Forside Fora Off-topic Arbejde hjemme

Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  re4per
  Rusher
  Offline

  Vi er sikkert en del her inde som arbejder hjemme og har gjort det et stykke tid.

  Jeg har arbejdet en del hjemme siden Corona start og i nr 2 bølge har jeg slet ikke været på kontoret.

  Jeg har det egentlig fint nok med det. Jeg slipper for 2 timer i bilen hver dag. Mere tid sammen med familien.

  Håber egentlig at jeg kommer til at få en del mere hjemmearbejde også når Corona er slut.

  Hvad med jer, trives i med hjemmearbejde eller glæder i jer til normale tilstande?

Viser 30 svar - 1 til 30 (af 31 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  Keane
  Rusher
  • 52 Indlæg
  Offline

  Må indrømme at jeg savner mine kolleger og det at være i et arbejdsmiljø.

  Jeg får godt nok mere tid med familien, hvilket selvfølgelig er rart, men har omvendt også svære ved at slippe arbejde, da mit privatliv og arbejdsliv er samme sted.

  Så nej. Jeg vil gerne tilbage

  #2
  Puppetmaster
  Rusher
  • 17 Indlæg
  Offline

  Samme her.
  Det giver mig 1,5 time hver dag mere sammen med børnene. Det har startet nogle tanker må jeg sige…
  Og jeg har langt om længe fået købt et hæve-sænke-skrivebord. Det er alle pengene værd :)!

  Det samme også med børnene, de har aldrig leget så meget sammen før… Det er hårdt at have 2 børn hjemme selv, men vi har klaret det indtil videre.

  Jeg tror ikke at jeg post-corona kommer til at arbejde 5 dage om ugen fra kontoret. Jeg håber på 1-2 dage hjemmefra om ugen. Det ville virkeligt være fedt! Måske nogle uger 3 dage hjemme.. Men nu må vi se.

  #3
  Elleve
  Rusher
  • 120 Indlæg
  Offline

  Jeg har også arbejdet hjemme hele peioden, men jeg kan mærke jeg begynder at få ondt i min skulder, så jeg tror snart jeg skal forbi kontoret og hente min mousetrapper. Jeg kunne snildt arbejde hjemme fra permanent men tror ikke det kommer til at ske når coronaen er tæmmet desværre.

  #4
  Spoock
  Rusher
  • 63 Indlæg
  Offline

  Jeg trives ret godt med det. Jeg kan løse alt hjemmefra og er også blevet ret glad for videomøder. Jeg kommer næppe til at arbejde ligeså meget hjemme når vi er på den anden side, men har da fået aftalt minimum en fast hjemmearbejdsdag fremover.

  #5
  SturmWolfDK
  Rusher
  • 562 Indlæg
  Offline

  Glæder mig til normale tilstande, have samtaler med kollegaer og fysiske møder!! Særligt sidstnævnte.

  Men jeg kunne godt være fristet af en fast hjemmearbejdsdag midt på ugen fremadrettet.

  #6
  brilleaben
  Rusher
  • 3 Indlæg
  Offline

  jeg er igang med mesterlærer forløb i rema1K og lad mig sige de 2 dage om ugen hvor vi er “i skole” der vil jeg helelre arbejde 12 timers vagter. Det er så meget op af bakke med det… folk der ikke kan it, folk der er så forskellige også vil de have vi skal følges af i samme tempo! ….

  #7
  -dut-
  Rusher
  • 1212 Indlæg
  Offline

  Jeg har arbejdet hjemme i 90% af tiden siden corona startede.

  Jeg savner virkelig at kunne komme væk hjemmefra, og adskille arbejde og hjemmet. Jeg savner at have nogle småsnakke med kollegaer og spise frokost med andre end bare mig selv. Zoom fungerer ikke til andet end faglig snak, alt andet bliver meget akavet.

  I mit arbejde har jeg i forvejen kunne være ret fleksibel med arbejdet, og det kan være rart at arbejde hjemme 1 eller 2 dage på en uge. Men jeg synes at det er meget surt med rent hjemmearbejde.

  #8
  Kenkari
  Moderator
  • 2944 Indlæg
  Offline

  Jeg har gået sygemeldt et stykke tid…

  Jeg vil gerne have et arbejde at arbejde hjemmefra med.

  "Arguing with retards is like playing chess with a pigeon: No matter how good I am at chess, the pigeon is just going to knock over the pieces, crap on the board and strut around like it's victorious"

  #9
  Franke87
  Rusher
  • 2 Indlæg
  Offline

  Jeg har sort set arbejdet hjemme siden første bølge. Og jeg savner virkelig kollega-omgangen og at en “normal” dag med cykelturen til arbejde. Dog håber jeg også at der for fremtiden ikke behøves at møde fysisk ind på arbejdet for at arbejde. Det har lidt været kulturen på min arbejdsplads. Så håber på at kunne arbejde 1-2 dage hjemme i fremtiden.

  #10
  Molkar
  Rusher
  • 115 Indlæg
  Offline

  Fik børn i starten af Corona, så det har været lækkert med “forlænget” barsel
  Derudover er jeg studerende og hjemmeundervisning er fuldstændig ubrugeligt.

  #11
  Kamala
  Rusher
  • 62 Indlæg
  Offline

  Jeg arbejder på lager, så det er afsted hver dag. Min kone har dog arbejdet hjemme siden marts og er glad for det. Hun har så fået i sin kontrakt, at hun kan arbejde hjemme 4 dage om ugen, når corona er overstået.

  De har vist fundet, ud af der kan spares mange pladser på hendes arbejde, ved at have varme skriveborde.

  #12
  Mart33N
  Rusher
  • 354 Indlæg
  Offline

  Jeg arbejdede hjemme før Corona og elsker det! Er væsentlig mere produktiv end på et kontor og det sparer mig for 8 timers transport om ugen. Når jeg er i flow, kan jeg lave en hel dags arbejde på 3-4 timer fremfor 7-8 timer på et kontor.

  Har ikke noget problem med at lukke døren til kontoret så snart jeg har fri og lade den forblive lukket. Rent faktisk tænker jeg ikke på arbejde når jeg har fri – og det er måske nærmere det man skal lære sig selv, fremfor at det er et problem, at kontoret er lige inde ved siden af når man har hjemmearbejdsplads?

  Da jeg var yngre kunne jeg ikke holde ferie uden at tjekke mails fx. Jeg er glad for nu at kunne sige at jeg ikke bekymrer mig om arbejde når jeg har fri.

  Om man er til hjemmearbejde (eller om man har mulighed for det) eller ej er jo ét fedt, men at have muligheden er da alletiders for dem som vil/kan.

  #13
  Bearish
  Rusher
  • 30 Indlæg
  Offline

  Arbejdet hjemme 80-90 % af tiden og savner virkelig også at komme lidt væk hjemme fra og snakke med kollegaer. Har svært ved at adskille arbejde og fritid derhjemme så dagene flyder mærkeligt sammen. Arbejdet er meget fleksibelt med at arbejde hjemme og det var da også fedt at kunne før, men nu er det også prøvet

  #14
  Gumshot
  Rusher
  • 97 Indlæg
  Offline

  Værende en verdensmand og supporter rundt omkring i verden, er hjemme arbejde en dagligdag jeg har haft i mange år, så det er ikke nyt men det er nyt at læse hvor mange som ikke trives der, som nok er helt iorden. Jeg hørte en del misundelse i starten for mange år siden, når jeg forklarede mine opgaver var hjemmefra og meget sjældent køreture til udlandet.
  Det er ligesom slut nu, der er stadig nogen som finder hjemmearbejde ok men de sociale mennesker vi er, så kræver det en special person at arbejde hjemme og holde team møder online, og sparre telefonisk.

  Jeg trives ok med dette men har ikke kæreste pt, ingen børn og ikke afhængig på den måde som kan skubbe en ud i at ønske at være væk fra hjemmet i perioder.

  Alt du skal vide - 4 8 15 16 23 42

  #15
  Shiu
  Rusher
  • 102 Indlæg
  Offline

  Har arbejdet hjemme i snart syv år, så Corona har ikke rigtig haft den store indflydelse på arbejdet. Har også brugt meget energi på at indrette et lækkert kontor/man-cave. Det betyder meget med en god arbejdsplads.
  Kan anbefale at komme ud i naturen og gå tur hver dag, ellers kan dagene godt smelte sammen.

  #16
  Gumshot
  Rusher
  • 97 Indlæg
  Offline

  Kan anbefale at komme ud i naturen og gå tur hver dag, ellers kan dagene godt smelte sammen.

  +1 Sådan kan en hjemmearbejdsplads godt blive god i mange år

  Alt du skal vide - 4 8 15 16 23 42

  #17
  Spoock
  Rusher
  • 63 Indlæg
  Offline

  Har arbejdet hjemme i snart syv år, så Corona har ikke rigtig haft den store indflydelse på arbejdet. Har også brugt meget energi på at indrette et lækkert kontor/man-cave. Det betyder meget med en god arbejdsplads.

  Kan anbefale at komme ud i naturen og gå tur hver dag, ellers kan dagene godt smelte sammen.

  Helt enig – jeg sørger også for at komme ud at gå hver dag efter endt arbejdsdag. Det giver en god adskillelse mellem arbejde og fritid.

  #18
  Bams
  Rusher
  • 355 Indlæg
  Offline

  Også point til natur og gåtur herfra. Jeg kan blive bedre til så rent faktisk at komme afsted. Vælger ofte at bruge den reducerede transporttid på at være far og så er det at arbejde og family life godt kan smelte sammen – i hvert fald for mig

  #19
  VampiricEye
  Rusher
  • 3711 Indlæg
  Offline

  Jeg er startet i praktik i mandags, og det er lækkert at møde op et sted igen.:)

  #10 Hvad læser du? Jeg synes næsten, at hjemmeundervisning har været en forbedring.

  Nintendo Influencer

  På dansk: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

  På engelsk: https://www.youtube.com/channel/UCNNzj5gu0Iolj4vcNIp1IUA

  #20
  Firestorm
  Rusher
  • 41 Indlæg
  Offline

  Sparer en masse tid i transport – men jeg er heller ikke fan af permanent hjemmearbejde (også arbejder jeg endda ikke hjemme hver dag, har adgang til et lille kontorfællesskab som jeg bruger, da jeg synes det er fedt at adskille hjemmecomputeren og arbejdscomputeren).

  Arbejder som konsulent og folk betaler os ligesom for at vi kan være tilstede – ellers kan de ligeså godt hyre en der sidder i en helt anden verdensdel (ikke at de er ligeså gode, men det skal de jo nok blive hvis de får lov). Som konsulent går man også glip af en helt masse ved ikke at kunne høre ting på vandrørerne – det er der absolut intet af når man er remote. Det er sværere at lave mersalg, det er sværere at vurdere hvem hos kunden der skal have særlig service og den slags, det er generelt bare en ringere service man kan yde.

  #21
  GoDiZh
  Rusher
  • 45 Indlæg
  Offline

  Jeg sparer et par timer hver dag. Hunden er glad for nu skal den ikke være alene hjemme men jeg savner kollegaerne. Jeg håber dog at jeg kan få lov til at arbejde et par dage om ugen når alt dette er overstået.

  #22
  Gyldenglad
  Rusher
  • 27 Indlæg
  Offline

  Jeg kan ikke lide at arbejde hjemmefra.

  Føler simpelthen ikke at jeg yder mit fulde ved at sidde hjemme.
  Det er på trods af, at alt jeg laver kan ordnes hjemmefra.
  Er dog glad for muligheden, de få gange man skal til frisør, læge eller lign. er det jo nemt at tage en hjemmearbejdsdag.

  Man kan også lige game en times tid, eller lign.. foretrækker nu langt hellere at komme på kontoret, arbejde i 8 timer og så have 100% fri vel vidende at jeg har ydet mine fulde arbejdstimer og nu kan slappe af resten af dagen.

  • Dette svar blev ændret 3 år, 5 måneder siden af Gyldenglad.
  #23
  Krisp
  Rusher
  • 80 Indlæg
  Offline

  Jeg arbejder også hjemme. Med tøjvask, opvask osv. :-D.

  Har gået ledig siden før corona ramte. Hehe. Men på min forrige arbejdsplads, arbejdede jeg fast hjemme en gang om ugen. Det var nice. Lavede tit mere og var mere produktiv når jeg arbejdede hjemme, pga. færre forstyrrelser. Og i min sidste tid var vi mere eller mindre i et åbent kontor, hvor folk gik op og ned af gangen og snakkede i telefon. Og så den skide kaffe maskine som kværner bønner dagen lang. Det var til at blive syg af.

  • Dette svar blev ændret 3 år, 5 måneder siden af Krisp.
  #24
  Deadmeat
  Rusher
  • 362 Indlæg
  Offline

  I starten var det meget fedt at arbejde hjemmefra. Men nu er det bare lort med lort på for nu at kalde en spade for en spade I starten kunne jeg godt adskille arbejde og fritid, men nu er jeg inde i en travl periode og flyder det hele sammen, også om aftenen. Jeg savner efterhånden også rigtig meget den daglige omgang med kollegaerne og det er så uendendeligt meget nemmere at spare med sine kollegaer også, når alle er samme sted.

  Jeg kan godt forstå dem som slipper for en masse transporttid at det ses som en gevinst (specielt som børnefamilie). Jeg har kun 20 minutter til kontoret på cykel og savner helt sindssygt den daglige motion og friske luft jeg får af det. Desværre er jeg ikke typen der er super motiveret til så lige i stedet at tage en løbetur eller hjemmetræne i stedet.

  #25
  Masoz
  Rusher
  • 127 Indlæg
  Offline

  Jeg gad godt at arbejde hjemme 1 dag i ugen eller hver anden uge – men det går bare ikke så længe konen går hjemme på barsel med den yngste.
  Hun kan ikke lade mig være i fred, og beder mig om hele tiden lige at skal hjælpe med det ene eller det andet. Så jeg får aldrig fred til at udføre mit arbejde

  #26
  Uranos
  Rusher
  • 52 Indlæg
  Offline

  Du beskriver min situation nærmest ordret.. dog håber jeg på 2 dage om ugen på kontoret, for at få det sociale fra arbejdet. Savner kollegaer på tæt hold.
  Samtidig går det rigtig godt med at arbejde hjemme

  #27
  Emilsa
  Rusher
  • 1153 Indlæg
  Offline

  Jeg stortrives med det, jeg kommer nok ikke til at have mere end 1-3 arbejdsdage på fabrikken når vi åbner op igen… Jeg har lidt issues med at procastinere, men alt i alt går det fint. Jeg kan sagtens nøjes med at være på arbejdspladsen de dage vi skal have møder.

  I funkekasset diser funkestyveren med sin dangenak på olmsk saster, for at fakke a kultes - alt mens han byser sin roï oc knup.

  #28
  Emilsa
  Rusher
  • 1153 Indlæg
  Offline

  #11 – jeg tror udjejere af kontorbygninger bliver presset i fremtiden

  I funkekasset diser funkestyveren med sin dangenak på olmsk saster, for at fakke a kultes - alt mens han byser sin roï oc knup.

  #29
  trace
  Rusher
  • 141 Indlæg
  Offline

  Det fede ved videomøder, er at folk bare gerne vil udaf dem. Jeg synes ikke de derailer så meget – hvad er jeres oplevelse?

  #30
  Human
  Rusher
  • 72 Indlæg
  Offline

  Jeg hader videomøder. Tlf møder endnu mere.

  Nej tingene må gerne åbne igen snart.

  Jeg kan arbejde hjemme alt det jeg vil, også før corona. Men jeg plejer have 2 dage hjemme og 3 ude. Det passer mig godt.

  5 dage hjemme bliver kedeligt.

  • Dette svar blev ændret 3 år, 5 måneder siden af Human.
Viser 30 svar - 1 til 30 (af 31 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...