Forside Fora Politik/Samfund Men in Black

Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
 • Oprettet af
  Emne
 • #0
  Kenkari
  Moderator
  Offline

  Så er de i gang igen.
  https://ekstrabladet.dk/krimi/article8464295.ece

  Det jeg ikke forstår. Maskeforbud… Politiet har tidligere vist, at de ikke var så glade for at folk i demonstrationer, fredelige eller ej, bar masker. De her gør det hver gang. Hvorfor ser vi ikke hele baduljen linet op i et futtog?

  Alternativt et par cirker omkring Kong Frederik d. 7. En cirkel sat sammen med håndjern, så kan de gå rundt og rundt der, og samtidig få varmen, indtil de kan blive registreret, sigtet og få en dejlig bøde.

  "Arguing with retards is like playing chess with a pigeon: No matter how good I am at chess, the pigeon is just going to knock over the pieces, crap on the board and strut around like it's victorious"

Viser 2 svar - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Svar
 • #1
  NightBreaker
  Moderator
  • 1436 Indlæg
  Offline

  Er nok for ikke ilde dem op.

  Men synes hellere ikke der er i orden. Mest pga. De ikke kan holde det fredeligt. Deres mening må de selv om. Jeg er uenig i den. For desværre er det nødvendigt med den her semi lockdown, også selv om det hænger mig ud af halsen. Jeg har set billeder nok af folk, der har frygt i øjnene. Bange for at død. Det er hellere ikke for sjov der bliver brugt milliarder i hjælpepakker, tabt indtægter.

  Men det er heldigvis kun en lille gruppe iht. Hele Danmark.

  #2
  Spoock
  Rusher
  • 63 Indlæg
  Offline

  Jeg har ikke fattet at man åbenbart gerne må fyre ulovligt fyrværkeri af i stor stil. Demonstration eller ej burde der blive slået ned på det. Og ja, jeg har ikke særlig stor sympati for Men in Black, som er en god blanding af fodboldbøller der keder sig, JFK-folk og andre sølvpapirshatte.

Viser 2 svar - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...