Forside Fora Spil Elden Ring er jo lige så interesant som et leksikon

Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  VxChemical
  Rusher
  Offline

  Det er nok lidt en rant.

  Jeg havde afholdt mig selv fra at købe Elden Ring, det eneste Dark Souls spil jeg synes var super fedt var Dark Souls 1.

  Men alle de game of the year awards og alt den ros fra alle steder, så tænkte jeg, jeg prøver igen.

  Spillet er jo håbløst forvirrende, der er ingen historie, ja der er en spil verden med en historie, men der er ingen historie eller motiv der var dig til at gøre noget som helst. De forskellige NPC’er hopper rundt overalt på kortet uden info om hvor du kan finde dem næste gang.
  Så kan man kalde det innovativt at der ikke er nogen quest log eller map markers, med få undtagelser, men hvis resultatet er man er nødt til at læse online guides eller se youtube video’er for at gøre noget som helst så er det i min bog et sted man har fejlet.

  Som et Souls så er det jo et svært spil, nogen synes måske det er sjovt at spille en boss til man kan den uden ad, men så er det jo bare glorifirede quick time events.
  Bosserne er lavet på en doven måde, og man bliver sgu træt af at løbe rundt om en boss og hukke dens tæer af til den dør. Samtidig med de til tider snyder og bryder reglerne bare for at gøre det kunstigt svært.

  Jeg kunne godt klare mig igennem boss fights hvis jeg rent faktisk var nysgerrig efter hvad der sker, men der er jeg godt nok ikke.

  Jeg tænker jeg er færdig med From Soft nu. Det virker lidt som om det er en kult Hvis nogen har kritik så får de bare en “git gut scrub”

  /Rant

  Happy sunday

Viser 8 svar - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  Stormtrooper
  Rusher
  • 204 Indlæg
  Offline

  Synes du ikke, at et leksikon er interessant?

  #2
  VxChemical
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 356 Indlæg
  Offline

  #1

  Så interesant som at jeg læser fra ende til anden? Nej!

  Meningen med titlen er at mens der ikke er nogen historie i Elden Ring, så er der massere af verden og baggrund, det er bare ringe præsenteret, fordi man ikke føler man er en del af den.

  #3
  Heschen
  Rusher
  • 99 Indlæg
  Offline

  Har spillet Dark Should 1,2,3 og kan godt nikke genkende til det du nævner med ingen nævneværdig historie eller quest log og lore er noget man selv skal lede efter og gide at samle op.
  Syntes dog dette fungere ok i Dark Souls på grund af at dette er mere et liniært spil og ikke et kæmpe open world som Elden Ring.

  Jeg har købt det, men spillet mindre end 3 timer og opgav da jeg blev overvældet med hvor stort og uoverskuelig det er og så at et spill ikke understøtter UltraWide var bare dråben

  #4
  -dut-
  Rusher
  • 1197 Indlæg
  Offline

  Det siger mig heller ikke noget med at spillene skal være frustrerende svære. Det er der nogle som elsker, men jeg vil hellere spille et godt designet spil, med en medrivende historie.

  Nogle af deres monster designs er dog interessante, og ideen med at der kan ligge en hel verden gemt rundt om hjørnet er også et af de få plusser.

  • Dette svar blev ændret 3 uger, 3 dage siden af -dut-.
  #5
  Emilsa
  Rusher
  • 1145 Indlæg
  Offline

  Dem jeg kender der er grebet af de her spil, og som går op i lore virker til at synes historierne er meget medrivende, eller mere det med at man skal dediktivarbejde sig frem til hvad der foregår. Jeg har ikke energien til at spille spil længere, men hvad jeg har set – så virker fortællestilen, hvor intet bliver fortalt direkte som noget der ville virke rigtig godt på mig.

  Min bedste ven, hans kæreste og min kones søn har alle været helt opslugt af de her spil.

  I funkekasset diser funkestyveren med sin dangenak på olmsk saster, for at fakke a kultes - alt mens han byser sin roï oc knup.

  #6
  Schalde
  Rusher
  • 888 Indlæg
  Offline

  Er selv en af dem der har holdt fingeren over køb knappen mange gange med Elden Ring og hvor jeg var i tvivl om historien var noget for mig. Det er jeg stadigvæk det en god historie betyder meget for mig i et spil.

  Spurgte så lige en stor streamer idag om netop hvad han synes om historien da jeg ved han selv går op i det ved spil og han svarede noget i stil med….

  Historien i Elden Ring er ikke til stede, men noget du selv løbende bygger op afhænig af hvordan du spillet og hvad du gør i verdenen. Der er dele du selv kan læse op på og finde løbende i verden, men ellers er det hele bare en sandbox du udforsker og skrædersyer selv.

  Det var ikke ord for ord, men noget i den stil, og virker for mig både tiltalende og spændende men også lidt forvirrende

  #7
  Malte
  Rusher
  • 25 Indlæg
  Offline

  […] noget du selv løbende bygger op afhænig af hvordan du spillet og hvad du gør i verdenen. Der er dele du selv kan læse op på og finde løbende i verden, men ellers er det hele bare en sandbox du udforsker og skrædersyer selv

  Det lyder meget som at spille The Outer Wilds. Det spil måtte jeg bruge et par forsøg på, men pludselig var jeg opslugt!

  Elden Ring har jeg spillet og nydt, men også mest fordi jeg godt kan lide spille-stilen. Det er ikke bare svært for at være svært, det er udfordrende. Historien får jeg så fra VaatiVidya på YouTube – han er fanme god til at forklare spillets lore.

  #8
  Kassen
  Rusher
  • 76 Indlæg
  Offline

  Ja historien er ret….

  Dog har mig og en ven spillet med den der seamless mod også synes jeg godt nok det er sjovt.

  Nu har han så fået for travtl til at coop og når jeg spiller det alene er det godt nok….

  Sig til hvis du vil have hjælp til at sætte det op. Og evt. tage et skud sammen

  Der var godt nok mange “godt nok”

  • Dette svar blev ændret 2 uger, 2 dage siden af Kassen.
Viser 8 svar - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...