Forside Fora Hardware Tablet

Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  Jepparh
  Rusher
  Offline

  Vores familie-ipad som er 6 år gammel er noooget træt i gardinerne.

  Når sønnen på 2 skal se Oddbods på netflix, du’r det ikke det tager 5 min at få det op at køre enten lokalt på tablet eller over chromecasten. Det skal gå stærkt, familiefreden skal bevares.

  Vi skal have en ny tablet.

  Om det er apple eller android er egentlig ligemeget. Men hvad i alverden skal man gå efter? Jeg gider ikke give 6kilo for en tablet, så bliver jeg sku for nærig.

  Den skal helst kunne klare et kast fra ca 90cms højde (knægtens højde) – og samtidig ikke være for tung til at ham. (Far’s egetræsgulv må gerne overleve)

  Har i nogle erfaringer fra jeres djævleavl som i vil give videre?

Viser 2 svar - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  Krisp
  Rusher
  • 80 Indlæg
  Offline

  Når det er en på 2 år, havde jeg nok købt en brugt iPad med et par år på bagen. Måske en iPad Air 2 eller lignende. Den er stadigt rimeligt hurtig og mener de kan fås til rimelige penge.

  Og så smæk et børne cover på. Man kan få mange rigtigt holdbare børnecovers, som gør det næsten umuligt at smadre iPad’en, medmindre de virkeligt ønsker det. :-D.

  Vores datter på 2 har tabt sin mange gange og der er ikke en skramme.

  Har lige købt en standard iPad fra 2020 til min ældste datter på 6 år. Den er nice. Men jeg synes det er overkill at give 3000 for noget til en 2 årig som bare sidder og tapper på alt der rør sig.

  • Dette svar blev ændret 3 år, 3 måneder siden af Krisp.
  #2
  Deadmeat
  Rusher
  • 362 Indlæg
  Offline

  Jeg tænker da også noget brugt, hvis den skal tabes/smides rundt med. Ellers skal du købe et virkeligt solidt cover med forstærkede hjørner til.

  Jeg har selv en Samsung Galaxy Tab A 8.0 og det er en prisvenlig model i et børnevenligt format pga. 8 tommer skærm. Har set den til 1165 kr hos Alternate bl.a.: https://www.alternate.dk/html/product/1612758?partner=dkadwoPLA&gclid=Cj0KCQiA0-6ABhDMARIsAFVdQv_jeUKxk2ike-j-04Yg5E_KwcLkCoMPCgJAaFihjyBrsJSMVXfi47QaAgSvEALw_wcB

  Ikke verdens hurtigste tablet, men kan da trække de fleste spil fint nok og er glimrende til streaming.

Viser 2 svar - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...