Forside Fora Politik/Samfund Inversterings tråden – cryptocurrency

Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  Canis_lupus
  Rusher
  Offline

  Hej Rushers,

  https://coinmarketcap.com/currencies/akoin/

  jeg har læst en lille smule om AKOIN, som sangeren AKON har startet op.
  hans vision er vist noget ala at han gerne vil bygge en by op i Africa til 6 milliarder dollars (lidt ala WAKANDA fra Marvel Universet), så han har started sin cryptovaluta som hedder AKOIN.

  Der er 2 forskellige slags, jeg overvejer at smide et par tusidende, da de koster 2-3 kr. stykket.. og så lade penge stå 5-10 år.
  Det som jeg forvirrer mig lidt er der findes 2 forskellige som hedder AKOIN AKN,
  hvad er forskellen?

  Og hvad mener i om en investering i sådan en mønt, tænk hvis hele africa hoppede på den og den bare eksploderede

  • Dette emne blev ændret 3 år, 2 måneder siden af Canis_lupus.
Viser 16 svar - 1 til 16 (af 16 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  Noztra
  Rusher
  • 214 Indlæg
  Offline

  #0 Om bitcoin, AKOIN, eller hvad de nu alle sammen hedder er en god investering eller ej, skal jeg ikke kunne fortælle dig. Men kan kun give samme råd som jeg gav på DR i vores aktietråd.

  Hvis du ikke forstår hvad det er du investerer i, så lad vær med at invester i det!

  Er der folk der har tjent mange penge på bitcoins. Absolut! Men for hver enkelt person du hører som har tjent kassen på det, er der 1000 andre som har tabt kassen på det. Ham der har tjent penge på det, vidste noget om det. De 1000 andre som har tabt penge på det, vidste ikke noget om det.

  #2
  JesperBlomkaal
  Rusher
  • 303 Indlæg
  Offline

  #1 Eller ham jeg havde som kollega der købte Bitcoins i stride strømme fordi han kunne købe pizza (englænder), og til sidst fik overbevist en kvindelig kollega om også at købe godt ind med Bitcoins pga. pizza.

  Det var dengang en pizza stod i 10-20.000 Bitcoins….

  Han har solgt lidt ud og er pt. god for over 500 millioner og har startet den ene virksomhed op efter den anden, den kvindelige kollega har også trukket sig.

  Han skulle fandme have sagt det til mig men var nok aldrig faldet på limpinden fordi jeg ikke kunne købe pizza i DK for Bitcoins..

  Tænk engang at blive så rig på pizza ved et tilfælde haha

  #3
  Molkar
  Rusher
  • 115 Indlæg
  Offline

  #2 Jeg har sprunget mellemledet over og investeret direkte i pizza. Mums!

  #4
  JesperBlomkaal
  Rusher
  • 303 Indlæg
  Offline

  #3 Ja samme her!

  #5
  Red82DK
  Rusher
  • 74 Indlæg
  Offline

  Hvor køber du dem fra? Jeg kan se man kan få dem fra Bittrex, men kan man stole på disse exchanges?

  #6
  NightBreaker
  Moderator
  • 1450 Indlæg
  Offline

  Bittrex kan du godt. Men du skal nok ikke drop at derover. Men er en kendt exchange.

  #7
  Steadi
  Rusher
  • 329 Indlæg
  Offline

  Medmindre der er tale om en af de kryptovalutaer, som ikke bruger absurde mængder elektricitet, så er jeg tilbøjelig til at mene, at det er en uforsvarlig investering. Men det er blot min personlige holdning

  I forhold til stigningerne på kryptovaluta-markederne, er der ikke en overvældende risiko for, at de primært er folk, som forsøger at finde den nye bitcoin og derfor hægter sig på hvad som helst?

  #8
  Guru35
  Rusher
  • 67 Indlæg
  Offline

  #7 Der er en risiko for at nogle af de små kryptoer aldrig bliver ligeså store som bitcoin og på et tidspunkt forsvinder igen, men vi er i en periode hvor priserne stiger på næsten alle sammen. Nogen hurtigere end andre. Det er fordi der er en generel tiltro til at krypto valutaer kommer til at spille en rolle i fremtiden. Så længe bitcoin ikke falder over en længere periode, så tror jeg heller ikke altcoins gør. Hvis bitcoin falder, så falder tiltroen til krypto valutaer generelt, men vi har efterhånden set bitcoin falde kraftigt, for så at stige igen endnu mere mange gange, så jeg ville ikke automatisk tolke et fald i bitcoin, som enden på krypto eventyret. For mange af de små kryptoer er der en chance for at de reelt kan gå hen og blive rigtig store. Vi er kun i begyndelsen. Millionærer vil blive skabt ud af ingenting.

  #9
  Ghostav
  Rusher
  • 45 Indlæg
  Offline

  Følgende er ikke et investeringsråd:
  Køb MWAT

  Sindsygt spændende projekt med ultra lavt market cap.

  #10
  darkan
  Rusher
  • 37 Indlæg
  Offline

  Kunne ikke selv finde på at investere i AKOIN, kan sikkert godt stige i værdi pga hype men tvivler på den bliver til noget.
  Hvis ud er ny i crypto så sats på noget i top 20 på coinmarketcap, ville dog personligt gå uden om XRP, doge og selvfølgelig stable coins ( dem der er låst til 1 dollar )

  #11
  Nisshind
  Rusher
  • 33 Indlæg
  Offline

  #10 stablecoins er en fin (~ lav/medium risiko) investering, hvis man smider dem i et af de mange “earn” programmer til 10-12% årlig rente, så er det sku ikke dårligt. Det har selvfølgelig heller ikke samme store upside som bitcoins/eth/[nævn en crypto], men det har så på heller ingen måde tæt på samme downside

  find de bedste ledige domæner, https://thedomainrobot.com

  #12
  Steadi
  Rusher
  • 329 Indlæg
  Offline

  #8 – Vi kan nok diskutere til evighed om folk lige nu primært investerer i bitcoin fordi de faktisk tror på, at bitcoin bliver brugbart i fremtiden eller om det bare er endnu en måde at (forhåbentlig) tjene penge på. At ikke-bitcoins stiger tror jeg mestendels er begrundet i, at folk synes bitcoin er for dyr at investere i og derfor prøver billigere alternativer.

  Jeg er ret overbevist om det sidste, men er helt klar over, at der er andre holdninger

  #13
  darkan
  Rusher
  • 37 Indlæg
  Offline

  app.anchorprotocol.com kan man få 20% pr år i renter for UST ( en stable coin der er 1 dollar værd )
  Hvis man ikke er til den store risiko

  #14
  Guru35
  Rusher
  • 67 Indlæg
  Offline

  #12 Der er da helt sikkert en del “almindelige” mennesker der køber lidt bitcoin eller andet krypto fordi de har set prisen stige hurtigt på kort tid, fordi deres venner har tjent nogle penge på det, og fordi de håber på det bliver ved lidt endnu, så de kan tjene lidt ekstra lommepenge. Det er i dag forholdsvis nemt at købe igennem en af de etablerede børser. Det er også de samme mennesker der sælger, så snart de ser bitcoin lave et kraftigt dyk. De ser det lidt som en højrisiko investering, eller et lotteri, og nogle af dem ender derfor med at tabe penge. Når det er sagt så er det altså ikke kun dem der driver markedet. Der findes rigtig mange seriøse firmaer og store investorer, der ser krypto valutaer som en ny financiel revolution. De er i øjeblikket i gang med at udvikle nye produkter der gør brug af krypto valuta til alle mulige ting, og de ser en stor forretning i det. Når disse produkter engang kommer på gaden og bliver mainstream, så bliver kryptoer i alle mulige former også mainstream. Både som et b2b værktøj og som et b2c værktøj. Det er her det virkelige potentiale ligger. Bitcoin som den er nu, er ikke noget godt betalingsmiddel, med mindre du har helt specifikke formål med det. Men det er der også mange der har, og potentialet i krypto valutaer generelt er stadig enormt og bliver kun større for hver dag der går.
  Det var lidt som da internettet kom frem i 80’erne. I starten var det kun nørderne der så noget i det, men det udviklede sig og blev bedre, og i dag gennemsyrer det alting. Hvis man skal lave en sammenligning til nutiden, så befinder vi os stadig i 80’erne, måske start 90’erne.

  #15
  Memorianx
  Rusher
  • 256 Indlæg
  Offline

  #9 kan du ikke ligge et par ord mere på?

  #16
  Ghostav
  Rusher
  • 45 Indlæg
  Offline

  #15
  Du kan læse lidt om token usage her, og ellers joine telegram, Twitter etc.

  https://blog.restartenergy.io/restart-energy-democracy-token-ecosystem-ad3ad02ddf4a

  De har indgået et samarbejde med en amerikansk virksomhed, InterLink Capital Strategies om at rejse 500 mil $ over de næste år til at opkøbe og bygge kilder til grøn energi. Alt sammen en del af MWAT øko systemet.

  De har ikke gjort noget ud af marketing eller at få listet MWAT på en stor exchange, da de fokuserer 100% på produktudviklingen nu. Produktet er klart i løbet af de næste par måneder. Da de hverken har brugt så meget krudt på marketing eller exchanges, er trading volume og market cap meget lav.

  Selvom det er high risk, tror jeg selv så meget på det at jeg uden at blinke har lagt et sekscifret beløb i det. Som med alt andet kan det gå i vasken, men potentialet er vanvittigt ift. roi.

  • Dette svar blev ændret 3 år, 2 måneder siden af Ghostav.
Viser 16 svar - 1 til 16 (af 16 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...