21 minutters nyt fra Hogwarts Legacy

Rusher -dut- har allerede lagt mærke til det i forummet (kommentarer til nyhed flettet med denne). En spritny video på over 21 minutter, fra det meget ventede Hogwarts: Legacy, er netop landet. Og den byder på et overflødighedshorn af nyt fra spillet. Det lader til at praktisk talt alt hvad man måtte elske fra universet er en del af spillet. Dagligdagen på skolen er et stort fokus, hvor du vil kunne udvikle dine evner i alle magiens facetter.

Den lærdom skal naturligvis bruges til noget. Og her er der både proppet med puzzles på Hogwarts, men også en større historie der udfolder sig i verdenen omkring skolen – for det onde er naturligvis på spil, skal afsløres og slås tilbage.

Spillet udvikles af Avalanche Software i den nye inkarnation, der blev stablet på benene af Warner Bros. Interactive Entertainment tilbage i 2017. Udgivelsesdatoen hedder for nuværende 2022.

Forside Fora Hogwarts Legacy

Currently, there are 0 users and 0 guests visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  -dut-
  Rusher
  Offline

  Holy shit, det spil ser fantastisk ud!

Viser 16 svar - 1 til 16 (af 16 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  Ghidora
  Rusher
  • 1214 Indlæg
  Offline

  Fint ser det ud, bare combat holder!

  GL & HF

  #2
  NoFaith
  Rusher
  • 294 Indlæg
  Offline

  Ser sygt godt ud, har aldrig været som sådan en kæmpe harry potter fan, har da set filmene men det er ikke noget der tænder mig synderligt i forhold til ringenes herrer universet f.eks.

  Men det her ser ud til at være et MUST PLAY spil alene baseret på den her video, det ser sygt godt ud og universet ser stort ud, voice acting er amazing, det ligner de virkelig har delt ud af lækkerier fra helt øverste skuffe og så udkommer det på stort set alle platforme.

  Det er sådan det skal gøre, det bliver en bestseller, de kommer til at tjene kassen på det her, well done og jeg ser bare super meget frem til at prøve det.

  #3
  Carl
  Rusher
  • 147 Indlæg
  Offline

  Det her spil er noget min datter, fruen og jeg glæder os rigtig meget til.

  Fedt endelig at mere fra det, også at man ser så meget.

  Wow hvor ser det det sindsygt ud. Og det virker som om de har gjordt rigtig meget ud af bevægelses friheden på skolen og i landskabet.

  #4
  Nioxic
  Rusher
  • 414 Indlæg
  Offline

  studiet har ikke ligefrem et imponerende resumé

  så jeg forholder mig MEGET skeptisk, indtil vi ser nogle reviews

  grafisk er det jo pænt nok, men… det er jeg egentlig røv ligeglad med

  #5
  ElSenator
  Rusher
  • 579 Indlæg
  Offline

  Jeg anmeldte Harry Potter and the Sorcerer’s Stone for Spilzonen tilbage i 2001 (linket er ikke til min anmeldelse, men en walkthrough video af det). Jeg husker det som en sjovt, men lidt kluntet spil. Specielt måden man styrede på var knap så god. Men det viste alligevel potentialet for franchisen når det kommer til interaktive action / adventure spil. Lige siden dengang har jeg flere gange tænkte tilbage på det og undret mig over at ingen har prøvet at lave det perfekte Harry Potter spil.

  Derfor ser jeg meget frem til Hogwarts Legacy. Hvis de kan levere på potentialet, så bliver det rigtig spændende.

  #6
  Chrism
  Rusher
  • 139 Indlæg
  Offline

  Jeg ved sgu ikke helt med de kampe der blev fremvist. Mange af fjenderne lod til bare at stå stille og “vente på deres tur”, selvom den spilbare figur står helt fri med fokus på en anden modstander. Det er selvfølgelig fedt at man ikke bare løber mellem chest high walls, men jeg synes det virkede lidt meh.

  Resten ser dog åndssvagt godt ud!

  #7
  Ghidora
  Rusher
  • 1214 Indlæg
  Offline

  Håber det har en 60fps mode, videoen ligner 30fps?

  GL & HF

  #8
  Deadlights
  Rusher
  • 1256 Indlæg
  Offline

  Det ser spændende nok ud indtil videre. Men ja, lad os vente og se det endelige resultat.

  #9
  Festival_H
  Rusher
  • 828 Indlæg
  Offline

  Har udviklerne udgivet andet? Og var det godt?

  #10
  Ghidora
  Rusher
  • 1214 Indlæg
  Offline

  ikke de bedste spil tænker jeg:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Avalanche_Software

  GL & HF

  #11
  Nioxic
  Rusher
  • 414 Indlæg
  Offline

  #0 kort sagt, nej.

  De har lavet disney infinity, og “cars” racerspil

  i 90erne har de portet mortal combat 3 til et andet system.

  ikke et imponerende resumé

  men… de skal da endelig ha lov til at gi det et forsøg. De har brugt 5 år på det her, indtil videre. så det kan da være.. at de har lært af deres fejl :p

  #12
  Festival_H
  Rusher
  • 828 Indlæg
  Offline

  Det får en chance hvis anmelderne kan lide det. Ellers blir det nok bare sådan en man prøver engang det er inkluderet i en service man allerede abonner på.

  #13
  NoFaith
  Rusher
  • 294 Indlæg
  Offline

  Hold fast stemningen er godt nok deprimerende, jeg forstår godt lidt nogen af argumenterne, men eftersom de ikke har lavet noget ala det her før i den her størrelse så synes jeg der er mange ting der taler for det kan blive rigtig godt, de har styr på voice acting, grafikken ser virkelig flot ud og stemningen får også et tjek, combat er altid svært at bedømme før man har prøvet det men jeg vælger at tilgå det med en stor ja hat på fordi alt det jeg har set indtil videre, og de har alligevel vist en del, tyder på at de har taget sig sammen og gjort sig umage.

  Kan være jeg kommer til at æde mine ord igen, men indtil videre så tjekker den alle mine bokse af og jeg har på fornemmelsen det kan gå hen og blive RIGTIG godt det her.

  #14
  Festival_H
  Rusher
  • 828 Indlæg
  Offline

  #13 Kald det hvad du vil. Jo jo. Det vi ser er da meget flot. Der er mange spil der ser flotte ud når de blir præsenteret, men når de så endelig udgives, så var sagen helt anderledes fordi alt i mellemtiden er blevet nedskaleret.

  Og selv om det er en lang video, så vises det ikke helt 100% hvordan gameplay (specielt combat) egentlig forgår. Hvis kamp bare er sådan nogle scriptede quick event scener, så er det jo ikke specielt sjovt. Selv for fans vil det blive kedeligt.

  Hvis anmelderne er med på den, så er jeg også med på den, men det blir ikke til en forudbestilling herfra.

  #15
  NoFaith
  Rusher
  • 294 Indlæg
  Offline

  #14

  A. Nu mener jeg jo generelt ALDRIG man skal forudbestille nogen spil nogensinde, ser ingen grund til det, jeg betaler generelt ikke for ting før de er klar og/eller de er på vej i posten, hele fænomenet med at forudbestille et spil 0,5-1 år forud og måske få et skin andre ikke får, det er jeg meget imod, de skal først have ordren når produktet er i orden og færdigt.

  B. Jeg er 100% enig med dig i at HVIS combat er lort så holder det ikke, der er intet at være uenig i der, jeg forstår bare ikke når alt efter min mening indtil videre ser super godt ud, at man vælger at sige jo jo jamen de ting vi ikke ved noget om endnu, de er sikkert lort, synes jeg er en underlig indgangsvinkel når der ingen indikationer er omkring at det er lort endnu, men ja selvfølgelig hvis de fucker det op så skal de bare have stokkeprygl ligesom alle de andre.

  #16
  Festival_H
  Rusher
  • 828 Indlæg
  Offline

  De har selvfølgelig mulighed for at overraske positivt. Denne title er meget anderledes hvad de ellers har lavet, så det er ikke til at vide hvad de får ud af det. Det er så bare lige om man skal tage det positivt eller negativt at de valgte at udskyde release. Forhåbentlig har de fået rettet ting de ikke var tilfredse med og lavet et dejligt produkt.

  Hvorom alting er, ser det de har vist, i hvert fald, lækkert ud.

Viser 16 svar - 1 til 16 (af 16 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...