Forside Fora Off-topic Møbler fra Tyskland?

Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  OliverDK
  Rusher
  Offline

  Jeg skal have nye møbler til stuen i legligheden og fandt efter længere tids søgen online en sofa med chaiselong og et par lænestole hos en dansk forhandler, som jeg gerne vil have. Prisen var dog over mit planlagte budget, men da der ikke var urimelig meget prisforskel tog jeg forbi forhandleren, for at se om jeg kunne lave en handel. Forhandleren ville dog på ingen måde handle. Fair nok, jeg sagde pæn farvel og forsøgte herefter, uden held, at finde en anden dansk forhandler.

  Jeg opgav derfor møblerne og ledte efter noget tilsvarende i stedet. Ved et tilfælde (Google’s billede søgning) opdager jeg et billede af sofaen med chaiselong, dog under et andet navn end hos den danske forhandler. Billedet viser sig, at være fra møbelfabriksen’s officielle hjemmeside (fra Tyskland).

  Inden under deres ‘retailer’ står den danske forhandler jeg fandt som forhandler, så der er tale om samme møbler. Endvidere kan jeg se den danske forhandler er ‘eneforhandler’ i Danmark, så igen ingen held med at finde en anden her i landet. Dog kan jeg se de sælger deres møbler i næsten hele Europa og af nysgerrighed søgte jeg så på tyske forhandlere og fandt en næsten utømmelig liste af forhandlere. Af den vej fandt jeg ud af at møblerne sælges til væsentlige lavere priser end den ene danske forhandler. Vi taler faktisk under halvdelen. Efter lidt yderlig tid fandt jeg også nogle tyske forhandler, der ville sælge til mig her i Danmark mod beregning af fragt og eventuel dansk moms i stedet for tysk, men selv med denne udgift er vi stadig væsentlig under den danske forhandlers pris og faktisk også under mit budget.

  Ærligt jeg vil faktisk foretrække at handle her i landet, så jeg tog endnu engang ud til den danske forhandler og fortalte om de tyske priser. Jeg fortalte ham også, at jeg naturligvis ikke forventede han matchede dem, men om vi ikke kunne få møblerne ned i en pris der var til at sluge for os begge. Desværre nitte – hans priser VAR FASTE og ikke til diskussion.

  Med andre ord ønsker jeg disse møbler er en tysk forhandler min eneste mulighed. Desværre har jeg ingen erfaring med handel af møbler i Tyskland. Jeg tænker her på reklamationsret og garanti, når jeg handler over grænsen? Er der nogen her med noget erfaring, indsigt og eventuelle forholdsregler? Jeg har spurgt i min omgangskreds og folk svarer i øst og vest, så derfor prøver jeg her.

Viser 8 svar - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  Fartuelt
  Rusher
  • 22 Indlæg
  Offline

  Så længe er handler indenfor EU’s grænser er du sikret MEN i DK er vi vant til A+´service hvor mine oplevelser med Europæiske forhandlere er liiiiiidt mere triste…

  https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/faq/index_da.htm

  Superior Fighting Since 1873

  #2
  knekker
  Rusher
  • 920 Indlæg
  Offline

  Havde samme oplevelse fornyligt hvor jeg skulle bestille vitaminer. Viste dem endda samme produkt fra en anden forhandler til en lavere pris, om hvis de stadig ikke ville matche prisen. Svaret var nej.
  Saa matte jeg fortaelle dem “np, saa laegger jeg bare mine penge hos konkurrenten i stedet.”

  #3
  SturmWolfDK
  Rusher
  • 562 Indlæg
  Offline

  #0
  Du kan lave ret mange gode handler på den måde, så længe der er tale om sådan nogle ting. Du er dækket som forbruger efter de EU retlige regler.

  Er kommet i snak med en rumænsk familie der er flyttet ind i nærliggende landsby. Konen er læge på hospital i Aalborg og manden er ansat som arkitekt hos et stort landsdækkende selskab. Der er rigtig mange ting som pga. EU regler fint kan købes i andre EU-lande, og bringes til DK til ingen penge. Fuldstændig vanvittigt hvad man kan spare, og varen er den samme.

  #4
  OliverDK
  Rusher
  #0 Trådstarter
  • 7 Indlæg
  Offline

  Takker alle for svar og ja egentlig tosset mange penge af sparer. Jeg bestiller dem i Tyskland.

  #5
  Jepparh
  Rusher
  • 138 Indlæg
  Offline

  #3 del tilbuddene!

  #6
  Snowball42
  Rusher
  • 233 Indlæg
  Offline

  #3 jeg er enig med #5, svesken på desken

  #7
  knaseren
  Rusher
  • 125 Indlæg
  Offline

  tror aldrig jeg har haft et møbel hvor jeg skulle bruge min garanti ret på.

  ja hej du taler med knas, pludselig idag virkede mit stuebord ikke

  • Dette svar blev ændret 3 år, 3 måneder siden af knaseren.
  #8
  MiNo
  Rusher
  • 729 Indlæg
  Offline

  #0 håber det går fint – er selv en kylling men støtter den slags.

  Det puster nemlig til min mishag mod forhandlere som siger kvalitet koster og du får hvad du betaler for. Ofte er det, som vi ser her, en fed løgn hvor forhandleren lige lægger 100% avance oven i. Så kan han nøjes med at sælge et par ting om dagen og stadig score kassen mens han fortæller om det lækre bord til 10.000 som har kostet 2.000 fra fabrikken.

  Svindel i min bog, og ingen hjælp får man som forbruger. Godt eksempel her, hvor navne ændres så en alm søgning ikke giver noget resultat.

Viser 8 svar - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...