Forside Fora Hardware LIVE fotos IPHONE

Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  SealDK
  Rusher
  Offline

  Jeg mindes man tidligere kunne markere flere billeder der er taget som LIVE fotos, og på en gang slå LIVE fra på dem allesammen ?

  Sidder med en Iphone 7+, og har et par tusinde billeder der gennem årene er taget med LIVE funktionen (hvilket ærgrer mig, for ønsker dem ikke i LIVE). Jeg kan godt ændre ‘LIVE’ til ‘IKKE LIVE’, men kræver flere klik ved hvert enkelt billede (åben billede + vælg rediger + tryk på LIVE ikon i bunden + tryk på LIVE foroven = LIVE billede er nu lavet om til “normalt” billede uden LIVE).

  Er der virkeligt ikke en metode hvorpå man kan markere flere billeder ad gangen + slå LIVE fra på dem alle?

Viser 7 svar - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  NoFaith
  Rusher
  • 204 Indlæg
  Offline

  Efter lidt research kan jeg fortælle dig at det kan du ikke, men jeg fandt en work around hvis du har mod på det, kloge mennesker siger at hvis man synkronisere sine billeder over på en pc via itunes og sletter dem fra telefonen og så synkronisere dem tilbage igen, så skulle “live funktionen” forsvinde fra alle billederne.

  Ellers så kan du pt. kun fjerne dem i Edit mode på et enkelt billede ad gangen.

  #2
  Festival_H
  Rusher
  • 559 Indlæg
  Offline

  LIVE Photos er fandens værk! Og selv om man slår det fra, så blir det enabled automatisk engang imellem. Hvad fanden er det for noget Apple!

  #3
  Jeppe
  Rusher
  • 268 Indlæg
  Offline

  LIVE? Er det den der irriterende funktion hvor et billede vises som en superkort film? I så fald er det møg-irriterende, og jeg har aldrig forstået formålet.

  #4
  SealDK
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 139 Indlæg
  Offline

  #1 ok tak for indspark – jeg har også google og ledt, er overbevist om at tidligere har der været en lettere mulighed end som enkelt billede redigering. Hmmm må lige overveje den work-around du har fundet der, mange tak for det tip!

  #2 + #2 Enig, det er også en “røvirreterende” funktion synes jeg – Og dengang det blev indført, ja der blev LIVE slået til som default – så jeg tog lystigt billeder på en arbejdsrejse til Indien, og da jeg skulle skrive rapport, var alle billederne taget i LIVE…. F.U.X altså.

  Har slået det fra siden, har bare en større bulk fra tidligere (også på privat mobilen).

  #5
  BlueBucket
  Rusher
  • 27 Indlæg
  Offline

  Det er faktisk muligt ved at duplikere dine Live fotos på telefonen kan du vælge at de nye versioner skal være ikke-Live billeder. Når de er duplikerede kan du slette Live udgaverne. Fandt følgende beskrivelse:

  Please note that you can disable Live Photo features in multiple photos at once. Here is how:

  – Find the Live Photos you want to edit. Use the Live Photos album.
  – Tap Select in the top right corner.
  – Tap each photo that you want to edit. You can use the Select All button if you want to edit them all.
  – Tap the Share icon.
  – Choose Duplicate. A message will appear saying “You can duplicate these Live Photos, or just duplicate the still photos”. Tap Duplicate as Still Photos.
  – Your photos will be duplicated. Duplicated ones are the still photos. Since they are not now Live Photos, you cannot find them in the Live Photos album. Go to the Recents albums to find them.

  #6
  NoFaith
  Rusher
  • 204 Indlæg
  Offline

  #5 Nice det giver selvfølgelig samme resultat men det kræver dog at man har pænt meget plads på sin telefon alt efter hvor mange billeder det drejer sig om.

  Men det kan jeg sagtens se for mig også ville fungere.

  • Dette svar blev ændret 1 måned, 3 uger siden af NoFaith.
  #7
  knekker
  Rusher
  • 504 Indlæg
  Offline

  Så længe du blot vil konvertere dine billede fra iphone HEIC format til noget som jpg. Så findes der et program som gør dette helt gratis.
  https://apps.microsoft.com/store/detail/heic-image-viewer-lite-batch-converter/9P7GWKV8B9ZG?fbclid=IwAR1P0ZKS3fWGlxzVLN5tpqB6CwnfghJRimb2RLlo2bYBu_a0T9poX3sngJE

Viser 7 svar - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...