø.

  Det er rigtigt sundt for verdens hyklere at blive præsenteret for det.

  Kom ud af 80erne.

  #2
  -dut-
  Rusher
  • 1197 Indlæg
  Offline

  Jeg regner med at se den. Jeg gider ikke følge med i folks mærkelige holdninger over trailere som viser ganske få minutter, eller deres politiske overbevisninger.

  Hvis den er god, fortsætter jeg. Ellers dropper jeg den.

  #3
  RabidSquirrelX
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 612 Indlæg
  Offline

  Fordi film og tv inkluderer hvordan verdens billedet ser ud i dag, gør det det ikke dårligt. Der er homoseksuelle, biseksuelle og transpersoner i verden. Den sorte behøver ikke være sidekick, og behøver heller ikke dø.

  Det gør det dårligt hvis det er det der kommer først når du prøver at fortælle en tidsløs fantacy historie i et tidsløst etableret univers. Jeg tænker det også er derfor de bruger sterinlys i showet fordi strømmen er så dyr pt så den kan være super aktuel.
  Kan man ikke lide Peter Jacksons film og ligefrem syntes de er kedelige skulle man måske overveje om det univers overhovedet er noget for en.

  #4
  VxChemical
  Rusher
  • 356 Indlæg
  Offline

  #3

  Men det er jo lige netop ikke tidsløst når det er skrevet af i 50erne og med dens tidsånd. Så er det tidslåst til den tid.

  En ting er serien er dårlig fordi den er kedelig eller dårligt lavet. HVis den for dårlige anmeldeser fordi anmelder for ikke kan tåle nogle “woke” elementer, så er personen ufaglig, og burde finde noget nyt at lave.

  Peter Jacksons film er 30% ligegyldige filler shots, som er virkelig flotte men trækker filmene ud udnødvendigt.

  #5
  knekker
  Rusher
  • 890 Indlæg
  Offline

  Fordi film og tv inkluderer hvordan verdens billedet ser ud i dag, gør det det ikke dårligt. Der er homoseksuelle, biseksuelle og transpersoner i verden. Den sorte behøver ikke være sidekick, og behøver heller ikke dø.

  Ligesom Disney er igang med at lave en nyfortolkning af den lille havfrue hvor Arial skal spilles af en sort person, fordi wokeness, og ikke fordi det giver mening. Hendes folk befinder sig dybt nede i havet hvor sollys ikke kommer…

  Har intet imod sorte, bøsser eller asiatiker inkluderet i film. Men de må gerne holde sig fra at ødelægge allerede eksisterende franchises hvis skaber skrev, udviklede karakter og historien ud fra sit eget unikke input.
  Hvad med disse woke individer skabte deres egne franchise’s, så kan de gøre lige hvad de vil, uden at man føler wokeness bliver stoppet ned i halsen på os, men næ nej, det er jo meget lettere at tage en forvejen successful franchise og så skide deres egen woke propeganda version ud.

  Nogen som husker Ghost Busters med kvindelige hovedroller? Sony Imagework tilbød mig valget den gang at drage til Canada og arbejde på Ghost Busters eller Suicide Squad. Jeg viste allerede på dette tidpunkt at Ghost Busters, ville blive en kæmpe fiasko, og nøj hvor blev feministerne sure over at den blev en økonomisk katastrofe. En film der blev skabt for øje med at sprede wokeness, en film som ingen gad at se.

  #6
  MiNo
  Rusher
  • 724 Indlæg
  Offline

  Når noget har været voldsomt fordrejet – som fx i hollywood / filmbrancen hvor hvide spillede sorte og asiater sågar – så sker der stort set altid en ekstrem korrektion til den anden side som er mindst lige så slem. Sjovt nok synes en del folk, at det er bedre at det nu går ud over ‘de andre’ frem for at lande i midten…

  Det står vi så midt i lige nu. Det er mere hævn og overreaktion end ‘tidsånd’ men okay, kald det hvad i vil. Jeg forstår hvad der sker og hvorfor – men brækker mig ud over en hel del af resultaterne.

  Jo før vi kommer frem til, at at man til hver en tid vælger bedst mulig skuespiller til en rolle jo bedre. Naivt ønsker jeg mig, at det alene er det endelige resultats kvalitet som er afgørende, og hvis det så betyder at en sort dværg skal spille julemanden, så gør for helvede det. Bare det ikke er politisk.

  PS: Jeg er godt klart over, at det aldrig kommer til at ske. Det vil *altid* være politisk, og som tingene går – så kommer der mere og mere af det.

  #7
  VxChemical
  Rusher
  • 356 Indlæg
  Offline

  #5

  Seriøst du taler realisme om den lille havfrue? Helt realistisk har vi ikke menneske fisk i vandet. Verdens dårligst argument, som viser du nok har mere imod andre “farver” end du vil være ved.

  Ghost Busters floppede fordi den var dårlig, ikke fordi den havde 4 kvindelige hovedroller, at du frydes over dens flop fordi den havde 4 kvindelige hovedroller gør at du nok er mere misogyn end du vil være ved.

  Historier gennem tiden er altid blevet tilpasset så den passer til tidsånden.

  De forstokkede og hyklerne piver og klynker, og bliver efterladt i fortiden. Tiden ændrer sig, der vil være færre og færre som piver til i tilsidst er de gamle sure mænd som i giver jeg ud for at være allerede.

  Forandring fryder!

  #8
  knekker
  Rusher
  • 890 Indlæg
  Offline

  Seriøst du taler realisme om den lille havfrue?

  Mit eksempel er en illustrering hvorpå nyfortolket film fejler, når wokeness ligger højere på prioteringslisten, end at fortælle en historie bedst muligt. Der var absolut ingen grund til at ændre farve på hovedpersonen, andet end for at være politisk korrekt.
  Jeg kan fortælle dig allerede nu at den film kommer til at floppe.

  Ghost Busters floppede fordi den var dårlig, ikke fordi den havde 4 kvindelige hovedroller, at du frydes over dens flop fordi den havde 4 kvindelige hovedroller gør at du nok er mere misogyn end du vil være ved.

  Det er feministerne uenig med dig i. Hvis du spørger dem var filmen fantastisk og at floppet alene skyldtes det at vi stadig lever i en verden med et sort antal af “mysogyne” og mandchauvinister.
  Min kæreste er åbenbart til mysogyne mænd, for hun elsker mig rigtig meget. ;- )

  Forandring fryder!

  jaeeeh, nej. Ikke nødvendigvis.

  #9
  VampiricEye
  Rusher
  • 3696 Indlæg
  Offline

  Jeg skal se det. Men jeg har ingen forventninger til det.

  Hvis det flopper, så kan det være, at Amazon dropper streaming. Hvilke film og serier skal man se på Amazon Prime, inden det evt. lukker ned?

  Nintendo Influencer

  På dansk: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

  På engelsk: https://www.youtube.com/channel/UCNNzj5gu0Iolj4vcNIp1IUA

  #10
  VxChemical
  Rusher
  • 356 Indlæg
  Offline

  #8

  Nu er det nogle år siden jeg læste den lille havfrue, men beskriver HC Andersen hendes hudfarve i bogen?

  Var du også oprevet da Idris Elba skulle spille Heimdal?

  Der er massere af kvinder det godt kan lide Mysogyne mænd, det ændrer ikke noget.

  Jeg forstår bare ikke hvorfor det gør ondt på dig, du siger du ikke er kvindehadsk, racist eller LBTQ hader, men piver over når det optræder i film og serier…… Mit bud er at når de laver deres eget indhold, deres egne historier, så går du langt uden om det fordi du inderst inde er utilpas ved det.

  Hvis aldrig noget ændrede sig ville verden være et meget dårligt sted.

  Vi bliver ikke enige, men en til er sikkert, det er kommet for at blive, så – put on your big boys pants and suck it up

  #11
  Emilsa
  Rusher
  • 1145 Indlæg
  Offline

  #10 “hud var så klar og skær som et rosenblad” – Dvs hun er et sted mellem lyserød og dyb rød

  Jeg er i øvrigt ening med alt hvad du skriver….

  I funkekasset diser funkestyveren med sin dangenak på olmsk saster, for at fakke a kultes - alt mens han byser sin roï oc knup.

  • Dette svar blev ændret 1 år, 9 måneder siden af Emilsa.
  #12
  TabascoPreben
  Rusher
  • 87 Indlæg
  Offline

  #9

  Mine favoritter på Prime har været:

  The Boys
  Invincible
  Reacher

  #13
  -dut-
  Rusher
  • 1197 Indlæg
  Offline

  Det er utroligt hvor mange holdninger folk har til noget de ikke har set. Man kan altid vælge at være fornærmet på forhånd, eller man kan vente og rent faktisk vurdere det endelige produkt.

  Det er godt nok patetisk at være vidne til.

  #14
  knekker
  Rusher
  • 890 Indlæg
  Offline

  Nu er det nogle år siden jeg læste den lille havfrue, men beskriver HC Andersen hendes hudfarve i bogen?

  Ja.

  Var du også oprevet da Idris Elba skulle spille Heimdal?

  Slet ikke, hvorfor så ikke det? Fordi han blev castet for sine skuespilleevner. Det er tydeligt at en god historie og karakter valg var prioriteten, da Marvel valgte ham til denne rolle. Derfor føltes det hele meget naturligt at se ham i rollen, som han iøvrigt gjorde mega godt. Det var en badass karakter.

  Der er massere af kvinder det godt kan lide Mysogyne mænd, det ændrer ikke noget.

  Omvendt frastødes kvinder af mænd som agere Simp overfor dem.
  Det er altid komisk at overvære mænd der opføre sig aggressiv imod andre mænd på vegne af bl.a feminisme eller fordi de bare gerne vil knalde personen, specielt når de slynger ubegrundet beskyldninger ud i forsøg på at sætte den anden fyr i et dårligt lys.

  Du minder mig om den skæggede karakter fra filmen The Other Guys. Iøvrigt genial film.

  #15
  knekker
  Rusher
  • 890 Indlæg
  Offline

  “knalde personen” altså kvinden de forsvare.

  #16
  Paybacktime
  Rusher
  • 966 Indlæg
  Offline

  DET FARLIGE, FARLIGE WOKE SOM ER VED AT UNDERMINERE HELE VORES SAMFUND! (i hvert fald ifølge Dansk Folkeparti, som desperate famler efter noget nyt at skræmme folk med)

  I ain't got time to bleed

  #17
  Nickell
  Moderator
  • 1747 Indlæg
  Offline

  Jeg glæder mig. Jeg ser den efter House of Dragon.

  #9

  Mine favoritter på Prime har været:

  The Boys

  Invincible

  Reacher

  Tre klasseserier!

  Til andre i denne tråd:

  #18
  VxChemical
  Rusher
  • 356 Indlæg
  Offline

  #14

  Hvordan ved du den nye unge hovfrue ikke er castet på talent?

  Du er så dobbelt moralsk og hyklerisk at det gør helt ondt, men det har du jo altid været.

  Tror ikke helt simp fungerer i denne her sammenhæng, men hvis du vil kalde mig simp, så gør du det.

  Du kender mig ikke, jeg kender heller ikke dig. Jeg kan kun se de snævert synede ting du skriver herinde.

  Jeg forsvarer åbenhed og at der skal være plads til alle, men det er åbenbart skidt hos Mr Knekker.

  Godt din kæreste elsker dig, din seje seje internet kriger!

  #19
  knekker
  Rusher
  • 890 Indlæg
  Offline

  Du er så dobbelt moralsk og hyklerisk at det gør helt ondt, men det har du jo altid været.

  Du har ikke problemer med at give mig en stikpille med at kalde mig for mysogyn, men tuder lige så du får tilbage i samme skuffe. Og så har du endda frækheden og arrogancen til at kalde mig for dobbeltmoralsk?

  Du kender mig ikke, jeg kender heller ikke dig. Jeg kan kun se de snævert synede ting du skriver herinde.

  Jeg synes dit triste forsøg på person angreb på mig omkring mit forhold til kvinder, virker trakomisk, da jeg kender dig nok til at mindes om at du er skilt(ret mig endelig hvis jeg husker forkert), så tilgiv mig hvis jeg har en smule svært ved at tage din mening om hvordan man skal agere og tænke om kvinder, seriøst.

  Jeg forsvarer åbenhed og at der skal være plads til alle, men det er åbenbart skidt hos Mr Knekker.

  Det er ikke det jeg argumentere imod, og det ved du også udmærket godt.

  #20
  VxChemical
  Rusher
  • 356 Indlæg
  Offline

  #19

  Du skriver og snakker som det jeg kaldte dig.

  Hvis du ikke vil opfattes sådan, så skriv nogle andre ting.

  Min eks kone led af slem fødselsdepression og kunne ikke få styr på det. Det endte med hun forlod mig alene med 5 børn. Der gik 1.5 år før jeg kunne få hende til at hjælpe og aflaste mig med børnene. Det gav mig en solid omgang stress.
  Dejligt at man er skilt så kan har man ikke ret til holdninger om kvinder. Fuck off

  #21
  Nickell
  Moderator
  • 1747 Indlæg
  Offline

  Kammertonen, mine herrer…

  Det er ikke Twitter, det her!

  ♥️

  #22
  WinkingRaven
  Rusher
  • 58 Indlæg
  Offline

  #16 Jeg tror vi alle frygter den dag, hvor alle uanset køn, farve og seksualitet er lige. Det er skræmmende at tænke på verden bevæger sig i den retning

  Spøg til side, så har jeg ingen forventninger til serien, men jeg giver den et skud. Jeg er ikke så skræmt af sorte elvere og kvindelige hovedroller. Selv hvis den er dårlig, så ser jeg det hele. Mest så vi kan få mere “woke” content #0 kan brokke sig over

  #23
  RabidSquirrelX
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 612 Indlæg
  Offline

  #16 Jeg tror vi alle frygter den dag, hvor alle uanset køn, farve og seksualitet er lige. Det er skræmmende at tænke på verden bevæger sig i den retning

  Spøg til side, så har jeg ingen forventninger til serien, men jeg giver den et skud. Jeg er ikke så skræmt af sorte elvere og kvindelige hovedroller. Selv hvis den er dårlig, så ser jeg det hele. Mest så vi kan få mere “woke” content #0 kan brokke sig over

  det gør du bare Jeg er selvfølge også nød til at se den for at kunne vurdere i sidste ende. Hvis den er god og hvad jeg forventer mig at noget der er i tolkiens univers så kan de være jeg støtter det.

  #17 Der er ingen grund til at smide poc kortet eller cancel culture fordi man har en anden mening. Jeg havde bare håbet at man med alle pengene i verden og no. 1 fantasy licens havde hyret nogle top class writers og producers og havde holdt sig til noget tolkien havde skrevet istedet for at finde på sit eget. Og det er præcist den måde amazon har kørt på kan du ikke lide det er du en dårlig person som hader poc osv osv. det har ikke noget at gøre med indholdet.

  Og hvis du vil have strong female chars så har du jo hele marvel universet som vidst nok også er en stor franchise. Problemet er bare de er død kedligt skrevet ligesom alt andet marvel efterhånden.

  Oh lord hvordan kom jeg nogensinde igennen orange is the new black der er jo alt de man ikke kan tåle..

  i sidste ende hvad får nogen ud af at lave superman til en sort dame? hvorfor ikke bare lave en fed historie med en sort dame, men det kniber vel for marvel af finde på noget nyt. De tager noget som er og laver det om istedet for at skabe noget nyt og godt.

  #24
  Nickell
  Moderator
  • 1747 Indlæg
  Offline

  Din tone er rimeligt agressiv.

  Hvad står POC for?

  #25
  VampiricEye
  Rusher
  • 3696 Indlæg
  Offline

  #24 People of color.

  Nintendo Influencer

  På dansk: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

  På engelsk: https://www.youtube.com/channel/UCNNzj5gu0Iolj4vcNIp1IUA

  #26
  Ghidora
  Rusher
  • 1212 Indlæg
  Offline

  De kan jo lave nogle film som rent faktisk foregår steder hvor det giver mening at der er en bestemt race repræsenteret.

  om det så er et multietnisk moderne samfund, eller et sted i Afrika.

  Jeg er nede med det, så længe det giver mening!

  At skifte hudfarve på en allerede kendt karakter giver bare ingen mening!!!!111one

  GL & HF

  #27
  VxChemical
  Rusher
  • 356 Indlæg
  Offline

  #26

  Nick Fury er en hvid mand. Synes det gav fint mening.

  #28
  Emilsa
  Rusher
  • 1145 Indlæg
  Offline

  #26

  At skifte hudfarve på en allerede kendt karakter giver bare ingen mening!!!!111one

  Ifbm. RoP
  Det er en fantasyverden… tag det nu med ro, de har ikke ændret på hudfarven hos nogle karakterer der indgik i de forrige film – og begge filmuniverser både Jacksons og det her nye et – afviger allerede markant fra Tolkiens.

  Ifbm. Den Lille Havfrue
  Det er en HC Andersen historie, detforegår på de syv verdenshave – havmilijøet i den oprindelige disney tegnefilm antyder kraftigt at de tegnede karakterer var castet forkert, havet ligner ikke den grumsede nordsø eller den kolde nordatlant…

  også, who the fuck cares – foruden Knekker der bliver utryg hvis nogen er for sortsmudsket

  Anyways ad2… Se the lighthouse for en ordentlig havfrue, du ser endda kussen!

  I funkekasset diser funkestyveren med sin dangenak på olmsk saster, for at fakke a kultes - alt mens han byser sin roï oc knup.

  • Dette svar blev ændret 1 år, 9 måneder siden af Emilsa.
  • Dette svar blev ændret 1 år, 9 måneder siden af Emilsa.
  • Dette svar blev ændret 1 år, 9 måneder siden af Emilsa.
  #29
  Emilsa
  Rusher
  • 1145 Indlæg
  Offline

  #23 – Der er særdeles god grund til at smide poc kortet, for 90% af al furore over den kommende serie hægter sig på at nogle elvere, dværge proto-hobitter og numenoranere ikke har den ønskede hudfarve.

  Man kan rejse en masse reel kritik, så som at det ser ud til at de maser 500års narrativ sammen på en generation – hvilket stinker røv… eller dårlige arbejdsvilkår… osv. Men at skide grønne snegle over noget hudfarve i et fantasy univers, det er fanme amerikaner-ynkeligt

  I funkekasset diser funkestyveren med sin dangenak på olmsk saster, for at fakke a kultes - alt mens han byser sin roï oc knup.

  #30
  JesperBlomkaal
  Rusher
  • 305 Indlæg
  Offline

  Tænk hvis Marvel universet havde en by kun med hvide, der stod og skabte sig som de gør i Wakanda.

  Jøsses.

Viser 30 svar - 1 til 30 (af 193 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...