Forside Fora Spil VR Hvor mange er hoppet på VR?

Currently, there are 0 users and 2 guests visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  wOOOOt
  Rusher
  Offline

  Jeg har været på VR siden dec. 2015, hvor jeg prøvede HTC Vive for første gang, og blev hooked.
  Nu har jeg en Valve Index.
  Sjovt nok er det en hobby, som jeg ikke spiller hver dag.
  Men 2-3 gange om ugen, så tager jeg lige en tur i VR med eks. Microsoft Flightsimulator 2020.
  Glæder mig dog til næste generation af grafikkort og VR, for MSFS2020 er dælme krævende i VR.

Viser 30 svar - 1 til 30 (af 87 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  Cancerman
  Head Rusher
  • 3095 Indlæg
  Offline

  #0 Købte mig et G2 for ikke så længe siden. Det er satme fedt. Har ike fået spillet så meget men HL:Alyx har jeg dog fået gennemført og en smule Star wars Squadrons.

  Så jeg er hooked

  #2
  Emilsa
  Rusher
  • 1144 Indlæg
  Offline

  Jeg har lovet mig selv jeg skal prøve det. Men det koster kassen synes jeg

  I funkekasset diser funkestyveren med sin dangenak på olmsk saster, for at fakke a kultes - alt mens han byser sin roï oc knup.

  #3
  SapowiTz
  Rusher
  • 58 Indlæg
  Offline

  Hoppede på Oculus Rift ved launch og bruger den stadig idag. Opløsningen eller SDE har aldrig generer mig, og så kræver det heller ikke så meget at køre de nyere titler på et ældre VR set pga. den lave opløsning. Har spillet The Vanishing og Ethan Carter, Fallout 4 VR, lidt Doom VFR og flere racing sims og IL2 i VR, HL Alyx og så en fandens masse små spil og demoer.
  Langt fra hyppigt eller på ugentligt basis jeg bruger det, men kommer og går i perioder. Alt andet lige, så kræver VR bare mere af mig end casual gaming…. hvilket også tit bliver fravalgt for at stene lidt lets play youtube videoer. Ikke sådan at blive gammel og have småbørn

  • Dette svar blev ændret 3 år, 4 måneder siden af SapowiTz.
  • Dette svar blev ændret 3 år, 4 måneder siden af SapowiTz.
  #4
  Krisp
  Rusher
  • 80 Indlæg
  Offline

  Jeg brugte ca 7.000 kr. på Oculus Quest CV 1 + Touch controllers ved siden af i 2016.

  Solgte skidtet med et stort tab +1 år senere. Jeg synes der skete for lidt på spil fronten og havde prøvet stort set alt jeg var interesseret i.

  Så investerede jeg i en Oculus Quest her i sommers, et par måneder før Quest 2 kom. D’oh. :-D. Men jeg er nu stadigt glad for min Quest 1.

  Gennemførte Half-Life: Alyx via Oculus Link, det var cool. Lige i øjeblikket spiller jeg lidt Gorn, det er lige udkommet til Quest. Det er ret sjovt.

  Jeg håber vi får flere AAA titler ala Alyx. Heldigvis har markedet vokset sig noget større, efter Quest 2 kom og bragte VR ned i en rimelig prisklasse.

  • Dette svar blev ændret 3 år, 4 måneder siden af Krisp.
  • Dette svar blev ændret 3 år, 4 måneder siden af Krisp.
  #5
  re4per
  Rusher
  • 102 Indlæg
  Offline

  Jeg købte Rift CV1 primært til Elite Dangerous. Det var da sjovt i starten men nu samler det bare støv.

  Spiller stadig lidt Elite, men det er sjældent at jeg bruger VR.

  Jeg synes generelt at FOV er for småt. Billedet er for utydeligt. Irriterende med kabel. For bøvlet når man bruger briller. Man kan ikke se tastaturet og mus når man har VR på. For bøvlet at switche i mellem VR og Desktop. Kræver et monster grafikkort.

  Tænker nogen gange at nu skal jeg bruge mit VR lidt igen, men når det kommer til stykket orker jeg det ikke. Synes heller ikke at der er nogen vr-spil jeg gider at spille.

  Men min nevø elsker det når han kommer på besøg. Han kan spille job simulator i timevis

  Der er sikkert nogen af de nye modeller der løser nogen af problemerne, men jeg kommer ikke til at bruge penge på et nyt VR sæt før det er blevet noget mere modnet.

  • Dette svar blev ændret 3 år, 4 måneder siden af re4per.
  #6
  Pjulledk
  Rusher
  • 226 Indlæg
  Offline

  Jeg havde Playstation VR men solgte da jeg ikke brugte det nok. Det har jeg så fortrudt mange gange siden og overvejer at anskaffe mig et sæt igen.
  Ja dyre lærepenge det ved jeg😕

  I LIKE TURTLES

  • Dette svar blev ændret 3 år, 4 måneder siden af Pjulledk.
  #7
  ElSenator
  Rusher
  • 579 Indlæg
  Offline

  Jeg har en Index og eeeeeeeeeeeeeelsker den. Det er den ultimative VR oplevelse. Jeg har også prøvet diverse andre. Både Rift CV1 og Quest 2. CV1 var fed, men jeg kunne ikke lide deres kamera løsning. Quest 2 er megafed men fedtet ind i djævelskab i form af FB, så det er no-go for mig.

  Men altså, Index er det ypperste man kan få efter min mening hvis man leder efter den oplevelse med bedst lyd, grafik og controllers i de nuværende generationer.

  HL: Alyx og Walking Dead: Saints & Sinners er simpelthen SÅ fedt!

  #8
  Suppe
  Rusher
  • 55 Indlæg
  Offline

  For et årstid tiden købte jeg en Rift S, fra Oculus’s egen side. Jeg fik den prøvet men dengang var det åbenbart ikke rigtig noget der fangede mig allivel.. Så den røg retur.
  I efterårs ville jeg prøve igen, og havde besluttet mig for en Quest, men lige ved den tid og kort før jeg skulle bestille blev den taget af markedet (fra Oculus selv) og en ny var afsløret.

  Jeg har nu en Quest 2, med elite strap + batteri, og lidt ekstra udstyr, og det spiller bare! At køre Virtual Desktop er fedt, og lækkert!

  Walking Dead: Saints & Sinners, og TribeXR DJ School er det der bliver spillet i øjeblikket!

  • Dette svar blev ændret 3 år, 4 måneder siden af Suppe.
  #9
  Festival_H
  Rusher
  • 809 Indlæg
  Offline

  Jeg er hook, line and sinker på VR. Startede med PSVR for nogle år siden. Derefter Rift S og nu Quest 2. Jeg har stadig alle HMDs endnu. Intet er solgt selv om PSVR ikke bliver brugt mere. Der er stadig et par titler på PS som jeg endnu ikke har fået ‘flyttet’ til PCVR/Quest Store.

  Det er pisse dårlig til det, men FUCK ME SIDEWAYS hvor jeg nyder at lave 3D modellering med VR maske på i Medium eller Gravity Sketch. Det sætter alle mine kreative fakulteter i maximum overdrive!

  #10
  -dut-
  Rusher
  • 1194 Indlæg
  Offline

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at spille Alyx, men det er for dyrt til bare et enkelt spil. Hvis der kommer flere spil i samme klasse, så kan det være.

  #11
  Schalde
  Rusher
  • 887 Indlæg
  Offline

  Vil rigtig gerne spille HL Alyx, men har simpelthen ikke pcen til det og ved ikke endnu om jeg vil opgradere. Havde håbet det kom til PS4/PS5 men tvivler.

  #12
  keaon
  Rusher
  • 39 Indlæg
  Offline

  Købte Quest 2 til rls. mit eneste VR headset, er godt tilfreds indtil videre.

  Første VR oplevelse var i Action House løkken ( https://actionhouse.dk/virtuel-reality/ )

  #13
  aff3
  Rusher
  • 165 Indlæg
  Offline

  Jeg har selv lige købt en Oculus Quest 2, da den var kommet på lager igen, og jeg kunne læse mig til at var det bedste i “entry” kategorien.

  Det er virkelig lækkert det er trådløst. Indtil videre har jeg hygget mig meget med The Room og lidt Superhot. Jeg vil lige træne mig selv lidt inden jeg giver mig igang med Alyx og TWD, som jeg glæder mig sindsygt til at prøve.

  #14
  aff3
  Rusher
  • 165 Indlæg
  Offline

  Er der nogen af jer med Quest 2 der har købt elite remmen? Jeg synes ikke helt om den standard der følger med.

  #15
  Suppe
  Rusher
  • 55 Indlæg
  Offline

  #14 Yep, elite strap med batteri. Det sidder meget bedre og er mere behageligt, samt vægten fra fronten bliver mere balanceret. Jeg havde også brug for en kasse at have det i, og eftersom det fulgte med hvis der bestilles med batteri (da det ikke kan købes løs, elite strap med batteri) tænkte jeg at det var ikke meget mere for strappen med batteri, end hvis jeg blot skulle købte taske og strap. Det er godt givet ud at få batteri med, da Virtual Desktop faktisk æder godt af dit batteri. Jeg har endnu ikke oplevet jeg måtte stoppe pga. lavt batteri. Kan kun sige go’, men der findes eller rigtig mange alternativer hvis det er.

  #16
  Carl
  Rusher
  • 147 Indlæg
  Offline

  jeg hoppede på PSVR da det kom, og har ikke fortrudt det. da jeg så fik en PS4pro opgraderede jeg mit PSVR til den nyeste version.

  her hjemme spiller min datter på 8år, min kæreste og jeg selv. vi er alle hooked, vi kan dog ikke spille for tiden da PS4pro er solgt og ps5 blev stjålet. men lige så snart jeg for ps5 i huset igen skal der games max PSVR.

  vi spiller alle typer af spil datteren elsker at spille spil hvor der skal laves mad.

  ser meget frem til at give No man`s sky et forsøg mere her når maskinen er i hus igen. For der er jo kommet PS5 opdatering til spillet så det køre i Full HD i 60fps og opdateringen skulle have fjernet næsten alt blurry halløj.

  #17
  VampiricEye
  Rusher
  • 3692 Indlæg
  Offline

  Jeg har fantaseret om VR, siden jeg var en ung teenager. Men det har simpelthen været for dyrt at komme igang, da jeg heller ikke har en gamer PC. Det problem kan man komme uden om i dag, og jeg regner med at købe Quest 2 inden for de næste par måneder.:)

  #8 Hvordan er kvaliteten af din Elite Strap? Jeg tænker, at jeg gerne vil have den, men man hørte godt nok om mange af dem, der gik i stykker i starten.

  Nintendo Influencer

  På dansk: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

  På engelsk: https://www.youtube.com/channel/UCNNzj5gu0Iolj4vcNIp1IUA

  #18
  Suppe
  Rusher
  • 55 Indlæg
  Offline

  #17 Jeg synes de har en god bygge kvalitet, og faktisk bedre end hvad mine forventninger var. Da jeg ville bestille dem i efteråret, begyndte de første at knække og kort tid efter blev de taget af markedet.
  Her for kort tid siden blev de så tilgængelig igen. Men hvis du skal have med batteri er de i restordre i øjeblikket.
  Min bekymring til de skal knække er ikke så stor, for når jeg ved de har været taget af markedet for at blive undersøgt, har jeg mere tiltro til at chancen er mindre end i starten for det vil ske. De har også udvidet deres garanti, men det gælder vist kun for deres egen store.

  #23
  Festival_H
  Rusher
  • 809 Indlæg
  Offline

  Hvorfor kan jeg ikke poste til denne tråd?

  Nu kunne jeg poste, men jeg skulle fjerne nogle http og nogle quotes!

  • Dette svar blev ændret 3 år, 4 måneder siden af Festival_H.
  #24
  Festival_H
  Rusher
  • 809 Indlæg
  Offline

  #17 De (Oculus) har forsøgt at fixe dem og de var ikke tilgængelige på deres store i en måneds tid. Der er dog nogle få rapporter om nogle der har købt efter de åbnede for handel igen som har oplevet at de er knækket. Jeg kan ikke validere historierne. Det kan være nogle bare har set sig ondt på Oculus/Facebook og vil have dem ned med nakken. Hvis man bare sørge for at købe den i en shop i DK så tror jeg ikke man skal være bekymret.

  Der findes naturligvis billigere alternativer, men jeg har investeret i denne her. Den blev fanget i tolden, og er først lige blevet frigivet, så har endnu ikke prøvet den: rebuffreality.com/products/vr-power
  En anden powerbank og noget selv print kan gøre det samme. I just like this battery.

  Jeg bruger stadig standard strap til min Quest 2. Det er ikke det bedste, men jeg har lært at indstille så det faktisk blir ret comfy. Hvis i tjekker denne video og prøver at indstille det sådan så kan det være i kan spare en Elite Strap: http://www.youtube.com/watch?v=sMyppKPBYqg

  Og til sidst vil jeg lige anbefale jer Quest ejere at prøve 1976 som ligger på SideQuest. Det er en VR implementering af en 2D shooter classic. Og de gør det faktisk meget godt: sidequestvr.com/app/2854/1976-back-to-midway-demo

  #25
  Cancerman
  Head Rusher
  • 3095 Indlæg
  Offline

  #19 Fik du en fejl da du postede eller forsvandt den bare?

  #26
  Suppe
  Rusher
  • 55 Indlæg
  Offline

  #20 Om du køber strappen herhjemme eller på Oculus’s egen side, får du stadig 2 års reklamationsret.
  Det er cool der findes så mange alternativer, på markedet nu. Jeg var mere til at få en taske/etui hvor det hele kunne være i, bedre trap, samt batteri, uden at tænke på plads problemer. Meget hen af plug’n’play, hvor man blot skal montere de nye strap, hvilket er ret enkelt. Det synes jeg nu de har gjort godt.

  Den power bank du har bestilt giver også meget spilletid, inden næste opladning kalder.

  Fedt, det spil vil jeg lige prøve at få tjekket ud. Har ikke gjort så meget i SideQuest endnu.

  #27
  Festival_H
  Rusher
  • 809 Indlæg
  Offline

  #22 Det er pisse træls at løbe tør for strøm når man lige er kommet i VR zonen, så jeg glæder mig super meget til at få den hjem og sat den på. Synes ikke der er meget strøm i headsettet i uden ekstra batteri på. Har set en masse alternative løsninger på reddit som er langt billigere, men jeg er finish whore. Det skal se professionelt ud og det kan jeg altså ikke selv få det til.

  #24
  Festival_H
  Rusher
  • 809 Indlæg
  Offline

  #22 Og ja selvfølgelig har du ret. Det er bare nemmere at tage i ElMutanten end det er at sende varen return til Oculus for at få en ombytning skulle en arm knække.

  #22
  Festival_H
  Rusher
  • 809 Indlæg
  Offline

  #17 De (Oculus) har forsøgt at fixe dem og de var ikke tilgængelige på deres store i en måneds tid. Der er dog nogle få rapporter om nogle der har købt efter de åbnede for handel igen som har oplevet at de er knækket. Jeg kan ikke validere historierne. Det kan være nogle bare har set sig ondt på Oculus/Facebook og vil have dem ned med nakken. Hvis man bare sørge for at købe den i en shop i DK så tror jeg ikke man skal være bekymret.

  Der findes naturligvis billigere alternativer, men jeg har investeret i denne her. Den blev fanget i tolden, og er først lige blevet frigivet, så har endnu ikke prøvet den: https://rebuffreality.com/products/vr-power
  En anden powerbank og noget selv print kan gøre det samme. I just like this battery.

  Jeg bruger stadig standard strap til min Quest 2. Det er ikke det bedste, men jeg har lært at indstille så det faktisk blir ret comfy. Hvis i tjekker denne video og prøver at indstille det sådan så kan det være i kan spare en Elite Strap: https://www.youtube.com/watch?v=sMyppKPBYqg

  Og til sidst vil jeg lige anbefale jer Quest ejere at prøve 1976 som ligger på SideQuest. Det er en VR implementering af en 2D shooter classic. Og de gør det faktisk meget godt: https://sidequestvr.com/app/2854/1976-back-to-midway-demo

  #21
  Festival_H
  Rusher
  • 809 Indlæg
  Offline

  #17 De (Oculus) har forsøgt at fixe dem og de var ikke tilgængelige på deres store i en måneds tid. Der er dog nogle få rapporter om nogle der har købt efter de åbnede for handel igen som har oplevet at de er knækket. Jeg kan ikke validere historierne. Det kan være nogle bare har set sig ondt på Oculus/Facebook og vil have dem ned med nakken. Hvis man bare sørge for at købe den i en shop i DK så tror jeg ikke man skal være bekymret.

  Der findes naturligvis billigere alternativer, men jeg har investeret i denne her. Den blev fanget i tolden, og er først lige blevet frigivet, så har endnu ikke prøvet den: https://rebuffreality.com/products/vr-power
  En anden powerbank og noget selv print kan gøre det samme. I just like this battery.

  Jeg bruger stadig standard strap til min Quest 2. Det er ikke det bedste, men jeg har lært at “indstille” så det faktisk blir ret comfy. Hvis i tjekker denne video og prøver at indstille det sådan så kan det være i kan spare en Elite Strap: https://www.youtube.com/watch?v=sMyppKPBYqg

  Og til sidst vil jeg lige anbefale jer Quest ejere at prøve 1976 som ligger på SideQuest. Det er en VR implementering af en 2D shooter classic. Og de gør det faktisk meget godt: https://sidequestvr.com/app/2854/1976-back-to-midway-demo

  #20
  Festival_H
  Rusher
  • 809 Indlæg
  Offline

  #17 De (Oculus) har forsøgt at fixe dem og de var ikke tilgængelige på deres store i en måneds tid. Der er dog nogle få rapporter om nogle der har købt efter de åbnede for handel igen som har oplevet at de er knækket. Jeg kan ikke validere historierne. Det kan være nogle bare har set sig ondt på Oculus/Facebook og vil have dem ned med nakken. Hvis man bare sørge for at købe den i en shop i DK så tror jeg ikke man skal være bekymret.

  Der findes naturligvis billigere alternativer, men jeg har investeret i denne her. Den blev fanget i tolden, og er først lige blevet frigivet, så har endnu ikke prøvet den: https://rebuffreality.com/products/vr-power
  En anden powerbank og noget selv print kan gøre det samme. I just like this battery.

  Jeg bruger stadig standard strap til min Quest 2. Det er ikke det bedste, men jeg har lært at ‘indstille’ så det faktisk blir ret comfy. Hvis i tjekker denne video og prøver at indstille det sådan så kan det være i kan spare en Elite Strap: https://www.youtube.com/watch?v=sMyppKPBYqg

  Og til sidst vil jeg lige anbefale jer Quest ejere at prøve 1976 som ligger på SideQuest. Det er en VR implementering af en 2D shooter classic. Og de gør det faktisk meget godt: https://sidequestvr.com/app/2854/1976-back-to-midway-demo

  #19
  Festival_H
  Rusher
  • 809 Indlæg
  Offline

  #17 De (Oculus) har forsøgt at fixe dem og de var ikke tilgængelige på deres store i en måneds tid. Der er dog nogle få rapporter om nogle der har købt efter de åbnede for handel igen som har oplevet at de er knækket. Jeg kan ikke validere historierne. Det kan være nogle bare har set sig ondt på Oculus/Facebook og vil have dem ned med nakken. Hvis man bare sørge for at købe den i en shop i DK så tror jeg ikke man skal være bekymret.

  Der findes naturligvis billigere alternativer, men jeg har investeret i denne her. Den blev fanget i tolden, og er først lige blevet frigivet, så har endnu ikke prøvet den: https://rebuffreality.com/products/vr-power
  En anden powerbank og noget selv print kan gøre det samme. I just like this battery.

  Jeg bruger stadig standard strap til min Quest 2. Det er ikke det bedste, men jeg har lært at ‘indstille’ så det faktisk blir ret comfy. Hvis i tjekker denne video og prøver at indstille det sådan så kan det være i kan spare en Elite Strap: https://www.youtube.com/watch?v=sMyppKPBYqg

  Og til sidst vil jeg lige anbefale jer Quest ejere at prøve 1976 som ligger på SideQuest. Det er en VR implementering af en 2D shooter classic. Og de gør det faktisk meget godt: https://sidequestvr.com/app/2854/1976-back-to-midway-demo

  #29
  Festival_H
  Rusher
  • 809 Indlæg
  Offline

  Hæ hæ så kom alle mine posts med http links frem. Så er den fixet. Nice. Jeg mente ikke at posten den SÅ mange gange.

  #30
  Shiu
  Rusher
  • 95 Indlæg
  Offline

  Spiller lidt Beat Saber på Oculus Quest 1 og DCS via Oculus Link. DCS er en vild oplevelse, men der skal investeres tid for at lære det ordentligt. Konen går totalt bananas med Beat Saber, der kan jeg efterhånden ikke være med længere.

Viser 30 svar - 1 til 30 (af 87 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...