Forside Fora Off-topic Annullering af bestilt vare

Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  thormam
  Rusher
  Offline

  Hej Rushers,

  Jeg har tilbage i Marts mødt op i en fysisk butik (i 2022? wow) og bestilt et par stole. Det endte med Ukraine krig og træet til stolene skulle komme derfra og derfor udsat levering.
  Vi er blevet lidt trætte af ventetiden og ville ringe og annullere. På magisk vis var de lige sat i produktion og vi vil modtage dem “snart”.
  Tror ikke rigtig på dem og ville egentlig bare gerne annullere. Der står ikke noget i ordrebekræftelsen og deres betingelser på deres side beskriver kun omkring handel på deres webshop.

  Jeg har ikke betalt for varen og har ikke modtaget den. Er der noget til hindring for at jeg kan gennemtvinge en annullering her? Eller kan de spille det kort med “jamen nu er det ved at blive produceret specifikt til dig”

  Håber i har erfaring med det eller kender til deres og mine rettigheder her?

Viser 2 svar - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  Festival_H
  Rusher
  • 712 Indlæg
  Offline

  Hvis ikke der er en klausul om at du ikke kan annuller en vare der først blive produceret på bestilling, så tænker jeg godt du vil kunne annuller den, men jeg er da ikke sikker.

  Det lyder meget underligt med deres forklaring at den PLUDSELIG er røget i produktion, lige som i gerne vil afbestille den.

  I donno. Jeg ville nok bare nægte at betale. Hvis i ikke har afleveret kort nummer, så kan de jo ikke rigtig gøre noget ved det.

  #2
  MiNo
  Rusher
  • 597 Indlæg
  Offline

  Som udgangspunkt mener jeg ikke, at det er noget du ‘bare’ kan vælge at komme ud af. En ordre som er accepteret, er en aftale der binder begge parter.

  Så kan butikken have særlige regler & rettigheder de tilbyder dig – men ellers skal både du og butikken gøre som i har aftalt. Det kan vist ikke komme bag på nogen at mange ting har længere leveringstid disse dage.

  Men jeg ved det ikke 100%.

  https://www.forbrug.dk/artikler/forbrug/virksomheder/virksomheder/fortrydelsesret-ved-koeb-i-butik/

Viser 2 svar - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...