Forside Fora Off-topic Udendørs overvågningskamera

Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  SturmWolfDK
  Rusher
  Offline

  Hey Rushers

  I disse tider hvor man hører om flere og flere episoder, med personer der desværre ikke kan kende forskel på dit og mit når det bl.a. kommer til træpiller og træ, så har en gruppe naboer og jeg besluttet os at gå sammen i forhold til sikring, bl.a. ved indkøb af gps sendere, og nu altså også overvågningskameraer.

  Nogen der kan anbefale et udemærket udendørs overvågningskamera? Ikke nødvendigvis krav om luksus model, da nogen af naboerne også er pensionister, så de har ikke en formue til sikring. De vil dog gerne enten ved eget initiativ, eller fordi de er blevet kontaktet af deres forsikringsselskab, som nu stiller krav om det, hvis de skal dække tyveri.

  Vi har nogen minimumskrav til kamera som det skal kunne opfylde:
  -Udendørs montering. (Dvs. f.eks. kunne klare frostvejr)
  -Wifi forbindelse.
  -Afsende alarm ved aktivering enten via en app eller SMS.
  -Sende overvågningsbilleder løbende direkte til lagring på server. Dvs. kameraer med indbygget lagring har ingen interesse.
  -Night vision.
  -Udsende alarm i form af lyd/lys ved aktivering, evt. via app, sms eller automatisk indstilling – f.eks. efter x antal min.

  Jeg synes det er en jungle at finde rundt i, så hvis der er nogen der også har erfaring med overvågning selv, så modtages gode råd også gerne – sikkert en masse man skal være opmærksom på

Viser 10 svar - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  hausner
  Moderator
  • 365 Indlæg
  Offline

  Jeg har selv et par Reolink kameraer. Deres A modeller har indbygget persongenkendelse. Så du ikke får alarmer bare fordi der render en kat forbi.
  Eks på Dome kamera: https://reolink.com/product/rlc-520a/

  #2
  NightBreaker
  Moderator
  • 970 Indlæg
  Offline

  xiaomi mi wireless outdoor security camera
  Det er på batteri men holder mega lang tid. WiFi. Hurtig at sætte op. Og har godt billede. kan sende mail. Og meget meget mere. Kan links til alt Xiaomi f.eks lys system via andre sensorer.

  #3
  knekker
  Rusher
  • 557 Indlæg
  Offline
  #4
  Noztra
  Rusher
  • 167 Indlæg
  Offline

  #0 Vi bruger selv Eufy. Det fungerer super godt og du kan kombinere deres udendørs overvågning med indendørs overvågning, ringeklokker, sensor til vinduer, etc.

  Og det er gratis når du har købt produktet. Mange andre har månedlige abb.

  #5
  Kallekun
  Rusher
  • 98 Indlæg
  Offline

  Jeg har også Eufy. De fungerer godt.

  #6
  kran
  Rusher
  • 22 Indlæg
  Offline

  Jeg har selv 2 google nest cams, det ene med fast strøm og det andet på batteri, begge dele virker fint, men jeg vil anbefale at købe en ledning med, så du kan få strøm på, så har du altid adgang til de sidste 10 døgn løbende og events bliver vist gemt 60 dage eller sådan noget – hvis du smider 80 kr. om måneden for deres plus abonnement.

  Jeg har også selv rodet rundt, for at finde den bedst mulige løsning. Det endte altid med at kræve en hel masse opsætning af både software og hardware til at lagre video osv., men endte med googles løsning her på grund af den minimale indsats det krævede af mig, alt video i skyen og kvaliteten er rigtig fin både nat og dag, der er en masse muligheder for at opretter zoner i billedet osv.

  #7
  SturmWolfDK
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 438 Indlæg
  Offline

  #1
  Smart mhs. til persongenkendelse. God at have med i overvejelser.

  #2
  Takker, men batteri bliver næppe en løsning – nogen af de her mennesker er ikke længere fit for fight på en stige. Så det skal være en løsning der er mere eller mindre selvkørende, når den først er sat op.

  #3
  Kender to betjente, og de kan meget nemt bakke den artikel op. Folk er blevet helt åndssvage. Tyveri hos erhvervsdrivende er slemt nok, men tænk at nogen kan få sig til at stjæle brænde og piller fra mennesker der er afhængig af det for at holde varmen om vinteren. Klamme usle tyveknægte.

  #4
  Takker – kunne være god løsning til folk der f.eks. gerne vil have overvågnet lader m.v. også og sikre f.eks. værktøj.

  #5
  abb. eller?

  #6
  Takker – Og ja det bliver meget hurtigt omfattende/dyrt og der er virkelig mange muligheder derude.

  #8
  Kenkari
  Moderator
  • 1716 Indlæg
  Offline

  Tyveri hos erhvervsdrivende er slemt nok, men tænk at nogen kan få sig til at stjæle brænde og piller fra mennesker der er afhængig af det for at holde varmen om vinteren. Klamme usle tyveknægte.

  Jeg læste et sted, som jeg selvfølgelig ikke kan finde ny, at der er forsikringsselskaber der forsøger at skabe profit på det, og fjerne eller lede over i en ny forsikring, hvis du vil forsikres på tyveri af brænde, benzin fra biler og maskiner og deslige, samt andre i samme boldgade.

  "Arguing with retards is lke playing chess with a pigeon: No matter how good I am at chess, the pigeon is just going to knock over the pieces, crap on the board and strut around like it's victorious"

  #9
  Noztra
  Rusher
  • 167 Indlæg
  Offline

  #7 Der er ikke abb. til Eufy. Når du først har købt produktet er det gratis eller hvad man skal kalde det. Var en af årsagerne til jeg valgte det. Jeg gad ikke til at betale løbende abb. for at kunne bruge alle funktionerne til det produkt jeg allerede havde betalt for.

  #10
  kufad
  Rusher
  • 26 Indlæg
  Offline

  Jeg har over sommeren installeret Eufy dørklokke samt tre kameraer på huset. De fungerer faktisk ret godt. Nogle gange detekterer de mere end nødvendigt, men det er umiddelbart bedre end det modsatte.

  Det er ren wifi og batteri. Dørklokken ligger på 65 procent efter at være blevet sat op i begyndelsen af juli, resten købte jeg i august og regner med at skulle lade dem op igen omkring jul.

  Jeg brugte selv <b>en hel weekend</b> på at undersøge markedet, da vi besluttede os for at gå med dørklokken i første omgang, og landede på Eufy af flere årsager: 1. lokal lagring (på sådan en hub jeg har stående) og dermed ingen subscription. 2. anmeldelsernes “verdict” på dens detektering, som umiddelbart ikke var så ringe. 3. Eufy er amerikansk og ikke kinesisk (og heller ikke Amazon som har vist sig at sløse med sikkerheden med deres Ring systemer). Se også https://foundation.mozilla.org/en/privacynotincluded/eufy-video-doorbells/

  Hvis du bor i Østjylland giver jeg gerne en demo.

Viser 10 svar - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...