Forside Fora Udvalgte spil Diablo IV Første weekend med Diablo IV

Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  NoFaith
  Rusher
  Offline

  Jeg er lige kravlet ud i lyset efter 4 dage i Diablo IV isolation og tænkte jeg lige ganske kort ville dele min oplevelse med det, samt anbefalinger til dem der starter lidt sent. (ingen spoilers)

  Jeg har har startet som SORC men gik totalt død i den i lvl 38, så bestemte mig faktisk for at gå på Necro og det gik så godt at jeg nåede lvl 50 + lidt ekstra paragon levels, så det må nu betegnes som min main…. men “heres the thing”, jeg tror jeg har fucket op, jeg har nu på kryds af 2 karaktere STADIG ikke gennemført spillet, jeg kun færdig med Act 2, det er åbenbart ikke meningen man skal gennemføre alle dungeons på mappet med den samme karakter…. ups.

  Jeg tror det er fordi jeg er completetionist og gerne vil 100% alting før jeg går videre, og det er satme opad bakke i Diablo IV for en som mig, så et top tip til folk der ikke er startet endnu vil være, kør hovedmissionerne til ende, så får man nemlig et mount som kan bruges på kryds af alle karaktere fremefter(fik jeg så af vide af en kollega), jeg har TRAVET hver eneste mm. af mappet igennem til fods OG DET ER STORT skal jeg sige jer, men skulle jo også finde alle de der altar og lilith’s og dem der pænt mange af og de er ret svære at finde hvis man er stædig ikke gider cheate på nettet.

  Kan kun sige jeg er hooked men sværhedsgraden på selv det nemmeste er ret høj hvilket bestemt ikke er tiltalene for the casual gamer, jeg finder det problematisk man ikke kan lege mere med de builds der selv, så snart man kommer op i hvert fald lvl 25 og op efter, så skal man altså næsten være rigtig god til at se en rød tråd eller net builde sin karakter ud fra en fast formular andre har haft held med for at have en chance for at klare det uden for meget fingerkrampe, det synes jeg er lidt synd at for at have en kinamands chance for at klare ærterne så skal man næsten køre en af de i forvejen kendte velfungerende builds man kan nærmest ikke klare sig med trail and error med mindre man virkelig går meget op i det, det er ikke til alles smag, især når man har introduceret world tiers hvor kan hæve sværhedsgraden som man synes ligesom fra D3, så behøver level 1 ikke være så svært som jeg lidt synes det kan være, især hvis man som mig gerne vil prøve sig frem selv uden at net tjekke hvad der er bedst fra start af.

  Fik også startet en Rogue men nåede ikke så langt med den, lige pt. fokusere jeg på endgame med min Necro og hygger mig med den, det er bestemt ikke “let” men det er heller ikke umuligt.

  Jeg spillede både sekundet det åbnede samt i går da alle andre blev lukket ind og må sige har ikke oplevet kø tider eller lag et eneste sekund, det har bare spillet for mig så det er meget imponerende.

  jeg opfordre også jer andre til at dele alle jeres første tanker især dem som har siddet og spillet hele weekenden, andre observationer der er værd at nævne?

  • Dette emne blev ændret 3 måneder, 3 uger siden af NoFaith.
Viser 10 svar - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  TormDK
  Rusher
  • 442 Indlæg
  Offline

  Jeg har ikke spillet hele weekenden, men jeg var level 48 da jeg nåede til slutning af Act 2 fordi jeg gjorde som du

  Jeg kom igennem historien igår aftes som level 52, og skal så til at starte mid-game nu, så vi må se hvordan det bliver.

  Jeg er enig med dig i din betragtning omkring generally builds, selvom jeg spillede på Tier 2, så var der bare nogle ting man ikke kunne hvis man ikke rigtigt fulgte build guides (Min main er Barb).

  Jeg ville rigtigt gerne have været en dual wield zerker, men det kræver åbenbart noget gear for at virke korrekt, så jeg skiftede til et bleed build da jeg kom til en boss jeg ikke kunne nakke, som så holdte resten af vejen. Jeg ser nok på at skifte tilbage til dual wield nu bare for at se om det gør en stor forskel.

  En anden ting der er værd at nævne, er at den class quest du får adgang til på level 15, ligger i Act 3 området, så hvis du gør som NoFaith og jeg, så gør du det forkert, og der er noget ekstra power der som kan hjælpe lidt også.

  #2
  NoFaith
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 282 Indlæg
  Offline

  #1 What ligger barbarian class questen i lvl 15 i act 3 området?, det giver da ingen mening overhoved du når jo at blive lvl 30 inden du kommer i nærheden af act 3 og det er næsten selvom du pløjer main story uden en eneste side misson eller dungeon, vildt nok, der var jeg altså mere fan af map opbygningen i de gamle spil.

  Savner også de der mellembosser og act bosser og story bosser, der er lidt men det er slet ikke på samme måde som med de gamle, det virker meget som om alle act’s af main story og resten af spillet flyder sammen i en stor pærevælling hvor den bare skalere området til din konkrete level.

  Godt eller skidt?…. hmmm jeg tror ikke jeg kan lide det så meget som det LIDT mere liniære udtryk i de gamle spil, især fordi de ikke forklare det, og det ikke er specielt tydeligt at man skal rushe main story hvilket helt klart er meningen man skal have den hurtigt overstået.

  • Dette svar blev ændret 3 måneder, 3 uger siden af NoFaith.
  #3
  hausner
  Moderator
  • 515 Indlæg
  Offline

  Jeg havde heller ikke fattet man skulle rushe main.
  Jeg er pt lvl 39 og et stykke inde i Act V. Jeg har også droppet alle side stories nu for bare at blive færdig med main nu.
  Det er sikkert en upopulær holdning men jeg kunne godt lide den lidt farverige del af Diablo 3.

  #4
  Schalde
  Rusher
  • 834 Indlæg
  Offline

  lVL 45 Rogue. Akt 3 Main. tror også jeg drosler lidt ned med Side quest. har klaret de første renown i akt 1 og 2

  Men hold da k*** jeg har svært ved at finde ret mange lillith statuer

  • Dette svar blev ændret 3 måneder, 3 uger siden af Schalde.
  #5
  Drixx
  Rusher
  • 385 Indlæg
  Offline

  Er oppe på levle 67, 3/5 områder med paragon renown rewards færdige og snuser lidt til Torment niveau. Jeg spiller Rogue med noget hjemmebrygget piercingshot build, det er meget sjovt. Ville gerne lave en masse mere og pushe min karakter højere, men det at vi får en season her om en måneds tid, gør at jeg egentlig gerne vil gemme min energi til det.

  Så jeg completer bare accountwide ting og hygger med det.

  #6
  NoFaith
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 282 Indlæg
  Offline

  #4 Ja det er de men når man har fundet de første 20-30 stykker så begynder man at få en næse for hvor de kan stå, men deres stats bonus er så lille den er fuldstændig ubetydelig i det store billedet.

  Der er ca. 3-6 statuer pr. område alt efter størrelse, og de står næsten altid inde i en lille udbue på kortet, du ved sådan en lille ) på kanten af mappet, hvis man tjekker alle disse så finder man mange af dem.

  #5 Nice one du er godt nok langt, tror også rogue er den man kan freestyle mest med uden at blive straffet, det er klart den letteste af alle karaktere at levelle med.

  Hvor mange herinde har spillet HC endnu? man får en achivement for at levelle en HC karakter til max plus en del andre for HC karaktere, så før eller siden skal man nok til det, som metaen er pt. vil jeg dog klart køre twisting blades Rogue hvis jeg skulle forsøge at ramme max level i HC.

  #7
  TormDK
  Rusher
  • 442 Indlæg
  Offline

  Et godt link til at finde ting med kan hjælpe med at finde de statuer og andet godt man kunne misse.

  Jeg nåede lige at få lave den der først capstone dungeon og kom igang med Torment, og så lige hurtigt 10 af de der ting til Tree of Whisper, men der er vel i virkeligheden ikke så meget andet at gøre end at farme de Aspect dungeons færdige og så ellers få set på noget RNG gear.

  Jeg lavede mit build om til at være mere cookie cutter, men fandt så ud af at jeg har to 1h maces, hvor jeg skal bruge 1h slashing i stedet, så det skal jeg også lige have fundet noget med for rigtigt at komme videre.

  #8
  RabidSquirrelX
  Rusher
  • 435 Indlæg
  Offline

  Startede med barb.. ikke ww. Men hota.. det gik lidt slow osv og skiftede også over til noget rend build.. og gik så død i det omkring lvl 52. Syntes alle barb builds jeg fandt var 3 shout skills og så enten berserk eller de der 3 dudes ulti, og så lunging strike og så er det enten WW, HotA, Rend som er skiftet ud. Glæder mig til at se nogle flere varianter, det er lidt irriterende at man skal ret højt op før de bliver sjove..
  Anyway så skiftede jeg til druid og køre noget pulverize som er 69 tror jeg.. er så småt ved at godt kørende.. jeg er dog lidt skuffet over gruppe stuff.. for det første er der altid en del der kan dræbe alt bare du blikker, så det er en kamp om bare at få low til at ramme et monster. Jeg aner dårlig nok halvdelen af tiden hvor min char/mus er med alle de effekter.

  #9
  NoFaith
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 282 Indlæg
  Offline

  #8 melee klasserne er generelt opad bakke helt til sidst hvor de så bliver sjove, Rogue er undtagelsen der bekræfter reglen dog er det lidt modsat, fordi Rogues er super nemme at levelle med, men har hørt at end game er virkelig opad bakke og man kæmper konstant bare for at holde sig i live mere eller mindre imens man venter på sine CD’s til sin burst dmg.

  #7 Der går ikke super langt tid så starter season 1 så kan man komme i gang der imens man afventer at køre videre på sine mains.

  #10
  RabidSquirrelX
  Rusher
  • 435 Indlæg
  Offline

  Blizzard ffs de nerfer hele barb pga WW barbs går amok.. som også går ud over alle de andre builds.. og nu kan man som ww barb stadigvæk spinne infinite og damage bare stiger og stiger. så lige en teste det og ramme over 100b damage med ww

Viser 10 svar - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...