Forside Fora Gør det selv BirdofPlay.dk har brug for en WordPress-haj

Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  Chrism
  Rusher
  Offline

  Som I måske ved, så lancerer jeg et nyt gamingsite den 1. marts. Indtil videre har jeg haft rimeligt held med at stå for det hele selv, men jeg har løbet panden mod muren, i forhold til nogle af de funktioner jeg godt kunne tænke mig på sitet.

  Så derfor spørger jeg: er der en Rusher med et WordPress-marineret hoved, som har mega meget styr på alt hvad WordPress kan tilbyde, og også har lyst til at hjælpe Danmarks nye gamingsite på vej. Jeg tænker især på ting som at indsætte f.eks. widget areas, menuer og lignende i bestemte områder på forsiden af et theme, som ellers ikke understøtter det som udgangspunkt.

  Jeg har læst mig frem til, at man kan pille ved nogle (vistnok) .PHP-filer, men det har jeg simpelthen ikke knowhow til. Dertil har jeg også forsøgt at finde plugins der kan hjælpe, men dem jeg har fundet, fungerer ikke helt så intuitivt, som resten af WordPress ellers gør. Jeg har desuden været varsom med at smide penge efter for mange plugins, da jeg gerne vil vide med 100% sikkerhed at de virker, før jeg dedikerer mig.

  Har du lyst til at bidrage, så fang mig på Facebook eller smid en mail til christian@birdofplay.dk (jeg var fandme lige ved at skrive min gamle DR-mail … Dåååmme vaner!)

Viser 23 svar - 1 til 23 (af 23 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  BirdDog
  Rusher
  • 6 Indlæg
  Offline

  har sendt dig en mail, og ja gamle vaner er svære at bryde med

  #2
  aloC
  Rusher
  • 56 Indlæg
  Offline

  Har sendt dig en mail, Christian

  #3
  Bams
  Rusher
  • 355 Indlæg
  Offline

  Alternativt kan du virkelig også komme langt med den rigtige pakistaner. På Eg. fiverr eller freelancer.com

  #4
  Mart33N
  Rusher
  • 354 Indlæg
  Offline

  Skal man endelig bruge freelance assistance, så vil jeg nok oppe kvaliteten lidt og gå efter en på odesk.com eller peopleperhour.com (med al respekt, så styr udenom folk fra Indien og Pakistan – niveauet for disse er generelt noget lavt, er min erfaring).

  • Dette svar blev ændret 3 år, 4 måneder siden af Mart33N.
  #5
  Bams
  Rusher
  • 355 Indlæg
  Offline

  #4 Den rigtige pakistaner – Generelt er niveauet rigtig lavt. Og man skal ikke undervurdere den tid til kræver at finde og aktivere den rette person.

  Godt indspark med odesk.com og peopleperhour.com. Det er selvfølgelig generelt af langt højere kvalitet. Og deraf også prisen x5 eller x10. Så det er nok også op til #0 at finde sit niveau. En gratis Rusher er den bedste option, hvis det kan lade sig gøre!

  #6
  knekker
  Rusher
  • 888 Indlæg
  Offline

  Chrism, hvorfor ikke få et samarbejde op at stå med rushers.dk? Din side kunne jo være forsiden, mens dette forum kunne fungere som forum delen.

  #7
  Mart33N
  Rusher
  • 354 Indlæg
  Offline

  #5

  Man kan jo være heldig at finde den rigtige, det har du ret i

  #8
  VampiricEye
  Rusher
  • 3692 Indlæg
  Offline

  #6 Uden at vide alt om BoP, så er min fornemmelse, at vi kommer til at bevæge os i to forskellige retninger.:)

  Nintendo Influencer

  På dansk: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

  På engelsk: https://www.youtube.com/channel/UCNNzj5gu0Iolj4vcNIp1IUA

  #9
  Chrism
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 139 Indlæg
  Offline

  #6: BoP bliver mit helt eget projekt, som jeg har alle intentioner om skal kunne stå på egne ben. Der kommer også til at være et forum, men jeg har da fuld forståelse for, at Rushers.dk er blevet larmende populært på meget kort tid, så mine forventninger til at rusherne flytter med til BoP, er også yderst beherskede.

  BoP bliver bestemt heller ikke et nyt DR, men en helt anden type site. Jeg håber dog under alle omstændigheder, at alle herinde vil kigge forbi til lanceringen den 1. marts

  #10
  Human
  Rusher
  • 72 Indlæg
  Offline

  Det vil jeg gerne. Hvis du vil spille bold og det kunne være forsiden til rushers.dk

  Det virker komisk du kommer herind, beder om hjælp, deklarere det kun skal være dit enevælde site og skal stå på egne ben imens du beder om krykker.

  #11
  Chrism
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 139 Indlæg
  Offline

  #10: Det kan jo være at nogen herinde, kunne se en værdi i det redaktionelle indhold jeg leverede til Daily Rush, og derfor gerne vil bidrage, til at få nogle tilsvarende præmisser op og stå. Du kan kalde det snylteri, men så kunne DR vel også have haft en betalingsmur, eftersom det er 8 år af mit liv jeg brugte på at skrive artikler, nyheder og anmeldelser – uden at tjene en krone!

  Hvis du ingen interesse har i at følge et nyt gamingsite, men bare vil nøjes med forumaktivitet, så er det jo dejligt at Rushers.dk kan levere det.

  #12
  zyDocx
  Rusher
  • 225 Indlæg
  Offline

  #0

  Med fare for at jeg måske har overset det tidligere, hvordan adskiller BoP sig så fra DR og nu Rushers? Jeg går ud fra at det er anderledes og henvender sig til en anden målgruppe eller hvordan?
  Jeg kan desværre ikke byde ind med hjælp.

  http://konsolting.blogspot.com/

  #13
  -dut-
  Rusher
  • 1194 Indlæg
  Offline

  #0 jeg er spændt på at se dit nye site, men jeg må nok indrømme at jeg mere er en “wordpress-tæge” end en “wordpress-haj”.

  #14
  Human
  Rusher
  • 72 Indlæg
  Offline

  #11 Gerne for min skyld.

  Jeg er ked af du blev tvunget 8 år af dit til at lave skrivearbejde på DR.
  For det blev du vel, siden du brokker dig over det. Du havde vel ikke mulighed for bare at lade være, vel?

  #15
  -dut-
  Rusher
  • 1194 Indlæg
  Offline

  #14 der er vel ikke nogen grund til ligefrem at være grov!

  #16
  knekker
  Rusher
  • 888 Indlæg
  Offline

  Jeg synes selvfølgelig at det er en skam at han ikke har interessen i at samarbejde specielt nu hvor ejerne af rushers har rakt armen ud til Chrism omkring dette, da det er en oplagt mulighed, men jeg kan også godt forstå interessen i at prøve noget nyt og stå på egne ben, (så man ikke skal dele reklame fortjenesten med nogen andre?) . Jeg kan være forkert i min antagelse, men jeg tror at han får en del sværere ved at få et community op og kører uden rushers.dk, hvilket er ret essentielt til at få en ny platform til at blive en success, men det er jo hans valg og respekt for at han tror på sig selv.

  Chrism har leveret gratis arbejde for communitiet på DR i mange år, så er det egentlig fair nok at han kigger forbi for at bede om hjælp, i tilfælde nogen skulle ha’ lyst.

  #17
  Chrism
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 139 Indlæg
  Offline

  #12: Målgruppen bliver ikke meget anderledes fra DR. Der vil stadig være nyheder og anmeldelser, men der vil være et større fokus på klummer og artikler, omkring betragtninger og tendenser omkring gaming – altså mere personlighed. Designet bliver også lidt af en omvæltning fra andre gængse gamingsite i DK, så jeg er meget spændt på hvordan det bliver taget imod.

  #14: Jeg kommenterer ikke på flere af dine opslag, før du rent faktisk skriver noget der bidrager.

  #16: Som du selv kommer lidt ind på, så er det netop et “passion project” for mig. Jeg har haft tanken i mange år, men har sluppet den igen, fordi jeg ikke havde lyst til at konkurrere med DR. Nu kom så en gylden mulighed for at prøve lykken, og så må det bære eller briste. Min selvtillid omkring det, fejler dog intet

  #18
  knekker
  Rusher
  • 888 Indlæg
  Offline

  #17 Kan det ikke stadig være et passion project, hvor du f.eks. kunne stå for at drive forsiden helt selv med alle de drømme og ambitioner du nu har, og stadig selv snuppe den fulde fortjeneste på banner reklamerne på forsiden osv, og så kunne forumn delen drives af rushers.dk sådan som den er nu?
  For at vi bedre kan forstå dig, måske kunne du lægge lidt flere ord på hvorfor du ikke har interesse i et samarbejde med rushers? For det er en skam at der kommer 2 sites som brugerne skal forholde sig til frem for 1, derfor jeg prikker lidt til dig omkring det.

  #19
  Chrism
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 139 Indlæg
  Offline

  #18: Du er velkommen til at prikke, men jeg ved ikke rigtigt, om jeg kan sætte andre ord på den, end jeg allerede har gjort. BoP bliver et gamingsite, som jeg gerne vil drive det, og det gælder naturligvis også det forum der kommer på sitet, med alt hvad det indebærer af moderation, restriktioner og muligheder – Jeg vil altså gerne selv kunne være herre over forummet.

  Jeg indrømmer også gerne, at jeg var en kende ærgerlig over, at Rushers.dk kom op så hurtigt som det gjorde, og at jeg på ingen måde gør det nemmere for de “overlevende” Rushere at finde et nyt tilholdssted. Forstå mig ret: jeg er voldsomt imponeret over hvad DR’s community kan opnå, men at jeg kommer lidt sent til festen, må jeg tage som en lektie – jeg troede sgu jeg var hurtigere

  I sidste ende håber jeg bare man får lyst til at kigge forbi fra den 1. marts, og at fremtidige læsere får noget ud af sitet – forumaktivitet eller ej.

  #20
  NightBreaker
  Moderator
  • 1462 Indlæg
  Offline

  #19 Chrism – Jeg tror vi alle skal være glad for det kom så hurtigt op, ellers havde en del nok hoppet fra. Set i det, at reddit og FB, er noget helt andet, og det meste er stoppet der. Men kan da fint følgende dig. Jeg er da spændt på hvad du får fremtryllet.

  #21
  Shiu
  Rusher
  • 95 Indlæg
  Offline

  #0 Kan sagtens forstå du har lyst til at forsøge dig med dit helt eget, så det vil jeg ønske dig held og lykke med! Jeg har dog mine tvivl om du kan få stablet et aktivt forum på benene. Har desværre ikke tiden til at hjælpe med WP.

  #14 Det er meget passende at du efterlyser en ignore funktion.

  #22
  VampiricEye
  Rusher
  • 3692 Indlæg
  Offline

  #21 Tja, hvis han leverer godt indhold, er god til SEO og har tålmodigheden, så kan jeg da godt se det ske over tid.:)

  Nintendo Influencer

  På dansk: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

  På engelsk: https://www.youtube.com/channel/UCNNzj5gu0Iolj4vcNIp1IUA

  #23
  Shiu
  Rusher
  • 95 Indlæg
  Offline

  #22 Ja bestemt, men det er ikke nemt med så mange konkurrerende platforme. Håber da for @Chrism at det lykkedes, men et decideret forum som her er efterhånden lidt af en nicheplatform tror jeg.

Viser 23 svar - 1 til 23 (af 23 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...